GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Worny Roleplay [17:00 - 31.01.2020]

Başlatan Torenocuk, 31 Ocak 2020, 14:55:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Torenocuk

Worny Roleplay

Biz kimiz, amacımız ne?
Bizler iki büyük roleplay ekibinin birleşmesiyle oluşan, gerek oyun içi, gerek oyun dışı konularda ve roleplay bilgisi anlamında tecrübeli ekibiz. Bu yönden ekip olarak sağlıklı bir proje açarak, platormdaki insanların ilgisini çekerek kaliteli oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Oyun modu olarak şuanda 'Victim' modunu geliştiriyoruz oyun modunda var olan açıklar, backdoorlar, hataları bildiğimiz için tamamen düzelttik. Oyun modunu geliştirici ekibimiz ile birlikte, oyuncu kitlemizin isteklerine göre şekillendirmekteyiz. Aslına bakarsanız moda önem veriyoruz fakat bizim için önemli olan şey rol zevki ve rol kalitesidir. Bu yüzden deneyimli ve profosyenel ekibimizle sizlerin daha iyi bir rol zevki alması için elimizden geleni yapıcağız. Şuanda açılıp fakat 1 hafta sonra kapanan projeler bir diğer amacımız ise bunu önlemektir Worny Roleplay ekibi olarak 1 haftalık bir sunucu açmayı düşünmüyoruz kalıcı ve rolün güzel olduğu bir sunucu açmaya çalışacağız.

Deneyimleriniz varmı?
Ekimiz daha önceden bir çok ekibe katılmış, bir çok sunucuda görev almış kişiler seçilerek kurulmuştur. Bu sebepten dolayı, hem eski projelerimizdeki sorunlardan ders çıkartacağız hem de daha önceden katıldığımız projelerdeki deneyimlerimizi kullanarak profesyonelliğe önem vererek ciddi bir ortam oluşturacağız.

Ne istiyorsunuz bizden?
Platformdan istediğimiz şey, tarafımızca kurulmuş profesyonel ekibimize şans vererek kendilerinde var olan önyargı meselesini kırarak sunucumuzda oynamalarıdır. Bizim önemli olan unsurlardan birisi, oyuncuların roleplay deneyimidir ve elimizden gelenin en iyisini yaparak kitlemizi güvence altında tutacağız.

Konsept ne olacakmış?
Sunucumuzun konsepti yabancı, çünkü yabancı konseptli sunucularda yapılan roleplay eylemi sayesinde bireylerin genel kültürünün yükseldiğini tespit ettik. Yabancı konsept oynayarak, genel kültürünüzü yükseltmeniz gerçek hayattaki karakterinizi ve psikolojinizide etkileyeceğinden çorbada tuzumuzun bulunmasını isteriz.

Diğer sunucular varken, neden siz?
Diğer sunucularda belkide milyon dolarlık mal varlıklarınız olabilir, belki roleplay zevkini orada daha kaliteli deneyimleyebileceğinizi düşünüyorsunuz fakat unutmayın ki her sunucunun farklı yönetim şekli vardır. Bizi tercih eden topluluk yönetim şeklimizden dolayı bizi tercih edebilir. Diğer sezonluk sunucular gibi "Okul harçlığıyla sunucu açıyoruz." değil, sağlam finansal kaynaklarla sunucumuzu açıyoruz. Bu sayede verilen emekler hiç bir yere gitmeyecek. Güncel sistemlerle ilerleyeceğiz ve en iyisini yapacağız.

Discord | SAMP: 77.83.202.146:7777 | worny-roleplay.com(Bakım)

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 10 Şubat 2020, 14:44:46 Levi Sebep: Ön ek eksik

Torenocuk

SerocanSK

SerocanSK

Joxy

Başarılar Önlerden #Rez alalım.

SerocanSK

Joxy

HUDLARIMIZ

Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 15:08:23 Joxy

WestSheriff

REZ
Son düzenlenme: 31 Ocak 2020, 15:58:18 WestSheriff
W. Sheriff

VENDETTA

Rez Aldık Beklemedeyiz KAPTAN !
#VENDETTA

Levi

Tanıtım kurallarını kabul ettiğinize dair bir ibare konuda mevcut değil. Lütfen 12 saat içerisinde ekleyin, yoksa konunuz kilitlenecektir.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Torenocuk

Alıntı yapılan: Levi - 31 Ocak 2020, 15:43:25
Tanıtım kurallarını kabul ettiğinize dair bir ibare konuda mevcut değil. Lütfen 12 saat içerisinde ekleyin, yoksa konunuz kilitlenecektir.
Teşekkürler, gözümden kaçmış.

Metallica

gercekleracidir

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Joxy

Flexman adlı arkadaşımız bu lafları normalde söylemem fakat sen daha bir ufak bugu fixleyemiyorsun ve bize acemi diyorsun lütfen biraz kendine bakarak konusmanı tavsiye ederim her tanıtıma tutmaz yazmanda senin serverinin tutmayacağı anlamına geliyor bence iyi forumlar.

gercekleracidir

Eski adminlerim mi diyor bunu bana? Acemisiniz.

Kendi dünyamın tanrısıyım.