GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Viana Roleplay ~~ www.vianaroleplay.com

Başlatan Cheff, 25 Kasım 2018, 22:46:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cheff

Merhaba PawnoTurk Ailesi!!
Viana Roleplay ben ve ekibimin uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projedir.Bu proje üzerinde çalışırken her şeyi siz değerli oyuncularımızın Roleplay hazzını en üst seviyede yaşabilmesi için düzenledik.
Tamamen dürüst,ilgili,tecrübeli ve en önemlisi adil olan ekibimizle beraber sizlere kaliteli rol ortamı sunmaya amaç edindik ve sürekli olarak bu idealin peşinden koşacağımızdan şüpheniz olmasın.

Viana Roleplay ailesi olarak sunucumuzun göze hitap eden tasarımlarıyla,baştan sona kadar üzerine titrediğimiz sistemleri ve cana yakın ekibiyle sizleri eğlenceye davet ediyoruz!!

GENEL ROL DÜZENİ

Sunucumuzda legal tarafta Başkanlık Sarayının büyük etkisi olacaktır.Şehirdeki ekonomik yapılanmada büyük rol oynayan bir oluşumdur.Tabii ki bazı kararları alırken halkın kararlarını da göz önünde bulunduracaktır.İllegali ise baron kontrol  edecektir.Şehire silah ve uy****rucu sokma işi barona aittir.Baron silah ve uy****rucuları diğer çetelere dağıtacak. Böyle şehirde bir illegal ağı oluşmuş olacaktır.

IP: 185.103.199.93:7777
Website: www.vianaroleplay.com
Discord: https://discord.gg/s2RjyYr
Facebook: www.facebook.com/vianaroleplay
Youtube:
Tıkla

Sunucu açılış tarihi: 01/12/2018 20:00

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 02 Aralık 2018, 12:19:31 Cheff

Cheff

query.

Lork

Güzel hoş emek varda bu kadar mı sistem?
Oyuncuları pek çekemediniz benim bakış açımdan bakarsanız.

Lork

Ve en önemlisi youtube kanalınıza neden bot attınız? 6 görüntülenme oda yönetim ekibi 600 abone hayret.

therongreyjoy

Alıntı yapılan: Lork - 26 Kasım 2018, 02:22:10

Güzel hoş emek varda bu kadar mı sistem?
Oyuncuları pek çekemediniz benim bakış açımdan bakarsanız.

Sunucunun ilk zamanlarında sistem fazlalığındansa sistemlerin kendimize özgü olması bizim için daha önemlidir.Aklımızda ileri zamanlarda yapılacak bir sürü sistem bulunuyor.Yorumunuz için teşekkür ederiz.

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

Furkan.grs

inşallah sunucunuz ilerliyen zaman larda daha iyi bir çalışma ve büyümek için iyi bir proje yapar ve güzelleşmeye devam eder iyi günler dilerim başarılarınızın devamını dilerim  :helal:

AyazDuru.

therongreyjoy

Alıntı yapılan: Furkan.grs - 26 Kasım 2018, 15:22:10

inşallah sunucunuz ilerliyen zaman larda daha iyi bir çalışma ve büyümek için iyi bir proje yapar ve güzelleşmeye devam eder iyi günler dilerim başarılarınızın devamını dilerim  :helal:

Tek amacımız o olacak,bundan emin olabilirsiniz.Teşekkürler.

therongreyjoy

Alıntı yapılan: Sowingwa - 26 Kasım 2018, 16:30:55

Hera modu abartılacak birşey yok

Bu mod bizim çok eski bir projemizden kalma,Hera modu değil.Yorumunuz için teşekkür ederiz.

ReaptioS

Alıntı yapılan: therongreyjoy - 26 Kasım 2018, 16:47:36

Alıntı yapılan: Sowingwa - 26 Kasım 2018, 16:30:55

Hera modu abartılacak birşey yok

Bu mod bizim çok eski bir projemizden kalma,Hera modu değil.Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Hera Modu Olduğu bariz bir şekilde açık ve net,Yinede başarılar.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)