GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.caelornia-roleplay.com ~ C:RP Official v2 [ 51.195.39.74 ) AKTİF!

Başlatan #FEK, 10 Mayıs 2020, 04:06:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Soru cevapların yapılacağı yayınımız başladı, sizinde aklınızda bulunan bir soru varsa buradan bize katılabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=SYQNYv33sCc

Smacor

Güzel sistemleri özgün olan bir sunucu biraz zaman ayırıp forumda gezindiğinizde ne dediğimi daha rahat anlayabilirsiniz.

Erenn

Alıntı yapılan: LORDS - 20 Mayıs 2020, 23:55:44
Merhaba sayın Cealorina RPG Oyucuları, Burada #FEK arkadaşımızın bu kadar emeğini ve sarf'ını görüyoruz.Bunun üzerine bugün kötü bir olayla karşılaştık host sorunu diye.Yani bu kadar serverde emeği olan insan var alttan ufaktan bir beğeniyi ve yorum'u çok görmeyin bu değerli insanlara, İyi gunler dilerim.

Bunu dedigin icin hmn begeniyogrim krdsm

Tunahan

Alp.

Hem yıllar sonra tekrardan rol yapma keyfine erişebildiğimiz bir proje olmasıyla birlikte hem de aynı zamanda DDoS Tech olarak kendilerine hizmet verdiğimiz için gurur duyduğumuz bir proje, birlikte daha da yükseklere.  :serefe:

#FEK

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 21 Mayıs 2020, 23:49:54
Hem yıllar sonra tekrardan rol yapma keyfine erişebildiğimiz bir proje olmasıyla birlikte hem de aynı zamanda DDoS Tech olarak kendilerine hizmet verdiğimiz için gurur duyduğumuz bir proje, birlikte daha da yükseklere.  :serefe:
Canı gönülden teşekkürler kardeşim, herbirinize teker-teker teşekkür ediyorum.

CagatayDmrc58

Alıntı yapılan: HakanUnique - 20 Mayıs 2020, 01:00:53
İlk başta başarılar dilemiştim fakat Çağatay Demirci adında kendini bilmez bir çocuğu admin yaptığınız için sözümü geri alıyorum ve Discord sunucumda reklam yaparak hiç bir yere varamazsınız. Tutmaz !

1.si admin değilim, 2.si oyunda yakalanınca sürekli /q atan mı söylüyor bunu?

vynles

Alıntı yapılan: HakanUnique - 20 Mayıs 2020, 01:00:53
İlk başta başarılar dilemiştim fakat Çağatay Demirci adında kendini bilmez bir çocuğu admin yaptığınız için sözümü geri alıyorum ve Discord sunucumda reklam yaparak hiç bir yere varamazsınız. Tutmaz !
Ya bunu diyende 5-6 kez sunucu açıp ilk gün 30 çekip 2.gün sunucusu 1 çeken biri mi diyor, üstüne laf ettiği sunucuyu para için yalayan birisin. Çok konuşmada işine bak lolipop.

KeremZ

Sistemler mükammel, gelen pişman olmaz, rol ortamları oluştu, oluşmaya devam ediyor.

#FEK

Oyun içerisinden başvuru sistemi eklendi, eğer forum hesabınız varsa artık oyun içerisinden rahat bir şekilde 10 saniye içerisinde başvurunuzu atabilirsiniz.
51.195.39.74:7777

KeremZ

Daha iyi yerlere gelir umarım :)
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2020, 00:46:55 KeremZ