GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vegas Hırsız Polis[80.93.220.69:7777]

Başlatan VGS_InFlames, 16 Kasım 2020, 02:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

emrah

Alıntı yapılan: Xchatt - 01 Aralık 2020, 20:27:47
Keşke burada konu sabit yapacağınıza .com domain ile açsaydınız forumu. Başarılar.
Para skintisi yok emin olun domaini alicaktik sunucu yla ilgili sorun varmi o sebeble free domain verdiler en kisa zamanda saten .com olucaktir

Gülümse, yarin daha kötü olucak

Tektabanca

Sunucu ip adresi değişti
Yeni IP Adresi: 80.93.220.69:7777

Radless

Konu çok düzensiz ve renk seçimleri uymamış gibi, yetkili kadrosunda çok fazla kişi var rastgele almak yerine düzgünce seçtiyseniz güzel ama azaltmalar yapılabilir bunların dışında tanıtım konusunu sabitlettirmek ve hosted tab almak yerine ".com" domain alsaydınız daha iyi olabilirdi, başarılar dilerim.

"Life's too short to hold grudges."

Xchatt

Alıntı yapılan: Radless - 09 Aralık 2020, 21:52:42
Konu çok düzensiz ve renk seçimleri uymamış gibi, yetkili kadrosunda çok fazla kişi var rastgele almak yerine düzgünce seçtiyseniz güzel ama azaltmalar yapılabilir bunların dışında tanıtım konusunu sabitlettirmek ve hosted tab almak yerine ".com" domain alsaydınız daha iyi olabilirdi, başarılar dilerim.
Adamlar harbi zengin herhalde 2 tane hosted tabları var :Dd

Sa-Mp 2014-2020

Tektabanca

Önerilerin için teşekkürler, forum ve yetkili konusunda düzenlemeye gidilecektir, .com alınacaktır.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Xchatt - 09 Aralık 2020, 22:58:59
Adamlar harbi zengin herhalde 2 tane hosted tabları var :Dd
AGASLKJGLJASGLJKHASGLJKHLASJKHGJHASGHJKLASHJGSAJO

Tektabanca

ibrahimkk

Yönetim

https://prnt.sc/wb0sgb

https://prnt.sc/wb0shc

Yazılanları çevireyim

Slayer : Ali_Xudiyev memleket neresi?
Ali_Xudiyev : Cebrail
Slayer : Bende mikail
Ali_Xudiyev : Azerbaycanliyim
Slayer : Karabağ ermenilerinmiş doğrumu
Ali_Xudiyev : Kendine biraz saygın olsun
Sirius :  Karabağ hiç bi  zaman azerilerin olmadı
Slayer : Bakma türkiyenin azeri kardeş dediğine
Slayer : Azerileri coğu insan sevmez türkiye de
Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 23:38:31 ibrahimkk

DracDonix

Öncelikle sunucunuza başarılar ancak pek dayanmayacaktır :maalesef: . Sonrasında aşşağıda söylenen söz hakkında bir lafım olacak.

Alıntı yapılan: ibrahimkk - 27 Aralık 2020, 23:34:37
Slayer : Bakma türkiyenin azeri kardeş dediğine
Slayer : Azerileri coğu insan sevmez türkiye de

Doğru.  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

oyleyadaboyle

Oyunculara "Saygı"sızca "Küfür" ederek "Ban" atarak kendinizi sanırım "Saygı"lı görüyorsunuz sunucu bu şekilde gelişemez.

emrah

Alıntı yapılan: oyleyadaboyle - 06 Ocak 2021, 19:58:23
Oyunculara "Saygı"sızca "Küfür" ederek "Ban" atarak kendinizi sanırım "Saygı"lı görüyorsunuz sunucu bu şekilde gelişemez.

Oyun nick ? adminler durduk yere küfür ederek banlamaz :) ve küfür eden admini forumdan rahatlikla sikayet edebilirsin dostum. Gelip burd a kötülümene gerek yok :)

Iyi günler

Gülümse, yarin daha kötü olucak

Lloyd

Spoiler'lar gözükmüyor,başarılar :helal:

Sulozzy

Alıntı yapılan: Insomnia - 29 Kasım 2020, 21:24:04
Keşke h taba vereceğiniz paraya mod kodlatsaydınız. Bugün sunucuya girdim, girdiğim gibi bir tane admin argolu şekilde oyuncuyu banladi + sunucuda gereksiz nr varsa koymuşlar boşa para vermişsiniz tutmaz.
Katılıyorum adminler çok kaba ve argo kelime kullanıyorlar, ayrıca hile olmayan şahısları boşa çekip tw istiyorlar nedeni sorduğumuzda ise kara listeye alıp küfür ediyorlar, ayrıca Tw Görevlisi diye bir şey olur o ilgilenir 3 tane admin çekiyor yanına donduruyor hile olmadığım halde tw istiyor kullanmadığımı belirtiyorum "lan bi sg" diye banlıyorlar, yaşları büyük olup olmamasının bir önemi yok sunucuda admin yönetim diye bir şey yok.