GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 13:21:43

KAPANSIN

Başlatan Metallica, 24 Mart 2020, 01:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metallica

Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 05 Nisan 2020, 22:26:37
Arkadaşlar artık şuna açıklık getirelim... Sunucu içerisinde bulunan LSPD birliği IC bir oluşumdur ve Discord yada Teamspeak kanallarından telsiz yönetimi yapmaya çalışmayınız. Hem oyunun dengesini bozuyorsunuz hemde mixing'e sebebiyet veriyorsunuz. Rica ediyorum bunlara dikkat edin, başarılar!  :hm:
Alıntı yapılan: Anka - 05 Nisan 2020, 22:48:38
Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 05 Nisan 2020, 22:26:37
Arkadaşlar artık şuna açıklık getirelim... Sunucu içerisinde bulunan LSPD birliği IC bir oluşumdur ve Discord yada Teamspeak kanallarından telsiz yönetimi yapmaya çalışmayınız. Hem oyunun dengesini bozuyorsunuz hemde mixing'e sebebiyet veriyorsunuz. Rica ediyorum bunlara dikkat edin, başarılar!  :hm:

Sunucuya hiç girmedim bilgim yok fakat bu yorumu tartışmasız bir şekilde cevaplamak isterim, dostum biliyorsun ki SAMP platformunda oyun içi telsiz sesi yok örneğin Arma3'teki gibi değil o yüzden bir sesli kayıt tarzı bir program kullanmaları gerekmektedir tüm sunucular ama tabiki mixing konusu ayrı bir konu bu konuya dikkat çekmeleri gerekli mixing yapmadan yapabiliyorlarsa yapsınlar ki bunu yapan bir çok sunucu var örnek verebileceğim hatta. Kısaca sözüm şudur ki bu 2011 yılından beri SAMP sunucularındayım iyi kötü bir geçmişim olmuştur fakat bu konuda discord veya teamspeak3 tarzı programlarındaki düşüncene katılmıyorum :/

Bu arada sunucu yönetimine kolay gelsin diliyorum, umarım istedikleri yerde olurlar.

Düşünceleriniz için teşekkürler.

Metallica

Sunucumuzda yarın 10000$ para dağıtılacaktır etkinlikler ve canlı yayınlar olacaktır. İyi Forumlar.

Moonquad

Alıntı yapılan: Metallica - 06 Nisan 2020, 04:56:13
Sunucumuzda yarın 10000$ para dağıtılacaktır etkinlikler ve canlı yayınlar olacaktır. İyi Forumlar.
Böyle yaparak sunucu ömrü azalıyor bilgine. Ekip kadrosu uzman demişsin wonderland in yönetiminden bile kötü ama yine de başarılar dilerim.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Metallica

Alıntı yapılan: Moonquad - 06 Nisan 2020, 07:34:51
Alıntı yapılan: Metallica - 06 Nisan 2020, 04:56:13
Böyle yaparak sunucu ömrü azalıyor bilgine. Ekip kadrosu uzman demişsin wonderland in yönetiminden bile kötü ama yine de başarılar dilerim.
Para dağıtılmasındaki temel amaç oynayan kişiler hemen mesleklere yönelmesin biraz gelip rol ortamı oluştursun. İyi forumlar

Metallica

Sunucu bakım modunda saat 24:00'da açılacaktır iyi forumlar.

Vanity

kelly

Alıntı yapılan: Rivera - 05 Nisan 2020, 01:53:32
victim roleplay'ın sistemlerini bize tanıtma amacınız ne zaten biliyoruz bunları.
Alıntı yapılan: Buzz - 05 Nisan 2020, 14:08:16
Forumsuz bir sunucu, alıntı mod, iki üç yazı değiştirilmiş sunucu açılmış, tutmaz.
Alıntı yapılan: Vanity - 06 Nisan 2020, 22:50:57
Forum şart, başarılar.

I want everything

Xchatt

Yaptığınız güncellemeleri buraya tek tek yazarsanız insanların susağını düşünüyorum , roleplay sunucusu için forum şart bence dostum illa .com olmasına gerek yok ucuz alan adlarıda var , başarılar.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 00:00:33 Enkei
Sa-Mp 2014-2020

Wreed

Başarılar dilerim güzel bir projeye benziyor.

Metallica

Alıntı yapılan: Xchatt - 06 Nisan 2020, 23:06:39
Yaptığınız güncellemeleri buraya tek tek yazarsanız insanların susağını düşünüyorum , roleplay sunucusu için forum şart bence dostum illa .com olmasına gerek yok ucuz alan adlarıda var , başarılar.

Alıntı yapılan: Wreed - 06 Nisan 2020, 23:11:43
Başarılar dilerim güzel bir projeye benziyor.
Yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2020, 00:00:18 Enkei

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Konudaki kötüleme, aşağılama içerikli iletiler silinmiştir. Bu konu ile ilgili çok fazla geri bildirim alıyoruz. Üstte belirttiğim kuraldaki gibi, sadece belirli bir dayanağı olan eleştiri amaçlı iletiler serbesttir. Eğer böyle devam ederse konu birkaç günlüğüne kilitlenecek, kötüleme ve aşağılama içerikli iletilerin sahiplerine cezai işlem uygulanacaktır. Lütfen bu hususlara dikkat ederek görüşlerimizi belirtelim. İyi forumlar.

Maestro

Metallica

xantos

Bugün girdim sunucuya gayet güzel roller vardı
tutar bu sunucu ortam on numara herkese tavsiye ederim :helal:

Rivera

Alıntı yapılan: xantos - 08 Nisan 2020, 20:35:28
Bugün girdim sunucuya gayet güzel roller vardı
tutar bu sunucu ortam on numara herkese tavsiye ederim :helal:

Sunucuda 0 kişi var direklerle veya arabalarla mı rol yaptın?