GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Westley Roleplay - www.wgroleplay.com & www.westleygaming.com

Başlatan SadrazamByes, 25 Ocak 2020, 17:03:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadrazamByes

Değerli GtaMulti kullanıcıları; Westley ismiyle daha önce Counter Strike ve Teamspeak alanında projelerimiz vardı. SA-MP alanında daha önce 1 projeyle karşınıza çıktık ondada ekibimiz yoktu ancak yinede projeyi hemen bırakmadık ve devam ettirdik devam ettiği yere kadar gitti ve daha sonra kapandı. Şimdide yeni bir projeyle karşınızdayız. Projenin adımlarını yavaş yavaş atmaya başladık. Sunucunun net bir açılış tarihi olmasa da 1 hafta içerisinde açmayı planlıyoruz. Ayrıca Projeyi nasıl yürüteceğimiz hakkında planlar yapıyoruz. Uğraşıp kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Sunucumuzun hiç bir şekilde şu kadar oyuncu toplama gibi bir derdi yoktur. Zaman ile değişecek ve oyuncu sayımız artacaktır. Sizlerden tek isteğimiz bu durumun farkında olmanız'dır.

Foruma gelir isek: Forum üzerinde başlıklar ve bilgilendirme amaçlı konular açılmıştır. Ayrıca oluşum kategorileri, araç fiyatları vb. konuları da açılmıştır. Kısa bir süre içinde bu eksikliklerin tamamlanacağını düşünüyoruz. Bu süreç içerisinde forumda aktiflik göstererek canlanmasın da yardımcı olabilirsiniz.

Westley Roleplay'ın açılmasının bir diğer sebebi de budur, 2-3 yıl içerisinde Türkiye'de sadece 2-3 tane bu tip platform oluşturulması ve ne yazık ki bunlarında hatrı sayılır derecede adil olmamasıdır. Belki size en iyi kodları oluşturamayız yada en iyi coderlardan bir ekip kuramayız ama size adil ve eşit oyunun garantisini verebiliriz. Bu konuda yönetim ekibinin yanı sıra oyuncular devreye girecektir. Oyuncular ne kadar az hata yaparsa adillik o kadar fazla olacaktır. Şimdiden yönetim ekibi adına herkese iyi oyunlar dilerim, sevgiyle kalın. Unutmayalım ki oyundan çok anda yaşadığın o zevktir. Her ne olursak olalım bu anın keyfini tattığımız günleri unutamayız. Eğer sunucumuza gelmezseniz hiç de darılmayız, beğenmediyseniz biz daha çok çalışırız ve daha iyisi olmaya çalışırız. İnatla ve gayretle umarım başarırız. Saygı ve Sevgilerimizle...

Yönetim ekibi
Geliştiriciler
Seantro (Proje Sahibi, Yönetici)
Rodriquez (Proje Sahibi, Yönetici)
Genel Yetkililer
 Arda? (Head Admin)
Oyun Yetkilileri
Richella (Game Admin)
Teaxy (Game Admin)
Helperler
Trigger
Launt
Nebron
 Beyaz

İnternet Adresi: www.wgroleplay.com & www.westleygaming.com  |  W:RP İP Adresi: server.wgroleplay.com  |  Discord Sunucusu: https://discordapp.com/invite/M6sND7t | Oyun Sürümü: 0.3.DL  |  Mod Versiyonu: W-RPv0.1  |  Maksimum Oyuncu: 200

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ettim.

Son düzenlenme: 26 Ocak 2020, 17:59:00 WestleyRoleplay

Ranthiel

Öncelikle herkese merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Kötü yorumları kendinize saklayın, sunucuya her türlü eleştiri-öneri yapabilirsiniz. Baltalamak amacı ile yapılan yorumlar moderatöre rapor edilecektir. Sadece ve sadece öneri ve eleştirilerinizi dikkate alacağız.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

arda?

Trigger

Bomba gibi geliyoruz , ekibime başarılar diliyorum.

Ranthiel

Founder

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Ranthiel

Founder

BoomeR

Vanity

SadrazamByes

Wisdom

herkesin verdiği vaatleri veriyorsunuz. adillik, eşitlik bla bla. bir oyuncu olarak emeğimi terk edip neden size geleyim? bunun sıradanlaşmış yanıtlardan farklı bir yanıtı var mı?

Enkei

Alıntı yapılan:  Forum Genel Kuralları
Kişilerin gizliliklerini ihlal eden özel mesajların paylaşımı yasaktır.

Özel mesaj paylaşımı içeren iletiler silinmiştir. Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Akro

Akro

ReaT

Alıntı yapılan: humblecatenes - 25 Ocak 2020, 23:37:20
herkesin verdiği vaatleri veriyorsunuz. adillik, eşitlik bla bla. bir oyuncu olarak emeğimi terk edip neden size geleyim? bunun sıradanlaşmış yanıtlardan farklı bir yanıtı var mı?
evet :(

Wisdom

Alıntı yapılan: ReaT - 26 Ocak 2020, 02:33:53
Alıntı yapılan: humblecatenes - 25 Ocak 2020, 23:37:20
evet :(
cevap vermeye ne dersin o halde?