GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaptioS

Alıntı yapılan: Kraus - 13 Mayıs 2019, 22:37:39

Alıntı yapılan: Kiproo - 13 Mayıs 2019, 20:12:54

Alıntı yapılan: Dodo - 13 Mayıs 2019, 13:03:50

Şimdi kişisel meseleleri bir kenara bırakıp eleşti yapayım. Konu açılalı 5 ay olmuş. Peki ya sunucu açıldı mı? Hayır. Daha sunucuyu açmayı bile bu kadar uzun bir sürede gerçekleştirememişsiniz. Keşke diğer sunucular gibi önceden plan yapıp ona göre sunucu açsanız. Piyasada boşu boşuna isim kirliliği yapan bir sürü sunucu varken bir de daha açılmayı bile beceremeyen siz varsınız. Objektif olmaya çalıştım. Umarım düşüncelerinizdeki gibi bir sunucu olursunuz. Başarılar.

Öncelikle merhaba kardeş dediklerinle sunucuyu bayağı küçümsemişsin bu hoş bir şey değil, mod sıfırdan kodlanıyo,  tutulması için nereden baksan en az 70 bin satırlık kod ister 70 bin satır ve sunucuda 1 tane developer var oda senin gibi benim gibi bir insan 5 ayda yani robot değilki bu adam kodlasın. Planlamasını önceden yapmışlar belli zaten domain satın almışlar sunucudaki sistemleri duyuruyorlar resimlerde atıyorlar sen ne yazıyosun neyin kafasındasın önce bi onu düşün sonra burada yorum yap derim. Mod sıfırdan kodlanıyo ya sizin sunucunun modu edit ya ondan belki Sıfırdan kodlanan modun ne kadar süreceğini bilmeyip burada yorum yapmışsın. Başka sunucularda hata aramak yerine önce kendi hatalarınızın farkına varın.

:D Sen biliyor musun sıfırdan mod kodlamanın ne kadar süreceğini. Alt tarafı sunucu eleştirilmiş küçümseme değil, eleştiriye açık olmamak bir yana "kendi sunucuna bak" tarzı cevap vermek de çok çaresizce bir cevap olmuş.. Kodlamayı iyi bilen biri tam verimle kodlama yaparsa 2 ayda işin içinden çıkar. Eleştirmekle kötülemeyi karıştırmayın. Eleştirileri kaldıramayıp "kendi hatanıza bakın" diyerek kendini çaresiz duruma düşüyorsun. Bu kadar beklenti varken bu kadar zaman geçmişken iyi bir mod ortaya çıkar umarım yoksa dediklerinin anlamı olmayacak. Kısaca laf yapmana gerek yok ortaya koyulan mod zaten 5-6 ayda kodlanmış bir mod olup olmadığını kendi gösterecektir. Bu yorumumu yazmamda herhangi bir art niyet yoktur, gerçekler eleştiri olabildiğinde güzeldir. Sunucuya da Enese de buradan başarılar diliyorum.

O kadar yorumu okudum tek mantıklı bu yorum geldi. Başarılar diliyorum açılış zamanında kesinlikle orada olacağım.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Kiproo

:D Sen biliyor musun sıfırdan mod kodlamanın ne kadar süreceğini. Alt tarafı sunucu eleştirilmiş küçümseme değil, eleştiriye açık olmamak bir yana "kendi sunucuna bak" tarzı cevap vermek de çok çaresizce bir cevap olmuş.. Kodlamayı iyi bilen biri tam verimle kodlama yaparsa 2 ayda işin içinden çıkar. Eleştirmekle kötülemeyi karıştırmayın. Eleştirileri kaldıramayıp "kendi hatanıza bakın" diyerek kendini çaresiz duruma düşüyorsun. Bu kadar beklenti varken bu kadar zaman geçmişken iyi bir mod ortaya çıkar umarım yoksa dediklerinin anlamı olmayacak. Kısaca laf yapmana gerek yok ortaya koyulan mod zaten 5-6 ayda kodlanmış bir mod olup olmadığını kendi gösterecektir. Bu yorumumu yazmamda herhangi bir art niyet yoktur, gerçekler eleştiri olabildiğinde güzeldir. Sunucuya da Enese de buradan başarılar diliyorum.

Yazdıklarına eleştiri diyorsan bir şey demiyecem sana ve kısa tutucam yazımı evet "Sıfır"'dan mod hiç kodlamadım çalışmadım da ne kadar sürer bilmiyorum peki sen biliyormusun sıfırdan modun ne kadar süreceğini  :) bence bilmiyorsun bilseydin şuanki kullandığınız mod edit olmazdı kardeşim, üzerinde bayağı emeğin var helal olsun sana bayağı uğraşmışsın ama edit işte bir şey diyemezsin ve hiçbir şekilde çaresiz duruma düşmedim bir zamanlar sizde iyi oyuncu varken şimdi neden fazla kişiniz yok neden herkes Rinada oynuyor düşünün bi bunu bence buda sizin bir hatanız ben bunu kastetmiştim. Buradan sadece Silver'a başarılarımı yolluyorum umarım istediği yere ulaşır, tartışmak istiyorsan Ö.M gel konu kirlenmesin :)
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 17:06:40 Kiproo

Kraus

Alıntı yapılan: Kiproo - 14 Mayıs 2019, 17:05:18

Yazdıklarına eleştiri diyorsan bir şey demiyecem sana ve kısa tutucam yazımı evet "Sıfır"'dan mod hiç kodlamadım çalışmadım da ne kadar sürer bilmiyorum peki sen biliyormusun sıfırdan modun ne kadar süreceğini  :) bence bilmiyorsun bilseydin şuanki kullandığınız mod edit olmazdı kardeşim, üzerinde bayağı emeğin var helal olsun sana bayağı uğraşmışsın ama edit işte bir şey diyemezsin ve hiçbir şekilde çaresiz duruma düşmedim bir zamanlar sizde iyi oyuncu varken şimdi neden fazla kişiniz yok neden herkes Rinada oynuyor düşünün bi bunu bence buda sizin bir hatanız ben bunu kastetmiştim. Buradan sadece Silver'a başarılarımı yolluyorum umarım istediği yere ulaşır, tartışmak istiyorsan Ö.M gel konu kirlenmesin :)

Komiksin :D Yöneticisi olduğum sunucu 2014'de açıldı. O zamanki SAMP alemini bilseydin böyle konuşmazdın. Ayrıca açıkça da söylerim PAWN kodlamayı tamamen bilmek için 1-2 yıl yetmez o zamanlar ben de tam kodlama bildiğimi düşünmüyordum sıfırdan mod kodlamaya da yeltelenmedim bu seni mi gerdi kardeşim 2014'de gelseydin de kursaydın madem emeğime bilgime laf ediyorsun çok biliyorsun. Bu arada şuan piyasada en bilinen sunucular arasında sıfır mod kullanan sunucu yok, diğerlerini bilmiyorum, tabi vendetta da hariç onu da bilemem geçmişi derin. Oyuncu sayısı olayını da burada açmayacağım burası başka bir sunucunun tanıtım konusu ve bu konu aşırı alakasız, söyleyecek bir şey bulamıyorsan boş bırak geç, alakasız yerlere kayma.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 17:52:06 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Zeta

:okumak:Alıntı yapılan: Kiproo - 14 Mayıs 2019, 17:05:18

Rica ediyorum başka sunucuların meselelerini bu konu üzerinden gerçekleştirmeyin. Ne kadar sevmeseniz de, rol ortamını beğenmeseniz de saygı duyup düzgün şekilde eleştiri yapmalısınız. Eleştiri yapacağınız yer bu konu değil, ismi geçen sunucunun konusudur. Teşekkürler.

sweezy

Yolunuz açık olsun. Başarılar.  :helal: :kalp:

NikolaiS

Tekrardan geri dönüş yapmış bir proje, daha önce ki dönemlerimde de böyle örneklere imza atmıştım ve bu yüzden anlayabiliyorum.
Uzun süren şeylerden bir kaç tane görüntü göstermeniz çok daha yararınıza olacaktır.
Tekrardan başarılar dilerim.

Silver

Birkaç gün önce Zenia ekibinden kendi rızamla ayrılmış bulunuyorum. Proje üç kişilik bir kafa ile oluşturulmuş olup(kcuf, silver, vien) , bu zamana kadar, sağlam, olgun, temiz(baba) bir kitleyi yakalamayı başarmıştır. Bu ekipte bulunan, zamanla dahada iyi tanıdığım ekip arkadaşlarım, işini ardıyla belki
eski deki hevessizliklerinden çok,  zamanla hırsa dönüştürerek yaptılar. Projenin aksama durumu; çoğunlukla bana bir vasıf olaraktan, ekipçe birlikte yaşadığımız durumlara kadar hitap eder. Artık San Andreas platformunda olmayacağım,. Her neyse.. Bu letiyi böyle sözlerle boğmak istemiyorum, ekibin kendine has oluşturduğu kalitesiyle, süre ne uzasada daimi işler yapacağına gerçekten inanıyorum. Hoşçakalın.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 15:20:11 Silver

Zeta

Alıntı yapılan: Silver - 15 Mayıs 2019, 15:18:08

Birkaç gün önce Zenia ekibinden kendi rızamla ayrılmış bulunuyorum. Proje üç kişilik bir kafa ile oluşturulmuş olup(kcuf, silver, vien) , bu zamana kadar, sağlam, olgun, temiz(baba) bir kitleyi yakalamayı başarmıştır. Bu ekipte bulunan, zamanla dahada iyi tanıdığım ekip arkadaşlarım, işini ardıyla belki
eski deki hevessizliklerinden çok,  zamanla hırsa dönüştürerek yaptılar. Projenin aksama durumu; çoğunlukla bana bir vasıf olaraktan, ekipçe birlikte yaşadığımız durumlara kadar hitap eder. Artık San Andreas platformunda olmayacağım,. Her neyse.. Bu letiyi böyle sözlerle boğmak istemiyorum, ekibin kendine has oluşturduğu kalitesiyle, süre ne uzasada daimi işler yapacağına gerçekten inanıyorum. Hoşçakalın.

İlk zamanlar senin gibi birini tanıdığım için çok mutlu olmuştum ciddiyetiyle, azmiyle çalışma hırsınla beraber dostluk kavramını seninle iyi oluşturduğumuzu düşünüyorum. Son zamanlardaki anlaşmazlık çıkar veya acelecilik için değil tamamen bekleyenlerin menfaati içindi, seni kırmak üzmek gibi bir hedefim hiç olmadı olmazda. Bizi az da olsa ortada bırakacak şekilde ayrılmış olsan da geçirdiğimiz güzel anıları her daim hatırlayacağım. THY firmasında en iyi yerlere gelmen dileği ile. Kendine çok iyi bak. Hoşçakal.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 16:08:59 Zeta

Unknown

Zeta

Zeta

wildclaWZ

(Resme tıklayarak büyültebilirsiniz)

Alıntı
Forum üst head bölgesine gündemde yer alan haber ve önemli gelişmeleri sizlere sunacak şekilde
entegre edilen Breaking News bölmesi hizmetinizde. Sadece devlet televizyon birliği kullanabilecek..

Sunucu hakkında detaylı bilgi ve duyurular için;

Son düzenlenme: 25 Mayıs 2019, 00:54:16 Zeta
Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 30 Aralık 2018, 22:54:36

Desenize, ilk defa Rol tadı alacağız. Her daim yanınızdayız.

Başarılar!

███████████████████  %71

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Dyternal

Azimle ilerleyen bir sunucu... Ekip çok sağlam. Başarılar.