GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

hymenalos

Sağlam bir sunucuya benziyor, başarılar

FelleR

thekdr13

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

FrtdnYLDZ

DracDonix

7 ay olacak bu proje nerede? Umarım beklentilerin'de üzerinde bir sunucu olur.Başarılar

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jarveus

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Haziran 2019, 00:46:35

7 ay olacak bu proje nerede? Umarım beklentilerin'de üzerinde bir sunucu olur.Başarılar

Korkuyorum arşive taşındı diye bildirim gelecek....

TheLife

Sabır dostum, ben de bekliyorum sunucuyu aslında ama her şey bir anda olacak değil o yüzden sabretmek daha iyisi hem kaybedeceğin bir şey yok, en fazla vaktini şu dönemde kişisel hayatına harca açılana kadar, sunucu hikayeleri falan güzel benimde kafamda bir kaç proje var bekliyoruz, Viceta da böyle olmuştu ama yapacak bir şey yok.

Silver

Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Haziran 2019, 01:02:46

Korkuyorum arşive taşındı diye bildirim gelecek....

Gelmeyecek bundan emin olabilirsiniz. Arkadaşlarım her daim en iyisi için çabalıyorlar. Başarının adı kendilerinde saklı. Onlara güveniyorum.

wildclaWZ

Alıntı
Sunucu sistemleri ve detaylı tanıtımlar yakında paylaşılacaktır, takipte kalın!!

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

AnadoluGaming

Bu proje hüzün ile son bulacak bak bu yazıyı yıldızlayın.
7-8 Aydır açılacak diye konuşulan bir projeden hayır beklemeyin.

wildclaWZ

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 12 Temmuz 2019, 15:55:48
Bu proje hüzün ile son bulacak bak bu yazıyı yıldızlayın.
7-8 Aydır açılacak diye konuşulan bir projeden hayır beklemeyin.

Açılış hakkında şu tarihte açılacak diye bir bilgi paylaşımı yapmadık. Eğer sunucuyu belirttiğiniz gibi 7-8 önce açıyoruz diye tanıtmış olsaydık yorumunuzu anlayışla karşılayabilirdik.

Hayır bekleme konusunda 7-8 aydır açılmadı sunucuda oynanmaz gibi bir düşünce ile yaklaşırsan aradığın hayırı bulamazsın.

- Sabırla yapılan her iş, ancak sabırla tadılabilir.

Ücretli grafik tasarım

Akro

15 Mayıs 2019 tarihinde devraldığım Zenia Roleplay projesinde sona geldiğimizi belirtmekten mutluluk duyarım. Sizlerin uzun zamandır bekledi Zenia Roleplay çok yakında. Sunucu içerisinde bulunan sistemler ve detayları için tıklayınız.

Akro

Silver

Kesinlikle kötü olarak algılama Zenia, gördüğüm kadarıyla sistem kodlarının birden fazlası farklı mod(lardan) alıntı şeklinde.. Özellikle, ciddi ciddi ATM sistemine şaşırdım. Adına yakışmıyor, umarım bir nebze "sıfırdan" tabir ettiğin mod ile daha özgün ve alıntısız olabilirsin. Başarılar.
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2019, 13:43:05 Silver

wildclaWZ

Alıntı yapılan: Silver - 13 Temmuz 2019, 05:19:01
Kesinlikle kötü olarak algılama Zenia, gördüğüm kadarıyla sistem kodlarının birden fazlası farklı mod(lardan) alıntı şeklinde.. Özellikle, ciddi ciddi ATM sistemine şaşırdım. Adına yakışmıyor, umarım bir nebze "sıfırdan" tabir ettiğin mod ile daha özgün ve alıntısız olabilirsin. Başarılar.

Alıntı olarak direk sistemi açıp kopyala yapıştır yapmıyor sonuçta kendisi de uğraşıyor, hatalarını tespit edip eksikleri gideriyoruz, tanıtılan sistemler temel sistemler. Bir çok sunucu aynı sistemleri kullanılıyor ve gelişim her zaman açıktır..

Ücretli grafik tasarım