GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Viana Roleplay ~~ www.vianaroleplay.com

Başlatan Cheff, 25 Kasım 2018, 22:46:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

therongreyjoy

Alıntı

Hera Modu Olduğu bariz bir şekilde açık ve net,Yinede başarılar.

Daha önceden açıklama yapmıştım tekrardan yapmayacağım.Teşekkürler.

Cheff

Merhabalar,

Öncelikle iyi ve kötü yorumların hepsi için teşekkürler,modumuzun tabanı alıntı bir mod'dur üzerinde yüksek geliştirmeler bulunmaktadır ve gelişmeye devamda etmektedir.

Ekibimin azmine ve çabasına güveniyorum, sunucu düzeni oturduktan sonra aklımızdaki birçok sistem ve projeyi hayata geçirebileceğiz bunlar için sizlerin desteğine ihtiyacımız bulunmakta.

Youtube hesabı ile ilgili söyleyeceğim şey bot ile ilgisi olmadığına emin olabilirsiniz, ekibimizden bir arkadaşımızın eski bir youtube hesabını sunucumuzun hesabına çevirmiş bulunmaktayız.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2018, 23:35:36 Cheff

@Eren

Gelişememeniz için gördüğüm kadarıyla bir sebep yok, uğraşırsanız başarabilirsiniz. :helal: Başarılar Dilerim.

therongreyjoy

Alıntı yapılan: @Eren - 27 Kasım 2018, 18:21:09

Gelişememeniz için gördüğüm kadarıyla bir sebep yok, uğraşırsanız başarabilirsiniz. :helal: Başarılar Dilerim.

Gelişmek için elimizden geleni yapıyoruz.Yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Nigheilus

Ekip olarak herşeyi gözden geçirdik ve başarılı bir açılış yapıcağımıza inanıyorum.Kadromuz gayet güzel.
Ekibimize ve oyuncularımıza serverde başarılar dilerim :)

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

therongreyjoy

Sunucumuz açılmıştır!!
Adres:185.103.199.93:7777

hellquards

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

Cheff

therongreyjoy

İPŞİR

Senaryo vianada mı geçiyor yoksa tarih dersinden çıkıp sunucu acma fikri mi dogdu?

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Sunucunuzu aktif tutmanız gerekmektedir. Eğer konunuzu açtıktan sonra konuda sunucunuzun durumunu bildirmeden sunucunuz 1 hafta kapalı kalırsa konunuz kilitli konular bölümüne taşınır. Konu sahibi bölüm yöneticisiyle iletişime geçtiği taktirde konu tekrar kilitsiz bir şekilde SA-MP Sunucuları bölümüne taşınabilir.

Kilit.