GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.caelornia-roleplay.com ~ C:RP Official v2 [ 51.195.39.74 ) AKTİF!

Başlatan #FEK, 10 Mayıs 2020, 04:06:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Neden Caelornia Roleplay'i açıyorum(z)?

➥ Merhaba arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, size biraz yeni sunucumuzdan ve neden sizlere bir sunucu açmak istediğimden bahsedeyim.Bu sunucuyu açmaya karar vermeden önce o kadar çok kafa yordum ki her şeyin kusursuz olmasını istiyordum o yüzden geç kalınmış bir proje.Bu platformda on yıl gibi bir süredir bulunuyorum ve sizin de tahmin edebileceğiniz üzere bir sürü sunucu gördüm, çoğunda bulundum.Hepsinde rol yapma fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü ROLEPLAY kavramı bizim için o zaman çok yeniydi ve büyük bir iştahla rol yapmaya çalışıyorduk.Çok iyi hatırlıyorum toplam sayımız otuz kişiyi geçmez iken bile çok güzel eğlenip zaman geçirebiliyorduk.Ben şimdi de o ruhu ve heyecanı size yaşatmak istiyorum, SA-MP platformu artık daha geniş bir kitleye ulaştığı için bunu daha kolay ve en iyi şekilde sağlayabileceğimize inanıyoruz.Yaşadığımız bu kadar tecrübe ve deneyim ile bunu başarabileğimizin farkındayız o yüzden böyle bir girişimde bulunduk.Önceliğimiz sizler için çeşitli rol kaynağı ve rol ortamları sağlamak yani eğlenceli vakit geçirmeniz için elimizden gelen her şeyi dökeceğiz.Bunun için biz üstümüze düşeni yapacağımıza emin olabilirsiniz size ise keyfini sürmek kalıyor.Tabii sizden de bazı ricalarımız var, kiminiz bu platformda emeği geçmiş veyahut tecrübe sahibi olan insanlarsınız.Hepimiz sizler gibi bu tecrübe ve deneyim ile tanışmış olamayız bu yüzden aramıza yeni katılmış ve katılacak olanlara yardımcı olmak bizler kadar sizlerin de görevi olduğunu düşünüyorum.
''SA-MP'' kavramı ile uzun süredir tanışmış olanlar farketmiştir ki burada sadece oyun oynamıyoruz aynı zamanda yeni arkadaşlık ve dostluklar ediniyoruz ki sizin de bunu bildiğinden eminim.Bunun en büyük örneklerinden birinin ben olduğunu söyleyebilirim çünkü bu platformda tanışan ve uzun süredir bağını koparmayıp size bu sunucuyu açabilmemiz bir tesadüf değil.

Caelornia Roleplay yönetim ekibi?

➥ Yönetici ekibimiz özenle birlikte toparlanıp, genel olarak işinin ehli kişilerden oluşmaktadır. Roleplay kavramında uzun süreçler geçirmiş, olgun, hızlı ve ekip çalışmasına uyumlu bir ekibimiz bulunuyor. Burada bulunan yönetim ekibiyle aranızda hiçbir mesafenin olmayacağına inanabilirsiniz, belirli saygı kriterleri içerisinde her yöneticiyle görüşüp problemlerinizi çözebilecek, dilerseniz sohbet ederek aramıza katılabileceksiniz.

Hedefimiz neler, ne istiyoruz?

➥ Genel olarak istediğimiz şeyler şu şekilde, herkesin ve her sunucu yönetiminin istediği gibi bizler de kaliteli bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.
Unutmayalım ki bir eğlence platformundayız, oyun oynuyoruz. Kimsenin kalbinin kırılmadığı oyun içerisinde role girdiğinde en üst düzeyde ciddiyet
sağlayarak rollerine önem verdiği ve dayanışmanın olduğu bir sunucu. Bu yıllarda bir sunucuyu açıp sürdürebilirliğini getirmek zor, zamanla neler
olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu son projemiz değil zaman içerisinde devam ederek FiveM'e geçiş sağlamayı düşünmüyor değiliz. Sizlerin bize olan
rehabeti ve bize olan desteğinizle birlikte bunları aşabileceğimize inanıyoruz.

Hangi kitleye hitap ediyoruz?

➥ Hangi kitleye hitap ediyoruz?
Roleplay kavram ve bilgi yeteneğinin ortalama düzeyin üstünde olan bir kitleye hitap etme durumundayız, bu kitlenin altında olan roleplayerlar dışla-
-nacak mı yoksa banlanacak mı diye soracak olursanız. Hayır, rol eğitimi konusunda yetkili kadromuzda bir ekip kurulacak, bu ekiple kişilere destek
sağlanarak ortalama düzeye getirilmek için ne gerekiliyorsa yapılacak. ( Eğer kendileri istiyorlarsa. )
BETA TRAILER

OFFICIAL TRAILER

Dipnot; En kısa süreçte sistem tanıtımları konu altında paylaşılacak.

Sistem tanıtımları (Zamanla eklenecek*)

Birazcık MAP

Beta döneminden Official döneme geçiş HK;

Herkese tekrardan merhabalar, gün içerisinde bakıma alınan sunucumuzla birlikte Beta sürecini bitirmiş, Officiale'e geçiş konusunda adımlarımızı atmış bulunuyoruz. Bugünden 25.05.2020 tarihine kadar sunucu bakımda kalacak ve sorunsuz & problemsiz şekilde offical olarak 25.05.2020 tarihinde işleyişe geçecektir. Beta sürecinden, Official sürecine geçiş sürecindeki ilerleyişimiz aşağıdaki gibi olacaktır.
1  -) Karakterler kalacak fakat tüm karakterler sıfırlanacak.
2 -) Yönetim kadrosunda revizyona gidilecek.
3 -) Sistemler konusunda gelişime gidilecek.
4 -) Bug durumları tamamiyle fixlenmiş olacak.
5 -) Alt yapı konusunda olan çalışmalarımız tamamiyle geliştirilmiş olacak.
6 -) Önerilen AR-GE çalışmaları sunucu işleyişine geçirilecek.
Merak edilen sorular:
- OOC market bakiyelerimiz ne olacak, silinecek mi?
- Hayır, silinmeyecek OOC market bakiyelerinizi Official'de kullanabileceksiniz.
- Karakterlerimizin üstünde bulunan mal varlıkları sıfırlanacak mı?
- Evet, mal varlıkları tamamiyle sıfırlanacak.

Bu süreçte AR-GE geliştirme kanalı 3 saatlik bir gecikme süreciyle açık olacak, konu altından gerekli & istediğiniz sistemleri paylaşabilirsiniz. Official süreçte bomba gibi geleceğiz, beklemede kalın!

Buraya tıklayarak discord adresimize ulaşabilirsiniz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇEKİLİŞ

Merhabalar sayın Caelornia Roleplay oyuncuları, tarafımızca siz değerli oyunculara bir takım ödüller vermek istedik. Bu ödülleri verirken aranızdan kimleri seçeceğimiz konusunda kendimiz hareket etmek istemedik. Bu nedenle aranızdan çekiliş ile birkaç kişiye aşağıdaki ödülleri vereceğiz.

1-) 1 Kişiye Geforce GTX 1050 TI.
2-) 1 Kişiye M&B Bannerlord.
3-) 1 Kişiye GTA V.
4-) 1 Kişiye PUBG.
5-) 1 Kişiye Steam 100TL bakiye kodu.

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler aşağıda listelenmiştir, sizlerde eğer katılmak istiyorsanız bu şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

1-) Caelornia Roleplay Youtube Hesabını takip etmeniz gerekiyor. Buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.
2-) Discord sunucumuza giriş yapmış olmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak katılabilirsiniz.
3-) Oyun içerisinde 01.06.2020 tarihine kadar en az 5 seviye bir karaktere sahip olmak.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 01:53:35 #FEK

bajiora

betadan official'a gecis ha kendinizi kandiriyorsunuz beyler hazirliksiz haziriz diyip bir suru sorunla karsilastiniz ve inatla devam ediyorsunuz. buyuk bir umutsuzluk vakasi yasattiniz oyunculara

#FEK

Alıntı yapılan: bajiora - 10 Mayıs 2020, 04:15:01
betadan official'a gecis ha kendinizi kandiriyorsunuz beyler hazirliksiz haziriz diyip bir suru sorunla karsilastiniz ve inatla devam ediyorsunuz. buyuk bir umutsuzluk vakasi yasattiniz oyunculara
Merhaba Bajiora, değerli yorumun ve eleştirin için teşekkür ederiz. Genel olarak sa-mp sunucusu üzerine kurulmuş modumuz üzerinde hiçbir buga rastlamadık, yalnızca beta sürecinde 2 eksiklik bize karşıladı, belirlenmemiş ehliyat araçları tipi ve fiyat kaydı girilmemiş balıklar. Bu sorunlar dinamik sistemimiz sayesinde anında çözüldü, yanında oluşan teknik sorunların hiçbir sebebi biz değiliz. Yapılan saldırıların şiddeti oyuncularımızı yıldırdı, sizleri anlıyoruz. Genel olarak bu süreçte korumalar için CustomRule yazacağız, yazdıklarımız CustomRule'ların bir çoğu yanıt verdi & işe yaradı. Bu süreçten sonra bu tarz sorunlarla karşılaşmamak için titizlikle çalışıyoruz. Sizlerin bu değerli zamanlarında bu kötü görünümden ve saldırılardan arındıracağımıza emin olabilirsiniz. Yaşanılan teknik aksaklıklar & ping problemleri için kusura bakmayın. Official döneminde bunları yaşamayacağınızı temenni eder, en içten dileklerimizle söz veriyoruz.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

#FEK

Alıntı yapılan: Vestro - 10 Mayıs 2020, 04:54:00
V2 de neler değişti ?
Genel olarak bug/fix, meslek fiyatlarında dengelemeler, CustomRule üzerinde genel kurallar eklenerek alt yapı çalışmalarında güncelleme, kural değişiklikleri, map değişiklikleri, köklü sistemsel değişiklikler vesaire. Sistemleri kısa süre içerisinde video olarak detaylı bir şekilde paylaşacağız, sizlerde oradan izleyebilirsiniz.
Forum üzerinde ek olarak büyük değişikliğe gidilecek.

Jarveus

Başarılar. Elinden geleni yapıyorsun. Karşılığını alırsın hiç bir zaman pes etme

KeremZ

Herkese başarılar diliyorum, çok çalışılıyor... Sunucunun başarılı olacağından eminim :)

RaideNN

Başarılar, dilerim @#FEK  emeğinin karşılığını almanı isterim.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

#FEK

Krater

Bunca saldırıya karşı hayla ayakta durup vazgeçmiyorsun, emeğin hakkın alman dileğiyle.

#FEK

Officiale geçiş dönemindeki genel güncellemeleri şuan için discord devlog kanalından inceleyebilirsiniz. Forum genel olarak köklü bir değişikliğe gireceğinden dolayı bakımda.
Discord adresimize Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

#FEK

Alıntı
DeVlog;

Ehliyet rotası değiştirildi, animasyonlar eklendi /animlist 2
Otobüs mesleği rotasyonları değiştirildi.
Meslekler arasında verilen paraların miktarı optimize edildi.
You are banned from server hatası tamamiyle çözüldü.

#FEK

Güncel karakter paneli;
Dipnot:Silahlar için görünüm eklenecek*

KeremZ