GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vio Roleplay ~ Kalitenin Adresi!

Başlatan Hata, 11 Nisan 2020, 22:29:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Hepinize merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere Swindler ile açmış olduğumuz bir Roleplay sunucusunu tanıtacağım. Sunucunun ismi başlıktada görmüş olduğunuz gibi "Vio Roleplay" Victim modunu kullanıyoruz fakat nerdeyse bütün bugları fixledik ve sizlere daha iyi bir rol ortamı sunduk. Sunucumuzda çok güzel sistemler bulunmakta. Sunucumuzda en çok para veren meslek ise neredeyse her sunucuda olan "Balıkçılık" sunucumuzun büyümesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız hepinizi sunucumuza bekleriz.

SUNUCUNUN HİKAYESİ

Sunucumuzda büyük bir baron bulunmakta devlet kurumlarının çoğu bu barona hizmet ediyor fakat polisler onu icraat yaparken gördüğü zaman yakalayıp ceza verme hakkına sahip. Ve kimse baron haricinde birinden silah, uy****rucu vb. alamıyor. Baronun görevi ise yurt dışından özel silahlar, uyuşşturucular alıp pahalıya satarak zengin olmak. Bu sayede hem sunucuda DM oranları azalıyor.

YÖNETİM EKİBİMİZ

Management : #Hata
Developer : Deust
Lead Admin : Resad, Asperix
Game Admin : #Serhat, Dayrex
Helper : Cortez, Ömer

SUNUCU BİLGİLERİ

SUNUCU IP : 137.116.204.218:7777
TEAM SPEAK 3 : viva.rpg.yourko.pro
FORUM : ÇOK YAKINDA...

Tanıtım kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2020, 03:57:32 Hata

kelly

Logo ve tanıtım konusunun üzerinde birazcık durun derim, kolaylıklar gelsin.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2020, 22:33:40 kelly
I want everything

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzenli bir hale getiriniz. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Hata

Alıntı yapılan: Enkei - 11 Nisan 2020, 22:34:56
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzenli bir hale getiriniz. Aksi taktirde konu kilitlenerek arşive taşınacaktır.
Örnek verirmisiniz neresini düzenleyeyim? bence sunucu gayet düzenli. Diğer tanıtımlara bakıyorum çok kötü tasarımları olmasına ramen izin vermişsiniz ve bu onlardan daha düzenli olmasına ramen düzenleyin diyorsunuz. Biraz detay verirseniz düzenlerim.

Buzz

Alıntı yapılan: Hata - 11 Nisan 2020, 22:38:24
Alıntı yapılan: Enkei - 11 Nisan 2020, 22:34:56

Örnek verirmisiniz neresini düzenleyeyim? bence sunucu gayet düzenli. Diğer tanıtımlara bakıyorum çok kötü tasarımları olmasına ramen izin vermişsiniz ve bu onlardan daha düzenli olmasına ramen düzenleyin diyorsunuz. Biraz detay verirseniz düzenlerim.
Baya düzenli yapmışsın kanka, ya öyle bir düzen ki hiçbir kusuru yok. Logodan tut yazı boyutuna kadar her şey kötü.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Wisdom

kelly

Alıntı yapılan: Hata - 11 Nisan 2020, 22:38:24
  • Tanıtım kuralları okudum ve kabul ediyorum tarzından bir yazı eklenmeli.
  • Tanıtımda kullandığınız logo birazcık göz yoruyor ve görsel png olmadığından dolayı sırıtıyor, logonun png olması görünüş açısından daha güzel olacaktır.

I want everything

S W E S T

Haklısınız discord adresine girdim ve ne göreyim adminler sürekli hakaretler savuruyor ortaya kurucu hayaller peşinde gidip dava açıp kazanmayı umuyor ordan gelicek parayla daha iyi vds alırız diyor. Şuan kullandıkları vds galiba azure bedava vds gibi birşeydi.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2020, 01:31:58 Levi Sebep: Küfür içerikli görüntiler içerdiği için düzenlenmiştir.

Hata

Alıntı yapılan: abatay1991 - 11 Nisan 2020, 23:34:54
Haklısınız discord adresine girdim ve ne göreyim adminler sürekli hakaretler savuruyor ortaya kurucu hayaller peşinde gidip dava açıp kazanmayı umuyor ordan gelicek parayla daha iyi vds alırız diyor. Şuan kullandıkları vds galiba azure bedava vds gibi birşeydi.
Şahısı uyardım tekrarı halinde banlanacak.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2020, 01:31:09 Levi Sebep: Küfür içerikli görüntiler içerdiği için düzenlenmiştir.

Gaviria

Rol bilmeyen iki üç çocuktan ibaretsiniz.

Dine,Cumhurbaşkanına söven çocuklardan ne beklersin? Tutmaz Swindler [Ömer] "adam çek gaviiir" diyordu Deust'a kızdım diye banladı. Burası sadece basamak olur.

Rivera

Tanıtım kötü başarılar tutmaz.

Vanity

Alıntı yapılan: Hata - 11 Nisan 2020, 23:44:30
Alıntı yapılan: abatay1991 - 11 Nisan 2020, 23:34:54
Alıntı yapılan: Vanity - 11 Nisan 2020, 23:04:08
Kalitenin adresi?? hı-hıı :oku2:
Şahısı uyardım tekrarı halinde banlanacak.

Şahıs dediğin Lead Admin farkında mısın?
Son düzenlenme: 12 Nisan 2020, 01:32:30 Levi Sebep: Küfür içerikli görüntiler içerdiği için düzenlenmiştir.

Levi

Küfür ve hakaret içerikli iletiler kaldırılmıştır/düzenlenmiştir. Lütfen küfür içeren görüntüleri sansürlemeden paylaşmamaya özen gösterin, iyi forumlar dilerim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."