GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF!] Z Roleplay - #SoItBegin! www.z-roleplay.com

Başlatan ZRoleplay, 14 Nisan 2020, 23:28:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZRoleplay

So It Begin!

Neden Z Roleplay oynamalıyım?
Günü birlik sunucuların aksine, sistem güncellemeleri ve uzun soluklu olacağına dair söz veriyoruz! Z Roleplay projesi yaklaşık bir yıldır geliştirdiğimiz oyun modu ile açılacak, ve geliştirilmeye devam edecek. Bilgili yönetim ekibi, Adminpower olmayan bir sunucudan bahsediyoruz, herkesin hayali ama gerçekleştiremediği veya bulamadığı bir sunucu olarak samp platformuna katılmayı planlıyoruz. Oyun içerisinde admin ekibinin bile mesleklerle para kazandığını görebilirsiniz.

Ne zaman açılıyoruz?
Kesin bir cevap vermek istemiyoruz, sunucu açıldığında oyun içerisinde Money Farming gibi durumların olmaması için açılışı biraz uzun tutuyoruz ve yaptığınız rollerde daha fazla zevk almanız için bir çok sistem, map ekliyoruz.

Biz kimiz?
Uzun süredir SA:MP camiasında bulunan, çeşitli bilindik sunucularda çeşitli pozisyonlarda görev yapmış, yeterince tanındık ve profesyonel bir ekibiz.

Sunucu ekonomisi ne durumda olacak?
Sunucunun ekonomisi ilk saatlerde deli gibi meslek yaparak her türlü araç elde edebileceğiniz bir işleyişte olmayacak. Aksine sunucumuzdaki oyuncuların daha çok rol odaklı olmasını istiyoruz, vakitlerini mesleklerde harcamasını değil. Bu sebepten ötürü rollerini geliştirmek, ilerletmek isteyen kişiler için oyun içinde belirli kurallar içerisinde destek vereceğiz.

Sunucu içerisinde silah ve uy****rucu nasıl elde edilecek?
Sunucuda silahları ne kolay ne de zor yoldan elde edebileceksiniz. Bunu tam dengede tutarak kimseyi zorlamayacak ve kolay tutarakta kaos ortamı yaratmayacağız. Silah ve uy****rucu elde etmek için birliğinizin onaylı olması gerekecek. Bu onay ise yönetim tarafından incelenen birliğinizin gidişatı ve izlediğiniz yol doğrultusunda size verilecektir.

Trailer

Discord Adresi

https://www.z-roleplay.com/

IP: 77.83.201.168:7777

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2020, 19:34:12 ZRoleplay Sebep: Konu ön eki eklenmiştir.

ZRoleplay

Güncelleme Notları (25.04.2020)

+ Silah Mermi İzi

(Silahınızla herhangi bir yere ateş ettiğinizde duvarda ve araçlarda mermi izlerinizi görebileceksiniz.)

+ Basketbol Sistemi
( 3 kişilik iki takım kurarak arkadaşlarınızla basketbol oynayabileceksiniz. Detaylı bir basketbol sistemi sizi bekliyor.

+ Kan Sıçrama Sistemi
(Belirli bir mesafeden atış yaptığınızda karşı tarafta kan sıçramasını görebileceksiniz. Duvar önünde görünüyor. 3 saniye içerisinde kaybolacaktır.)

Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 01:08:12 ZRoleplay

WearPee

ZRoleplay

xmodsx

Wisdom

bu konunun aynısından on tane daha açılıp iki haftaya kapanmış, hatta açılamamış sunucu gösteririm size. farklı olmanız gerekiyor, hep aynı vaatler. başarılar  :allaalla:

ZRoleplay

Alıntı yapılan: Wisdom - 15 Nisan 2020, 00:23:44
bu konunun aynısından on tane daha açılıp iki haftaya kapanmış, hatta açılamamış sunucu gösteririm size. farklı olmanız gerekiyor, hep aynı vaatler. başarılar  :allaalla:
Uzun soluklu olacağımıza emin olabilirsiniz, düşünceniz için teşekkürler :)

com21ws21

Mag

Victimi kapatalı 1 sene olmadı ki ..

ZRoleplay

Alıntı yapılan: Mag - 15 Nisan 2020, 00:34:38
Victimi kapatalı 1 sene olmadı ki ..
Yaklaşık olarak belirttik zaten, yorumunuz için teşekkürler :)

TheMaske

ZRoleplay

Alıntı yapılan: TheMaske - 15 Nisan 2020, 01:41:54
Başarılar #REZ
Verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ederiz <3

Emirhan☪

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında