GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

Alıntı yapılan: NikolaiS - 21 Nisan 2019, 13:23:39

Çok yakından tanıdığım iki adam burada, başarılı ve güzel olacağını düşünüyorum.
Biz yine de başarılar dileyelim, yolunuz açık olsun.

Alıntı yapılan: volitina - 21 Nisan 2019, 13:43:49

Başarılar.

Yorumlarınız için teşekkürler.

ofaaruk

wildclaWZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." M. K. Atatürk

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

wildclaWZ

Karaoke Bar
Karaoke Bar, şehirin kasvetli havasından kurtularak arkadaşlarınızla beraber güzel vakit geçirebileceğiniz şekilde tasarlandı.

Coffe Time
Sabah kahvesine hayır demem... Sabahın erken saatlerinde açılan Coffe Time kafa dinlemek için oldukça iyi bir mekan.

Sunucu hakkında detaylı bilgi ve duyurular için;

Son düzenlenme: 25 Nisan 2019, 23:45:13 wildclaWZ
Ücretli grafik tasarım

DracDonix

Halen roleplayın tadını çıkartmak için bekliyorum  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cruza

Mapleri discordda inceleme fırsatım oldu göz dolduruyor gerçekten. Başarılar Enes.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

wildclaWZ

Alıntı yapılan: Cruza - 26 Nisan 2019, 10:18:45

Mapleri discordda inceleme fırsatım oldu göz dolduruyor gerçekten. Başarılar Enes.

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler, yapılan ve eklenecek olan detaylı haritalar güncellenecek'tir.  :rockstar:

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Nisan 2019, 23:57:19

Halen roleplayın tadını çıkartmak için bekliyorum  :helal:

Beklediğiniz için pişman olmayacaksınız,  :helal: önerileriniz bizlerle paylaşmayı unutmayın > Forum Ana Sayfa  <

"Sabırdan sonra söylenen söz ağır olur. Söyletmeyin!"

Son düzenlenme: 30 Nisan 2019, 22:49:16 wildclaWZ
Ücretli grafik tasarım

kellyy

modertor bey aktif mi olsa konu azıcık

Redfield

TheDarkside

Zeta

Alıntı yapılan: Lucifєr - 05 Mayıs 2019, 03:04:48

Başarılar.
Alıntı yapılan: kellyy - 04 Mayıs 2019, 20:50:05

modertor bey aktif mi olsa konu azıcık

Alıntı yapılan: TheDarkside - 06 Mayıs 2019, 10:57:02

Sezonluk sunucu, başarılar.

Konu üzerinden pek fazla paylaşım yapmıyoruz. Önemli bir gelişme durumunda sizlere buradan bildiriyoruz. Beklettiğimizin farkındayız fakat şuan mevcut durumdaki sunucuların bulunduğu durumun olmaması için titizlikle çalışmaları ilerletiyoruz. Sezonluk sunucu konusunda umarım sizi yanıltırız, tek olumsuz yorum sizin tarafınızdan geldi bunuda saygıyla karşılıyorum. Yorumlar için teşekkürler.

Joker

Verilen çok fazla emek, yapılan çalışmalar ve uykusuz geçen günler. Bunlara rağmen, tanıtımı incelemeden böyle bir yorum yapmanız kalp kırıcı. Lütfen tekrar tanıtım konusunu inceleyip, değiştirilmesi gereken yer varsa olumlu eleştirinizi buraya bırakabilirsiniz. Sunucu yönetimi sizi dinleyecek ve eleştirinize göre hareket edecektir. Başarılar Enes!  :helal:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Zeta

Alıntı yapılan: Joker - 06 Mayıs 2019, 16:59:26

Verilen çok fazla emek, yapılan çalışmalar ve uykusuz geçen günler. Bunlara rağmen, tanıtımı incelemeden böyle bir yorum yapmanız kalp kırıcı. Lütfen tekrar tanıtım konusunu inceleyip, değiştirilmesi gereken yer varsa olumlu eleştirinizi buraya bırakabilirsiniz. Sunucu yönetimi sizi dinleyecek ve eleştirinize göre hareket edecektir. Başarılar Enes!  :helal:

Millet kendi barındığı sunucusuna bakmadan platform içerisinde sunucularının nasıl adlandırıldığına bakmayıp, uğraştıkları sorunlardan ötürü bu konuyu ve uğraşları incelemeye vakit ayıramamaları oldukça normal. Biz seviyemizi bozmadan aynı şekilde ilerliyoruz ve gereken cevabı yakında vereceğiz. Yorumların için teşekkür ederim Okan. 
:serefe:
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 17:09:03 Zeta

Jarveus

Herkesi çok heyecanlandırdınız ama mod kafamızda ki kadar iyi değil bunu bilerek gelsinler. Hikaye sağlam , forum sağlam , ekip sezonluk ekip değil. Çoğu alanının en iyisi. Ama modu , Rina gibi bir şey beklemesin kimse şatafatlı sistemler yok. Rol sistemleri var. Kendilerine özgün de diyemem olması gereken her şey var fazlası yok sadece..en kötü yorum bu sunucuya bu şekilde yapılır çünkü sadeliği kötülük olarak görüyorsunuz. Bu sunucu klas ve sade. Ekstra bir şeyi yok ama klas/sadeliği iyi şekilde yansıtmak farklı bir başarıdır. Çoğu şeyi açıkladım. Son kez başarılar..

Silver

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Mayıs 2019, 17:43:48

Herkesi çok heyecanlandırdınız ama mod kafamızda ki kadar iyi değil bunu bilerek gelsinler. Hikaye sağlam , forum sağlam , ekip sezonluk ekip değil. Çoğu alanının en iyisi. Ama modu , Rina gibi bir şey beklemesin kimse şatafatlı sistemler yok. Rol sistemleri var. Kendilerine özgün de diyemem olması gereken her şey var fazlası yok sadece..en kötü yorum bu sunucuya bu şekilde yapılır çünkü sadeliği kötülük olarak görüyorsunuz. Bu sunucu klas ve sade. Ekstra bir şeyi yok ama klas/sadeliği iyi şekilde yansıtmak farklı bir başarıdır. Çoğu şeyi açıkladım. Son kez başarılar..

Kötü yorum tabirinize ithafen;

"Kafanızda ki" kurgu türündeki oyun modu, ekipçe geliştiriliyor. AR-GE kontrolleri henüz başlamış değil. Oyun modu, betaya geçmeden net konuşmanız doğru değil. "Klas" tabir ettiğiniz sunucular arasında, sıfırdan yazılmış oyun modu yoktur. Rol sistemleri zaten olmak zorunda, hatırlatıyorum ; süreç belirtildiği gibi Alpha. Oyun modunu gözle görmeden bu tür yıpratıcı yorum yapmanız da doğru değil. Rol sistemleri platformun "RolePlay" olması gibi, özgün rol sistemlerini zaten barındıramaz. Haricinde ki yorumlar için teşekkürler.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2019, 19:04:33 Silver