GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

Alıntı yapılan: Dodo - 13 Mayıs 2019, 13:03:50

Şimdi kişisel meseleleri bir kenara bırakıp eleşti yapayım. Konu açılalı 5 ay olmuş. Peki ya sunucu açıldı mı? Hayır. Daha sunucuyu açmayı bile bu kadar uzun bir sürede gerçekleştirememişsiniz. Keşke diğer sunucular gibi önceden plan yapıp ona göre sunucu açsanız. Piyasada boşu boşuna isim kirliliği yapan bir sürü sunucu varken bir de daha açılmayı bile beceremeyen siz varsınız. Objektif olmaya çalıştım. Umarım düşüncelerinizdeki gibi bir sunucu olursunuz. Başarılar.

Hazıra konsak haklı bir yorum yapmış olacaktın fakat her şeyin planını 7 ay öncesinden zaten yapmıştık. Konunun ne kadar açık olması sizin pek umrunuzda olmaması gerekiyor.. Ne de olsa Türkiyenin en kaliteli rol ortamını sağlayan bir sunucunun(!) üst yetkilisi olarak bu konu sizin için oldukça önemsiz gelebilir. Açıldığı zaman gereken duruşu göstereceğiz ve gereken cevabıda o sıra vereceğiz. Yorum için teşekkürler.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Zeta - 13 Mayıs 2019, 14:08:19

Şimdi kişisel meseleleri bir kenara bırakıp eleşti yapayım. Konu açılalı 5 ay olmuş. Peki ya sunucu açıldı mı? Hayır. Daha sunucuyu açmayı bile bu kadar uzun bir sürede gerçekleştirememişsiniz. Keşke diğer sunucular gibi önceden plan yapıp ona göre sunucu açsanız. Piyasada boşu boşuna isim kirliliği yapan bir sürü sunucu varken bir de daha açılmayı bile beceremeyen siz varsınız. Objektif olmaya çalıştım. Umarım düşüncelerinizdeki gibi bir sunucu olursunuz. Başarılar.

Hazıra konsak haklı bir yorum yapmış olacaktın fakat her şeyin planını 7 ay öncesinden zaten yapmıştık. Konunun ne kadar açık olması sizin pek umrunuzda olmaması gerekiyor.. Ne de olsa Türkiyenin en kaliteli rol ortamını sağlayan bir sunucunun(!) üst yetkilisi olarak bu konu sizin için oldukça önemsiz gelebilir. Açıldığı zaman gereken duruşu göstereceğiz ve gereken cevabıda o sıra vereceğiz. Yorum için teşekkürler.

İnşallah düşündüğünüzü başarabilirsiniz. Uzun ömürlü bir sunucunun üst yetkilisi olmam gördüklerimi söylemeyeceğim anlamına gelmiyor. Burada size ağır bir eleştiri yaptığım yok. Sert tepki vermenize gerek yok. Her zaman size dediğim gibi bir hata yapıyorsan ben bunu sana söylerim. Bu aramızın iyi ya da kötü oluşuyla alakasız. Sen ne yapmış olursan ol benim uzun süre ekip arkadaşımsın. Sana bir şeylerin farkında olman için bşr yaxı yazıyorum. Sen neler yazıyorsun? Neyse uzatmaya gerek yok. Umarım düşünceleriniz gerçek olur. 7 aydır planlaması yapılıp açılmayan sunucunuz açılınca (Artık o zamana kadar ben buralarda olursam tabi) yakından takip edeceğim. Cevabımı o zaman verirsiniz

nikobernoo

Doğancan görüyoruz artık diğer sunucularada laf atmaya başlamışsınız, önce gidin kendi sunucunuza bakın heryer dm kaynıyor kimse rol bilmiyor. Safari Kalitesiz bir sunucudur.

Please (g)old days, come back.

Zeta

Alıntı yapılan: Dodo - 13 Mayıs 2019, 14:39:59

Alıntı yapılan: Zeta - 13 Mayıs 2019, 14:08:19

İnşallah düşündüğünüzü başarabilirsiniz. Uzun ömürlü bir sunucunun üst yetkilisi olmam gördüklerimi söylemeyeceğim anlamına gelmiyor. Burada size ağır bir eleştiri yaptığım yok. Sert tepki vermenize gerek yok. Her zaman size dediğim gibi bir hata yapıyorsan ben bunu sana söylerim. Bu aramızın iyi ya da kötü oluşuyla alakasız. Sen ne yapmış olursan ol benim uzun süre ekip arkadaşımsın. Sana bir şeylerin farkında olman için bşr yaxı yazıyorum. Sen neler yazıyorsun? Neyse uzatmaya gerek yok. Umarım düşünceleriniz gerçek olur. 7 aydır planlaması yapılıp açılmayan sunucunuz açılınca (Artık o zamana kadar ben buralarda olursam tabi) yakından takip edeceğim. Cevabımı o zaman verirsiniz

Size sert bir yorumda bulunmadım yanlış anlamayın. Bulundugunuz sunucunun ne kadar büyük bir sunucu olduğunu ve sizin gibi bir yöneticinin burada vakit harcamasının fikrimce yanlış olduğunu belirttim. Dilekleriniz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: niko.berno - 13 Mayıs 2019, 15:26:16

Doğancan görüyoruz artık diğer sunucularada laf atmaya başlamışsınız, önce gidin kendi sunucunuza bakın heryer dm kaynıyor kimse rol bilmiyor. Safari Kalitesiz bir sunucudur.

Başka sunucuların eleştirisini bu konu üzerinden yapmamanızı rica ediyorum. Görüntü kirliliğine gerek yok. Teşekkürler.

No-Name

Sıfır mod 2 saniyede kodlanabildiği için Doğancan Bey haklı.

Dr.Dodo

Tartışma çıkartma amacıyla yazılmadı. Kuyruk acısı olanlar konuyu kirletmesin lütfen.

No-Name

Alıntı yapılan: Dodo - 13 Mayıs 2019, 15:37:03

Tartışma çıkartma amacıyla yazılmadı. Kuyruk acısı olanlar konuyu kirletmesin lütfen.
Sunucu ile bir bağlantım olmamasına rağmen bu yorum yapılmış. Kuyruk acısıyla yaptığınız yorumu eleştirmek haddimiz değil, haklısınız.

volitina

Valla Doğancancım, sıfırdan bir mod vb. herşeyi ayarlamak uzun süren bir iştir, öyle şipşak hemen olacak bir iş olsa herkes açsın kendi sunucusunu, bu iş emek, beceri ve başarı ister.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2019, 16:09:02 volitina

Zeta

Selim

Kiproo

Öncelikle merhaba kardeş dediklerinle sunucuyu bayağı küçümsemişsin bu hoş bir şey değil, mod sıfırdan kodlanıyo,  tutulması için nereden baksan en az 70 bin satırlık kod ister 70 bin satır ve sunucuda 1 tane developer var oda senin gibi benim gibi bir insan 5 ayda yani robot değilki bu adam kodlasın. Planlamasını önceden yapmışlar belli zaten domain satın almışlar sunucudaki sistemleri duyuruyorlar resimlerde atıyorlar sen ne yazıyosun neyin kafasındasın önce bi onu düşün sonra burada yorum yap derim. Mod sıfırdan kodlanıyo ya sizin sunucunun modu edit ya ondan belki Sıfırdan kodlanan modun ne kadar süreceğini bilmeyip burada yorum yapmışsın. Başka sunucularda hata aramak yerine önce kendi hatalarınızın farkına varın.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2019, 20:14:04 Kiproo

Conversable

Başarılar, tutacağını sanıyorum.  :rockstar:

Kraus

Alıntı yapılan: Kiproo - 13 Mayıs 2019, 20:12:54

Öncelikle merhaba kardeş dediklerinle sunucuyu bayağı küçümsemişsin bu hoş bir şey değil, mod sıfırdan kodlanıyo,  tutulması için nereden baksan en az 70 bin satırlık kod ister 70 bin satır ve sunucuda 1 tane developer var oda senin gibi benim gibi bir insan 5 ayda yani robot değilki bu adam kodlasın. Planlamasını önceden yapmışlar belli zaten domain satın almışlar sunucudaki sistemleri duyuruyorlar resimlerde atıyorlar sen ne yazıyosun neyin kafasındasın önce bi onu düşün sonra burada yorum yap derim. Mod sıfırdan kodlanıyo ya sizin sunucunun modu edit ya ondan belki Sıfırdan kodlanan modun ne kadar süreceğini bilmeyip burada yorum yapmışsın. Başka sunucularda hata aramak yerine önce kendi hatalarınızın farkına varın.

:D Sen biliyor musun sıfırdan mod kodlamanın ne kadar süreceğini. Alt tarafı sunucu eleştirilmiş küçümseme değil, eleştiriye açık olmamak bir yana "kendi sunucuna bak" tarzı cevap vermek de çok çaresizce bir cevap olmuş.. Kodlamayı iyi bilen biri tam verimle kodlama yaparsa 2 ayda işin içinden çıkar. Eleştirmekle kötülemeyi karıştırmayın. Eleştirileri kaldıramayıp "kendi hatanıza bakın" diyerek kendini çaresiz duruma düşüyorsun. Bu kadar beklenti varken bu kadar zaman geçmişken iyi bir mod ortaya çıkar umarım yoksa dediklerinin anlamı olmayacak. Kısaca laf yapmana gerek yok ortaya koyulan mod zaten 5-6 ayda kodlanmış bir mod olup olmadığını kendi gösterecektir. Bu yorumumu yazmamda herhangi bir art niyet yoktur, gerçekler eleştiri olabildiğinde güzeldir. Sunucuya da Enese de buradan başarılar diliyorum.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2019, 22:44:18 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Zeta

Alıntı yapılan: Kraus - 13 Mayıs 2019, 22:37:39

Alıntı yapılan: Kiproo - 13 Mayıs 2019, 20:12:54

:D Sen biliyor musun sıfırdan mod kodlamanın ne kadar süreceğini. Alt tarafı sunucu eleştirilmiş küçümseme değil, eleştiriye açık olmamak bir yana "kendi sunucuna bak" tarzı cevap vermek de çok çaresizce bir cevap olmuş.. Kodlamayı iyi bilen biri tam verimle kodlama yaparsa 2 ayda işin içinden çıkar. Eleştirmekle kötülemeyi karıştırmayın. Eleştirileri kaldıramayıp "kendi hatanıza bakın" diyerek kendini çaresiz duruma düşüyorsun. Bu kadar beklenti varken bu kadar zaman geçmişken iyi bir mod ortaya çıkar umarım yoksa dediklerinin anlamı olmayacak. Kısaca laf yapmana gerek yok ortaya koyulan mod zaten 5-6 ayda kodlanmış bir mod olup olmadığını kendi gösterecektir. Sunucuya da buradan başarılar diliyorum.

Bende arkadaşların başka sunucuların eleştirilerini bu konu üzerinden yapmalarını anlamıyorum. Ekip içerisinde yaşanan problemlere rağmen ayakta durarak devam ettirmekteyiz. Yorumun için teşekkürler.

Joker

Aksilikler elbet olur, hata da yapılır. Hiçbir şey mükemmel değil. Ama mükemmel için çabaladığınız aşikâr. Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder