GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VERY SOON] Zenia Roleplay - z-roleplay.com

Başlatan Zeta, 30 Aralık 2018, 22:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

L1S07

Kendi sunucuma kursam veya herhangi bir sunucuda yetkilide olsam bu sunucuya bir bakıp rol çıkarmak isterim sonucta bende bir oyuncuyum :D

Takipteyim Başarıllar :helal:

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

sweezy

Forum düzeni çok güzel. Senaryo beni benden aldı. Umarım oyun modu bizi şaşırtmaz. Başarılar. :helal:

Ceto.

Alıntı yapılan: Silver - 18 Mart 2019, 21:58:18

Görüntü & Tanım Alanı

Yakıt Pompası ve Benzin Sistemi
Belirli benzin istasyonlarına yetkililer tarafından oyun içi olarak yakıt pompaları yerleştirilir. Araç kullanıcıları için; benzinlerin azalması, bitmesi durumunda yakıt pompalarının bulunduğu benzin istasyonlarına giderek, yakıt pompasına yaklaşırlar ve aracına benzin doldurmaya başlarlar.

uy****rucu Yetiştirme
Sistemsel 3 çeşit marijuana, kokain, eroin isimli uy****rucu türleri mevcuttur. Her bitki birbirinden farklı olmak üzere yetişme & çürüme süreleri vardır. Tamamen çürümüş bitkiler artık toplanamaz hâle gelecektir. Yetişkin bir bitkiden, 5-10 gram arası uy****rucu elde edebilirsiniz.

Parazit Sinyal Cihazı
Sinyal bozucu cihaz olarak işlem görmektedir. LSPD ve diğer özel kuruluşlar tarafından yerleştirilebiir. Operasyonlarda telefon görüşmelerini engelleme amacı gütmektedir. Yerleştirildiği yerin belirli bölgesine kadar, sinyale erişim sağlanamaz. Cihazın bulunduğu bölgeler pasif olarak adlandırılır. Pasif alanın dışına çıkıldığında sinyal düzeyi eski hâline gelir.

Bildirim Sistemi (Offline)
Oyunda olmadığınız taktirde, satılığa çıkartmış olduğunuz varlıkların veya yetkililer tarafından üzerinize bildirim tarzı mesaj bırakılma durumudur. Komut sayesinde menü erişimi sağlanır, okunan bildirimler sağ butondan silinmediği taktirde bildirim kutunuzda kalır. Ayıraca bildirim geldiği gün itibâriyle siz silmediğiniz taktir de, 30 gün süreyle otomatik olarak silinir. Okunmuş bildirimler, bildirim pencerenizde "Okundu" durumuyla sizi bilgilendirir. Okunmamış bildirimler de aynı şekilde işler, okunmuş bildirimleri silmediğiniz sürece tekrar okuyabilirsiniz. Bildirimler tarihe göre sıralanır, en son gelen ve bi önceki gelen gibi.

Better days..

Silver, kalite kokturuyor yine. #ReZ

M.Kemal ATATÜRK

Silver

@L1S07 - Evet, platformda veya dışında bulunan herkesin en doğal 
hakkıdır (keşfetmek). Desteğiniz için teşekkürler. :rockstar:

@sweezy - Tam tersine! oyun modu sizleri şaşırtacak(!). Forum üzerinden AR-GE önerisinde 
bulunarak oyun modu gelişiminde bizlere katkı sağlayabilirsiniz. Görüşünüz için teşekkürler. :rockstar:

@Ceto. - Görünüşe göre, koku duyunuz iyi çalışıyor. Etkileyici, çekici yorumunuz için teşekkürler. :şeytan: :rockstar:

Alice.

Her gün bakıyorum tanıtıma, neden mi?
1 - Yaptığınız bu güzel sistemleri görmek için.
2 - Açılışı gözlüyorum.

İnşallah tutar ve bol bol iyilikle oynarız.

Aloft

Gerçekten çok çok kaliteli ve bunu her koşulda belli ediyor. Açılışı dört gözle bekliyorum, orada olacağım!

wildclaWZ

Alıntı yapılan: Aloft - 01 Nisan 2019, 19:09:27

Gerçekten çok çok kaliteli ve bunu her koşulda belli ediyor. Açılışı dört gözle bekliyorum, orada olacağım!

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler...  :rockstar:

Alıntı yapılan: Alice. - 01 Nisan 2019, 16:24:31

Her gün bakıyorum tanıtıma, neden mi?
1 - Yaptığınız bu güzel sistemleri görmek için.
2 - Açılışı gözlüyorum.

İnşallah tutar ve bol bol iyilikle oynarız.

İnşaallah, sistemler ve duyuruları forum adresinden takip edebilirsiniz. Teşekkürler.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Silver

* Sâdece iletişime geçmeniz yeterlidir, sizden örnek taslakta başvuru formu tarzı şeyler istenmez.
* Mülakatı kabûl edilen ve mülakatta başarılı olan kişiler, tester kadrosuna girmeye hak kazanacaktır.
* Mülakat sırasında, saygı çerçevesini ihmal etmeyiniz. Bu ihmal size eksi sonuç olarak geri dönebilir.
* Mülakata girebilmek için DISCORD sunucusuna katılarak, NAGWERTH ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Zeta

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Medcezir

ParsMapping

Alıntı yapılan: Zeta - 04 Nisan 2019, 20:51:24

Ekibi eski dostların oluşturması beni ekibe çeken en etkili etken oldu. Gercekten emek verilen proje buna bu gece sahit oldum şahsımı ve pars ı seven tum dostlarim bilmelidirki biz buradayız. Hepimiz icin hayirli olsun

Silver

* Tester alımları sonuçlanmıştır. Katılan ve mülakatta başarılı olan arkadaşlarımıza teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dileriz.

wowglarfist

Konu harika, oyun modu harika burası umarım ki değerlenir. Silver isimli yöneticiyi vivala roleplay platformu tanımama vesile oldu. Çok iyi, efendi biridir. Umarım ki ekipte aynı şekilde böyledir. Başarılar dilerim, başaracağınızdan eminim. Her şey gönlünüzce olsun.  :serefe:

Silver

@wowglarfist - Düşünceleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim(z). 
Umarım dediğiniz gibi olur.
:rockstar: