GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 15:59:26

KAPANSIN

Başlatan Metallica, 24 Mart 2020, 01:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Nedense aklıma şu müzik geldi sunucu ismine bakınca :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Metallica

Rivera

Alıntı yapılan: Metallica - 05 Nisan 2020, 03:37:19
Alıntı yapılan: Rivera - 05 Nisan 2020, 01:53:32
victim roleplay'ın sistemlerini bize tanıtma amacınız ne zaten biliyoruz bunları.
Bazı sistemleri bilmeyenlerde var ve çoğu sistem ya değişti ya da geliştirildi çoğunun videosu öyle çekildi (Örnek: Tırcılık)

Değişen veya gelişen sistemler hangisi pek bişey göremedim ben videoları izleyince.

Metallica

Alıntı yapılan: Rivera - 05 Nisan 2020, 16:58:46
Alıntı yapılan: Metallica - 05 Nisan 2020, 03:37:19
Alıntı yapılan: Rivera - 05 Nisan 2020, 01:53:32
victim roleplay'ın sistemlerini bize tanıtma amacınız ne zaten biliyoruz bunları.
Bazı sistemleri bilmeyenlerde var ve çoğu sistem ya değişti ya da geliştirildi çoğunun videosu öyle çekildi (Örnek: Tırcılık)

Değişen veya gelişen sistemler hangisi pek bişey göremedim ben videoları izleyince.
Akşam gelip deneyim edebilirsin.

Metallica

Alıntı yapılan: Enkei - 05 Nisan 2020, 14:03:00
Konudaki kavga çıkartabilecek ve seviyesiz eleştiri içerikli iletiler silinmiştir. Yapacağınız eleştirileri saygı kuralları çerçevesinde ve tutarlı olacak şekilde yapınız.
İlginiz için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

YUSUFC4N

#Codec

Alıntı yapılan: Buzz - 05 Nisan 2020, 14:08:16
Forumsuz bir sunucu, alıntı mod, iki üç yazı değiştirilmiş sunucu açılmış, tutmaz.

"Hayat zordu ama güzeldi"

Metallica

Sunucu açılmış bulunmaktadır.
77.83.202.142:7777

Vesa

Bence IC OOC bilmeyen kişileri birlik yönetimi ve ya yetkili kadrosuna alırken bir kaç soru sorun.(Sunucuya herhangi bir kinim yok.)

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Metallica

Alıntı yapılan: Vestro - 05 Nisan 2020, 21:19:16
Bence IC OOC bilmeyen kişileri birlik yönetimi ve ya yetkili kadrosuna alırken bir kaç soru sorun.(Sunucuya herhangi bir kinim yok.)
Bildirdiğiniz için teşekkürler. Gereği yapılacaktır.

Rivera

Sunucuya girdim ve yorumluyacak olursam şöyle başlıyayım;

1-) Mod çok buglu ve victim modundan farklı birşey göremedim.
2-) Adminler bilgisiz ve bir kaç kişi kurallara uymadığı için kicklendi ve banlandı, sorduğumda kuralların daha olmadığını öğrendim. Aceleye getirmişsiniz.
3-) Sunucunun bel kemiği olan kos koca LSPD yi bilgisi 0 ve egolu ve IC-OOC kavramnlarını bilmeyen bi helpere emanet etmişsiniz yazık olmuş.

Kötüleme olarak anlamayın ama gerçekten en fazla 1 ay içinde kapanır paranıza yazık. En azından hevesinizi almış oldunuz.

NOT: En fazla 1 ay içinde ben kapanacak demiştim diyeceğim.

Sunucuyu kötülemek istemem ama herkesin bunları bilmesi lazım, oynayacakları sunucuyu bilmeleri gerek yani. Pd kadrosu ve admin kadrosu önceki iletimde söylediğim gibi çok bilgisiz. Bi arkadaşım attı bu ss leri bana. Adama uzaklaş diyorlar adam işim var dediği için sunucudan kickleniyor.

Son düzenlenme: 05 Nisan 2020, 22:33:31 Rivera Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Fwspinderpig

Arkadaşlar artık şuna açıklık getirelim... Sunucu içerisinde bulunan LSPD birliği IC bir oluşumdur ve Discord yada Teamspeak kanallarından telsiz yönetimi yapmaya çalışmayınız. Hem oyunun dengesini bozuyorsunuz hemde mixing'e sebebiyet veriyorsunuz. Rica ediyorum bunlara dikkat edin, başarılar!  :hm:

Anka

Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 05 Nisan 2020, 22:26:37
Arkadaşlar artık şuna açıklık getirelim... Sunucu içerisinde bulunan LSPD birliği IC bir oluşumdur ve Discord yada Teamspeak kanallarından telsiz yönetimi yapmaya çalışmayınız. Hem oyunun dengesini bozuyorsunuz hemde mixing'e sebebiyet veriyorsunuz. Rica ediyorum bunlara dikkat edin, başarılar!  :hm:

Sunucuya hiç girmedim bilgim yok fakat bu yorumu tartışmasız bir şekilde cevaplamak isterim, dostum biliyorsun ki SAMP platformunda oyun içi telsiz sesi yok örneğin Arma3'teki gibi değil o yüzden bir sesli kayıt tarzı bir program kullanmaları gerekmektedir tüm sunucular ama tabiki mixing konusu ayrı bir konu bu konuya dikkat çekmeleri gerekli mixing yapmadan yapabiliyorlarsa yapsınlar ki bunu yapan bir çok sunucu var örnek verebileceğim hatta. Kısaca sözüm şudur ki bu 2011 yılından beri SAMP sunucularındayım iyi kötü bir geçmişim olmuştur fakat bu konuda discord veya teamspeak3 tarzı programlarındaki düşüncene katılmıyorum :/

Bu arada sunucu yönetimine kolay gelsin diliyorum, umarım istedikleri yerde olurlar.

Fwspinderpig

Alıntı yapılan: Anka - 05 Nisan 2020, 22:48:38
Alıntı yapılan: Fwspinderpig - 05 Nisan 2020, 22:26:37

Sunucuya hiç girmedim bilgim yok fakat bu yorumu tartışmasız bir şekilde cevaplamak isterim, dostum biliyorsun ki SAMP platformunda oyun içi telsiz sesi yok örneğin Arma3'teki gibi değil o yüzden bir sesli kayıt tarzı bir program kullanmaları gerekmektedir tüm sunucular ama tabiki mixing konusu ayrı bir konu bu konuya dikkat çekmeleri gerekli mixing yapmadan yapabiliyorlarsa yapsınlar ki bunu yapan bir çok sunucu var örnek verebileceğim hatta. Kısaca sözüm şudur ki bu 2011 yılından beri SAMP sunucularındayım iyi kötü bir geçmişim olmuştur fakat bu konuda discord veya teamspeak3 tarzı programlarındaki düşüncene katılmıyorum :/

Bu arada sunucu yönetimine kolay gelsin diliyorum, umarım istedikleri yerde olurlar.
Ben uzun seneler Vendetta RPG'de LSPD rolleri yaptım ve hiç bir zaman IC olan şeyleri Discord yada Teamspeak kanallarından yapmadık. Çünkü oyun içerisinde ((/t ve /yt)) komutları mevcut genel telsiz ve yaka telsizi olarak ikiye ayrılıyor. Olması gereken şey tamamen IC olan şeyi oyun içerisinde raporlayıp iletmektir.

İşin aslı o sistem geldiği taktirde, ki gelmesi gereken en önemli şeylerin başını çekmektedir. Her türlü IC olarak telsiz vermenize olanak sağlar.
Son düzenlenme: 05 Nisan 2020, 23:16:36 Fwspinderpig

YUSUFC4N

Alıntı yapılan: Rivera - 05 Nisan 2020, 21:49:06
Sunucuya girdim ve yorumluyacak olursam şöyle başlıyayım;

1-) Mod çok buglu ve victim modundan farklı birşey göremedim.
2-) Adminler bilgisiz ve bir kaç kişi kurallara uymadığı için kicklendi ve banlandı, sorduğumda kuralların daha olmadığını öğrendim. Aceleye getirmişsiniz.
3-) Sunucunun bel kemiği olan kos koca LSPD yi bilgisi 0 ve egolu ve IC-OOC kavramnlarını bilmeyen bi helpere emanet etmişsiniz yazık olmuş.

Kötüleme olarak anlamayın ama gerçekten en fazla 1 ay içinde kapanır paranıza yazık. En azından hevesinizi almış oldunuz.

NOT: En fazla 1 ay içinde ben kapanacak demiştim diyeceğim.

Sunucuyu kötülemek istemem ama herkesin bunları bilmesi lazım, oynayacakları sunucuyu bilmeleri gerek yani. Pd kadrosu ve admin kadrosu önceki iletimde söylediğim gibi çok bilgisiz. Bi arkadaşım attı bu ss leri bana. Adama uzaklaş diyorlar adam işim var dediği için sunucudan kickleniyor.

Birinin kicklediğine dair bir ss göremiyorum ayrıca ortada bir operasyon var gelip barikatlar nerenizden çıkıyor diye soru soruyorsun fearrp yapmıyorsun adamlar kicklese bile çok normal ki kick yememissin oyundan düşmüssün daha sunucu açılmadan sunucuyu kötülemeye çalışıyordun