GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

Forumunuzdaki konulara baktım, hiçte böyle düşünmüyordum mod hera modunu andırıyor inşallah beni yanıltırsınız.

Akro

Alıntı yapılan: AyazDuru - 13 Temmuz 2019, 15:13:10
Forumunuzdaki konulara baktım, hiçte böyle düşünmüyordum mod hera modunu andırıyor inşallah beni yanıltırsınız.
Gerçekten böyle yorumları görmek insanı üzüyor, gece gündüz demeden @wildclaWZ ile birlikte geliştirdiğimiz modun böyle yorumlar alması (ki daha tam hali görülmeden) beni üzüyor. Zenia projesi oyun modu benim 2 sene önceden geliştirdiğim oyun modundan alıntılar yapılarak kodlanmıştır. 2 sene önce bu platform hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Alıntı demek bana yapılan büyük bir hakaret ve haksızlıktır. 2 aylık emek bu kadar kolay çöpe atılmamalı. Hangi sistem tanıtımına dayanarak bu yorumu yaptığınız da en büyük meraklarım arasındadır.

Akro

balvenie

Kolay gelsin. Umarım bekleyenleri tatmin edebilirsiniz.

Zeta

Alıntı yapılan: balvenie - 13 Temmuz 2019, 15:31:53
Kolay gelsin. Umarım bekleyenleri tatmin edebilirsiniz.

Teşekkür ederiz. Aynı şeyler sizin için de geçerli.

ayazcik

Alıntı yapılan: Akro - 13 Temmuz 2019, 15:21:36
Alıntı yapılan: AyazDuru - 13 Temmuz 2019, 15:13:10
Gerçekten böyle yorumları görmek insanı üzüyor, gece gündüz demeden @wildclaWZ ile birlikte geliştirdiğimiz modun böyle yorumlar alması (ki daha tam hali görülmeden) beni üzüyor. Zenia projesi oyun modu benim 2 sene önceden geliştirdiğim oyun modundan alıntılar yapılarak kodlanmıştır. 2 sene önce bu platform hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Alıntı demek bana yapılan büyük bir hakaret ve haksızlıktır. 2 aylık emek bu kadar kolay çöpe atılmamalı. Hangi sistem tanıtımına dayanarak bu yorumu yaptığınız da en büyük meraklarım arasındadır.
Balıkçı, Kamyon şöförlüğü.

wildclaWZ

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

Son düzenlenme: 15 Temmuz 2019, 18:13:37 wildclaWZ
Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Yigitellekw

Zeta

Alıntı yapılan: whyfor - 15 Temmuz 2019, 22:34:52
Hiç umut yok.  :aynen:

Genel olarak attığınız iletileri incelediğim zaman pek fazla "emek" kavramından anlamayan biri olarak tanımladım sizi. Genel olarak sunucuların verdiği emek ve çalışmaları görmezden gelmektesiniz. O halde sizin eleştirinizi görmemezlikten gelmek en doğal halimiz sanırsam   :)

ace

Dreizenn

Umarım güzel bir başarı elde edersiniz.

Akro

Z:RP beta v.2.1 Güncellemesi

Akro

5YPEXE

Alıntı yapılan: Silver - 13 Temmuz 2019, 05:19:01
Kesinlikle kötü olarak algılama Zenia, gördüğüm kadarıyla sistem kodlarının birden fazlası farklı mod(lardan) alıntı şeklinde.. Özellikle, ciddi ciddi ATM sistemine şaşırdım. Adına yakışmıyor, umarım bir nebze "sıfırdan" tabir ettiğin mod ile daha özgün ve alıntısız olabilirsin. Başarılar.
İyi bir şeyi kullanmak/özenmek her zaman iyidir. Diş fırçalamayan birisi, diş fırçalayan birisini gördüğünde diş fırçalama alışkanlığına başladığında nasıl "kötü" yapmıyorsa, Akro'da kötü yapıyor denemez. Belkide sonradan diş fırçalayan kişi, gördüğü kişiden daha iyi fırçalayacak, bilemezsin.

Silver

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 19 Temmuz 2019, 23:03:37
İyi bir şeyi kullanmak/özenmek her zaman iyidir. Diş fırçalamayan birisi, diş fırçalayan birisini gördüğünde diş fırçalama alışkanlığına başladığında nasıl "kötü" yapmıyorsa, Akro'da kötü yapıyor denemez. Belkide sonradan diş fırçalayan kişi, gördüğü kişiden daha iyi fırçalayacak, bilemezsin.

Kötülüğün bahs-ı geçmedi. Misalinde diş fırçalamanın iyi yanından tut, kötü yanları kadar da iyi yanları vardır. Diş fırçalamak temizleyici bir madde gerektirir. Fırçalama işinde özgün bir madde olmadığı taktirde, düzgün(lük) ve sağlam garantisini kimse veremez. Bu projeden, ekip adına ümidim var sadece. Bu ümit ise, projede bulunan birkaç arkadaşımın hatrı adına..
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2019, 00:00:51 Silver

Leeroy

Sunucunun geleceğini fazla parlak göremiyorum. Üst üste gelen istifalar (buna kurucusu Zeta'da dahil) her geçen gün ümitlerimi düşürüyor. Umarım gerekli bir açıklamayı yaparsınız.

Dr.Dodo

O kadar uzun süre beklettiler ki açsalar da tutacağını sanmıyorum. Emeğiniz olabilir, uğraştınız 0'dan mod vs. Ama SA-MP kitlesi buna bakmaz. Ben olsam konuyu siler tekrar açarım. Fazla işe yaramaz ama olduğu kadar.