GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

viathegod32

Alıntı yapılan: Trigger - 11 Mayıs 2020, 22:14:48
Şey oluçak değil mi #seninicin olacak sunucu 5 kişi felan çektiğinde tekrardan kapatıcaksınız..

Şöyle bir açıklık getireyim konuya; herhangi birisinin giriş yapmaması durumunda kapatma konusu zaten olağan bir şey. Biz şansımızı bir kez daha deneyip ortaya güzel bir iş koymaya çalışıyoruz şu an tamamen.

Yani gereken ilgiyi göremezsek, sunucuya kimse girmezse yapılabilecek bir şey yoktur diyip temelli olarak sunucuyu kapatma kararı alabiliriz. Siz her ay sabit 500 liranızı kimsenin girmediği bir sunucuyu açık tutmak için harcar mıydınız?

developer & producer

jyonsae

kadron innnanılmaz kötü ve bu yüzden yine aynısı olacak. başarılar ^ - ^

umutsuzsunyine

Alıntı yapılan: Fyunkan - 12 Mayıs 2020, 12:31:06
kadron innnanılmaz kötü ve bu yüzden yine aynısı olacak. başarılar ^ - ^

Kadro içerisinde gördüğün eksikleri bizlerle paylaşarak daha iyi bir noktaya ulaşmamızda katkı sağlayabilirsin, yorumun için teşekkürler.

six hundred sixty six

Krater

Tüm hakları satın aldığımız modu paylaşmak anladım hocam insanlar nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrenicek, bu iş burada bitmez!

Mert ッ

Alıntı yapılan: AlqoliK - 12 Mayıs 2020, 18:07:44
Tüm hakları satın aldığımız modu paylaşmak anladım hocam insanlar nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrenicek, bu iş burada bitmez!
Siz haklısınız peki,Raidenin ailevi küfürler edip engellemsine ne denir hocam?

Krater

Alıntı yapılan: Mert ッ - 12 Mayıs 2020, 18:08:48

O konuyu git Raidene'e söyle ben Raiden'in bekçisi miyim?

Mert ッ

Alıntı yapılan: AlqoliK - 12 Mayıs 2020, 18:09:29
Alıntı yapılan: Mert ッ - 12 Mayıs 2020, 18:08:48

O konuyu git Raidene'e söyle ben Raiden'in bekçisi miyim?
Değilsinde,herşeyde beraber,ortak değilmisiniz siz .d

viathegod32

Oyun modlarının tescil hakları olduğuna dair bir kanıt göremiyorum, ek olarak bunların hakları satılabilir şeyler değil. Ne olursa olsun hak olarak görülecek kişi yazılımını yapan sahibidir. Uzatıp durmak istemiyorum ama her platformdan karalamaya çalışmalarınız bitmedi nedense :D

Benim satış yaptığım iki mod var, ikisi de Vine roleplay temeline dayanıyor. Paylaşıp paylaşmamak tamamen alıcılarına kalmış bir şey, iki ayrı modda sadece bir alıcıya satıldı ki discorddan mesaj attığınızda bunu belirtmiştim. Özel mesaj paylaşımı yasak olmasa kanıtları da atardım zaten, her neyse insanlar biliyor zaten daha fazla uğraşmaya gerek duymuyorum. Karalama kampanyanız için başkasını seçin.

developer & producer

Trigger

Her sunucu sahibinin bir "GOD, I'M GOD, THE GOD" gibi saçma terimler kullanıyor, bas baya artık "CRINGE" olmaya başladı..

viathegod32

Alıntı yapılan: Trigger - 12 Mayıs 2020, 18:31:26
Her sunucu sahibinin bir "GOD, I'M GOD, THE GOD" gibi saçma terimler kullanıyor, bas baya artık "CRINGE" olmaya başladı..

en başından beri kullandığım nick budur, herhangi bir platformda değişik bir şey kullanmadım. Yıllardır kullandığım nick, sonradan üreyenleri bilemem yaklaşık 2012 den beri bu nickle platformdayım.

developer & producer

umutsuzsunyine

Telif hakkı gayri maddi mallar üzerinde mevcuttur ve sahibine doğrudan egemenlik sağlar. Telif hakları manevi
ve mali haklardan oluşur. Söz konusu mali ve manevi haklar, eser sahibine,
eser üzerindeki mutlak hakkın sağladığı yetkilerdir.

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (Hakkı Telif Nizamnamesi) 1857

Kanundan bir paylaşımda ekleyeyim sana bu konuyla ilgili bir konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan sürdürmeye çalıştığınız bu çocukça süreç karalama kampanyasından öteye geçemeyecek olmakla birlikte sizlere sanal bir ürünü satın alırken etik kurallar değilde yasal kurallar çerçevesinde ilerlemeniz gerektiğini de öğretecektir diye umut etmekteyim. Konunun altında Vine Roleplay çerçevesi dışında yorumlarınız devam ederse yorumlarınızı ilgili moderatöre bildirmek durumunda kalacağımızı belirtmek isterim. İyi forumlar.

six hundred sixty six

vanilla da

hell is on earth

Cabriel

basarıılar
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2020, 00:34:43 Cabriel