GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venus Roleplay V1.0 [Karakter Başvurusu Sistemi Pasif]

Başlatan Venus, 13 Nisan 2017, 17:57:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Venus

Sunucu Adı: Venus™ Roleplay [www.venustr.online]
IP Adresi:  178.32.95.184:7777

Merhaba PawnoTurk Ailesi,

Bu sunucuyu açmaya çok daha önceden karar verdik diyebiliriz. Misyonumuz kâr amacı gütmeyen bir sunucu kurmak ve eski roleplay tadını oyunculara yaşatmaktır. Tek temennimiz oyuncu sayımız ne kadar az olsada güzel roller döndürebilmektir. Roleplay kavramından habersiz SA-MP oyuncularına roleplayı sevdirmeye çalışacağız. Mod ve yönetim ekibimizle SA-MP'ta denenmemiş şeyleri deneyeceğimizden şüpheniz olmasın. SA-MP camiasında roleplay sunucularına önyargıyı bozmak istiyoruz umarız ki bunuda başaracağız.

Kemik Kadro

Shinoable - Can Demirhan
Fatih - Fatih Ejder Donmez
Ogi - Ogulcan Durmuş
MrV - Esad Öztürk

Sunucumuzdaki sistemler farklı sunuculardan ve internetten alınarak birleştirilmiştir. Ve tüm bugları fixlenmiştir. Ancak tabiki ne kadar upraşırsanız uğrasırsanız elbet ufak tefek şeyler kalıyor bunları bize /rapor komutuyla iletebilirsiniz.

Sunucuda Bulunan Bazı Sistemler:
Haber sistemi
Odunculuk Sistemi
Çöpçülük Sistemi
LSPD Bilgisayar Sistemi [Dinamik]
Graffiti Sistemi
Evlere ait garaj sistemi
Canlı TV Sistemi

Ve dahası...

Sunucuda tester ve helper alımları açık durumdadır iletişim için skype adresim: mygameserver

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Venus

Skism

Venus