GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

03.04.2020 Ön Sergi | Vintage Roleplay - www.vintage-roleplay.com #dontgiveup

Başlatan Specter, 29 Mart 2020, 19:51:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rhea

Enkei

Konu içerisindeki konudan bağımsız & kavga çıkartmaya sebebiyet verebilecek iletiler silinmiştir. Kişisel husumetlerinizi konuya yansıtmamanızı rica ediyorum. Bu tarz iletiler devam ederse işlem uygulanacaktır.

Rhea

Rhea

Buzz

Rhea

Maxwell

Merhaba,

Öncelikle emekleriniz ve çabalarınız için teşekkürler. Bu akşam açtığınız Vintage Roleplay isimli sunucunuz hakkında naçizane bir tavsiyem olacak.

Öncelikle karakter başvurusu hakkında size iletmem gereken bir problem var. Belki bunu isteyerek yaptınız, belki de gözünüzden kaçtı ancak bu önemli bir problem. Az önce karakter başvurusunda bulundum ve deneme yapmak için karakter paneline giriş yaptım. Bu süre zarfı 12 saniyeye geçmez. Eleyicilik olması adına açtığınız karakter başvurum, anında onaylanmıştı. Bunu bir bug olarak mı belirtirsiniz yoksa okumadan mı kabul ediyorsunuz bilmiyorum, bu konu hakkında bir açıklama yapmanızı rica edeceğim.

İkinci olarak sunucudaki komutların birkaçında sıkıntı var. /yardim komutu, hiç düzenlenmemiş. Oradaki komutların birçoğu işlevsiz, yani çalışmıyor. Oraya eklediğiniz komutları tekrar gözden geçirmelisiniz. Öyle bir komut yok ise ya da adı değiştirilmiş ise, gereken düzeltmeleri yapmalısınız. Bknz: /rapor komutu, /destek olarak güncellenmiş.

Üçüncü olarak başlangıç parasını çok abartmışsınız. Eğer Hard RP mantığında ilerliyorsanız, $3.000 bunun için çok fazla. Yüksek müsaadelerinizle bunu da geçiyorum.

Dördüncü olarak LSPD sistemlerinizi merak ettim. Oraya gittim ve departman içine gate bile eklenmemiş. Sadece bir gate vardı, o da bugluydu ve kapıdan çok uzaktı. Sunucu açılışı bayağı aceleye gelmiş gibiydi.

Beşinci olarak, bu zamana kadar yaptıklarınızın, düzenlemelerinizin burada ya da forumda bir güncelleme notu olarak paylaşmanızı önemle tavsiye ediyorum. İnsanların aklındaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz.

Altıncı olarak karakter başvuruları konusuna tekrar değineceğim. Sunucu politikalarınızda değiştirmeniz gereken çok şey var. Örneğin "Başvurusu Kabul Edilenler ve Reddedilenler" tarzında paylaşım yaparak reddedilen oyuncunun gözünden bakarsanız, dediğimi çok iyi anlarsınız. Sunucu açmak ve yönetmek sadece ekip işi değil, düşünce ve fikir işidir. Kendi düşünceme göre de önsergi için çok oyuncu almışsınız. Bu tür durumlarda insanların heyecanlı bekleyişinin sürmesi için, sayıyı minimize etmeniz gerektiği düşüncesindeyim. Her şey gönlünüzce olsun, başarılar.

Saygılarımla,
Teşekkürler.

kumite

Forum başvurularına yaklaşık 30 dakika da bakılıyor,karakter başvurusu desen allaha emanet. LSPD zaten öbür dünya da,kısaca Novadan farksızsın Erenciğim,server ve kendi isimlerinizi değişmeniz sizi yine kaliteli yapmamış...

Edit: Totalde 50 dakika oldu hala başvurular onaylanmamış.
Son düzenlenme: 03 Nisan 2020, 23:42:52 Han

Trigger

Alıntı yapılan: Han - 03 Nisan 2020, 23:21:13
Forum başvurularına yaklaşık 30 dakika da bakılıyor,karakter başvurusu desen allaha emanet. LSPD zaten öbür dünya da,kısaca Novadan farksızsın Erenciğim,server ve kendi isimlerinizi değişmeniz sizi yine kaliteli yapmamış...

Edit: Totalde 50 dakika oldu hala başvurular onaylanmamış.

Fwspinderpig

Öncelikle bolca başarılar dilerim, sunucu alışılmışın dışındaki meslek sistemleri ile gayet hoş göründü bana ve gerçekten beğenimi aldı. İçerisinde bulunan sevkiyat ve odunculuk özellikle başta olmakla.. Kendim sunucu içerisinde bir karakter oluşturmuştum ve oyuna girdiğimde çok fazla role gireceğim bir insan yoktu çevrede, bu yüzden roller hakkında henüz bir şey diyemeyeceğim. Projenizi her zaman güncel tutarak ve yeniliklerle yolunuza devam ederseniz çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.

Bu arada ek olarak yukarıdaki arkadaşımızın dediğine katılıyorum, bir Hard-Rp sunucusu için başlangıç parasının $3.000 olması fazla olmuş.
:serefe:

Radless

"Life's too short to hold grudges."