GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sir Ahmet John

sunucuda rol yapılmadığını iddia eden bazı arkadaşlar 30 tane aktif oyuncunun neden bir şeyler yapmak için çabaladığını bana söylerse sevinirim.

insanlar bir şey için uğraşıyorlar tek yaptığınız gelip engel olmak başka bir şey değil
açıldığından beri bu sunucudayım 1 tane dm görmedim daha.

çok troll geldi çok hile geldi çok kural bozan geldi ama hepsi cevabını alıp gittiler.

sunucu 15-20 kişi çekerken sesi çıkmayan bazı tavuklar, sunucu 40lara gelince horoz olmaya başlamışlar.
merak ediyorum 70-80'leri görürse ötmeye devam edecekler mi

kaannos

Sunucu gayet güzel. Son zamanlarda büyük bir oyuncu artışı oldu, dahasını bekliyoruz.  :yaramaz2:

Dr.Dodo

Konuda kod hataları(Admin Ekibinde), anlatım bozuklukları("Biz 18 ile 22 yaş arasında bir kaç gençleriz" vs) mevcut. Sadece bildiriyorum. Kötüleme gibi bir amacım yok. Başarılar Ferman bey.
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2018, 12:34:50 DoğancanG.

Eamon

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 15 Temmuz 2018, 12:33:31

Konuda kod hataları(Admin Ekibinde), anlatım bozuklukları("Biz 18 ile 22 yaş arasında bir kaç gençleriz" vs) mevcut. Sadece bildiriyorum. Kötüleme gibi bir amacım yok. Başarılar Ferman bey.

Şuan mobildeyim eve geçince düzeltirim, teşekkürler.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Eamon

taliskaan

:cakal: :pcyumruk: ooc ailevi küfür edeen 2 kişi banlanmisti fakat banlarin açıldığını gördüm yazık gerçekten yazık sunucuyu tavsiye suanlik etmiyorum açıkçası rol kavramının size geri dönüşü olmalı sunucularda hard medium olmaz ama sizde ne yaptığınızı bilmiyorsunuz başarılar  :hm: diğerlerinden örnek alırsan iyi olur yngde boşuna çıkmadın/Çıkartılmadın
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2018, 22:59:09 KraLKaan
imza elle atılır

Eamon

Alıntı yapılan: KraLKaan - 16 Temmuz 2018, 22:57:20

:cakal: :pcyumruk: ooc ailevi küfür edeen 2 kişi banlanmisti fakat banlarin açıldığını gördüm yazık gerçekten yazık sunucuyu tavsiye suanlik etmiyorum açıkçası rol kavramının size geri dönüşü olmalı sunucularda hard medium olmaz ama sizde ne yaptığınızı bilmiyorsunuz başarılar  :hm: diğerlerinden örnek alırsan iyi olur yngde boşuna çıkmadın/Çıkartılmadın

Kimin banı açılmış kanıt atar mısın çünkü öyle bir şey söz konusu değil.
Bu arada yng, yng diye artık yorum atmazsanız sevinirim burası yng konusu değil.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2018, 23:14:38 Fermann

Secret

Kitle sayısı önemli değil, rol daha önemli benim için. Sunucu güzel ilerliyor, umarım daha'da gelişir ve daha iyi yerlere gelir, başarılar.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Eamon

Alıntı yapılan: Secret - 16 Temmuz 2018, 23:49:05

Kitle sayısı önemli değil, rol daha önemli benim için. Sunucu güzel ilerliyor, umarım daha'da gelişir ve daha iyi yerlere gelir, başarılar.

Yorumun için teşekkürler, gün geçtikce sunucumuz gelişiyor ve oyuncu sayımız artıyor.

Comandante

Ben Latino, sunucu da LSPD'de rol yapıyorum. Kötü yorum yapan arkadaşlarımızın bir çoğu rol bilmez/kural bilmez tipler olduğu için kendilerine göre bir ortam bulamıyorlar. O yüzden sunucuyu kötülemeyi tercih ediyorlar. Bana kalırsa sunucu yeni açılmasına rağmen gayet iyi. Admin/helper kadrosu çok cana yakın dostlarımız. Böyle güzel bir ortam kurduğunuz için sizi tebrik ederim.

neptun

Yabancı konseptli bir sunucuda A-101 marketin ne işi olduğunu merak ediyorum. Yanında da ''Harca harca bitmez'' yazıyor...

Jarveus

Alıntı yapılan: neptun - 18 Temmuz 2018, 20:25:05

Yabancı konseptli bir sunucuda A-101 marketin ne işi olduğunu merak ediyorum. Yanında da ''Harca harca bitmez'' yazıyor...

Sanırım safariye girip ardından girmişsiniz sizin mod packlerinizden kaynaklı )))))))))

Eamon

Alıntı yapılan: neptun - 18 Temmuz 2018, 20:25:05

Öyle bir mod veya map yok bizde, sizden kaynaklı bir şeydir. Arkadaşın da dediği gibi Safari Roleplay girmiş olabilirsiniz.

Dehatles

Teamspeak 3'ten Discord'a geçiş yaptık. Linke tıklayarak katılabilirsiniz.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer