GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Yıpratıcı yada kötülemek yok tüm yorumlar sizin modunuza itafen sadece. Klas ve sade olduğunu söyledim modunuzun. En kötü yorum olarak bunlar söylenir çünkü sadeliği dışında kötü bir şeyi yok dedim. Yanlış anladınız sanırım.

Tekrar tekrar okudum hiç bir kötü yorum yok. En kötü yorum olarak da kinaye yaptığımı belirtmek istiyorum.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 19:22:08 Jarveus

Silver

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Mayıs 2019, 19:13:02

Yıpratıcı yada kötülemek yok tüm yorumlar sizin modunuza itafen sadece. Klas ve sade olduğunu söyledim modunuzun. En kötü yorum olarak bunlar söylenir çünkü sadeliği dışında kötü bir şeyi yok dedim. Yanlış anladınız sanırım.

Tekrar tekrar okudum hiç bir kötü yorum yok. En kötü yorum olarak da kinaye yaptığımı belirtmek istiyorum.

O hâlde, bu tür düşüncelere sahip olabilecek kişilere ithafen olsun. İyi forumlar.

TheDarkside

Alıntı yapılan: Joker - 06 Mayıs 2019, 16:59:26

Alıntı yapılan: TheDarkside - 06 Mayıs 2019, 10:57:02

Sezonluk sunucu, başarılar.

Verilen çok fazla emek, yapılan çalışmalar ve uykusuz geçen günler. Bunlara rağmen, tanıtımı incelemeden böyle bir yorum yapmanız kalp kırıcı. Lütfen tekrar tanıtım konusunu inceleyip, değiştirilmesi gereken yer varsa olumlu eleştirinizi buraya bırakabilirsiniz. Sunucu yönetimi sizi dinleyecek ve eleştirinize göre hareket edecektir. Başarılar Enes!  :helal:

Emeğe laf eden olmadı dostum herkes olumlu olumsuz düşüncesini belirtir bende belirttim hepsi bu sakın ol arkana yaslan.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2019, 12:14:40 TheDarkside

Jarveus

Alıntı yapılan: TheDarkside - 07 Mayıs 2019, 12:11:09

Alıntı yapılan: Joker - 06 Mayıs 2019, 16:59:26

Alıntı yapılan: TheDarkside - 06 Mayıs 2019, 10:57:02

Sezonluk sunucu, başarılar.

Verilen çok fazla emek, yapılan çalışmalar ve uykusuz geçen günler. Bunlara rağmen, tanıtımı incelemeden böyle bir yorum yapmanız kalp kırıcı. Lütfen tekrar tanıtım konusunu inceleyip, değiştirilmesi gereken yer varsa olumlu eleştirinizi buraya bırakabilirsiniz. Sunucu yönetimi sizi dinleyecek ve eleştirinize göre hareket edecektir. Başarılar Enes!  :helal:

Emeğe laf eden olmadı dostum herkes olumlu olumsuz düşüncesini belirtir bende belirttim hepsi bu sakın ol arkana yaslan.

Düşüncenizi incelemeleriniz ile destekleseydiniz bu yorum yapılmazdı. Bir satır yazı yazıp eleştirmek serbest diyemezsiniz. Olumlu ve olumsuz yönlerini ayırarak inceleyip tüm yapılanları yorumlamak lazım. Hepsinin toplamı sezonluk görünümü veriyor diyorsanız lütfen bir daha eleştiri yapmayın sezonluk sunucu görmek isterseniz 19,Zenia,Rina gibi sunucular dışında ki sunuculara bakmanizi tavsiye ederim. Zira hepsi sezonluk :) Örnek vermeme gerek yok isterseniz özel mesaj yoluyla sezonluk sunucu isimlerini size atabilirim. ÖMER BEY. Sevgilerimle -Atalay.

wildclaWZ

Zenia Roleplay, sunucu duyuruları ve detaylı bilgi için sosyal medya adreslerimizi takip etmeyi unutmayın!  :rockstar:

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

volitina

Enes sana ve ekibine oldukça güvenim var dostum, bazı şögiyamların sözlerine bakarak umudunu yitirme, tekrardan ekibine ve sana başarılar diliyorum.

Kozlov

Ryroz

Başarılar dilerim, ses getirecek bir projeye benziyor.

Zeta

Alıntı yapılan: Ryroz - 12 Mayıs 2019, 18:29:05

Başarılar dilerim, ses getirecek bir projeye benziyor.

Alıntı yapılan: Kozlov - 12 Mayıs 2019, 18:28:19

Başarılar.

Alıntı yapılan: volitina - 12 Mayıs 2019, 18:27:18

Enes sana ve ekibine oldukça güvenim var dostum, bazı şögiyamların sözlerine bakarak umudunu yitirme, tekrardan ekibine ve sana başarılar diliyorum.

twoground

başarılar, umarım iyi yerlere gelirsiniz.
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2019, 19:27:26 arasakabey

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Dwain

Başarılar diliyorum, geleceğe vaad eden bir sunucu gibi gözüküyor.

Henkai

Platformda yeterince sunucu bulunuyor, herkesin bi' sunucu açma çabası mevcut. 8-9 yıl öncesi böyle değildi, sunucunuza yorum yapacak olursam diğer sunuculara nazaran bir umut görmekteyim. Fakat bu tamamen size bağlı her şey sizde bitiyor. Oyunculara ne kadar kaliteli rol ortamı sağlayabilirseniz o kadar karşılığını almış olursunuz. Ekibinizde tanıdığım ve sağlam dostluklar kurduğum kişiler yer alıyor, kesinlikle çalışma azmi olan bir ekip. Bir şeye ihtiyacınız olduğu takdirde benimle iletişime geçebilirsiniz, gereken desteği sağlarım.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dr.Dodo

Şimdi kişisel meseleleri bir kenara bırakıp eleşti yapayım. Konu açılalı 5 ay olmuş. Peki ya sunucu açıldı mı? Hayır. Daha sunucuyu açmayı bile bu kadar uzun bir sürede gerçekleştirememişsiniz. Keşke diğer sunucular gibi önceden plan yapıp ona göre sunucu açsanız. Piyasada boşu boşuna isim kirliliği yapan bir sürü sunucu varken bir de daha açılmayı bile beceremeyen siz varsınız. Objektif olmaya çalıştım. Umarım düşüncelerinizdeki gibi bir sunucu olursunuz. Başarılar.