GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neptun

sunucuya girmek için karakter başvurusu yapmam mı gerekiyor?

Eamon

Alıntı yapılan: neptun - 04 Temmuz 2018, 18:30:04

sunucuya girmek için karakter başvurusu yapmam mı gerekiyor?

Hayır şuanlık karakter başvurusu kullanmıyoruz direkt oyuna girebilirsin, oyuna girdiğinde skin modları olduğu için yüklenmesini beklemen gerekicek ve daha sonra kayıt olabilirsin.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Eamon

Selamlar

Yeni foruma geçiş yaptık, artık Vbulletin üzerinden devam edeceğiz.

Görüntüler;

hinbo24

Alıntı yapılan: Dehatles - 14 Mayıs 2018, 21:03:58

Merhaba, A7 Umut olarak yazıyorum.

Bazı arkadaşlar kötülemeye çalıştığı için üyelik açmak istedim.

Öncelikle şu bilinsin ki yng adlı sunucuda Fermandan da önce adminlik yapıyordum. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki sunucunun çöküşü tamamen sunucu sahibinin saçma kararları yüzünden oldu. O yüzden Ferman'a çamur atmaktan vazgeçin. (Lafım meclisten dışarı)

Vega RPG çok farklı bir sunucu olacak. Konsept, sistem, kural ve içerik açısından çok daha farklı olacağımızı göreceksiniz.

Teşekkürler.

Polat abi tek başına karar vermiş olsa dahi ferman a7 admindi saçma buluyorum demesi Polat için yeterli olucaktır.

Dehatles

Alıntı yapılan: hinbo24 - 10 Temmuz 2018, 19:19:34

Alıntı yapılan: Dehatles - 14 Mayıs 2018, 21:03:58

Merhaba, A7 Umut olarak yazıyorum.

Bazı arkadaşlar kötülemeye çalıştığı için üyelik açmak istedim.

Öncelikle şu bilinsin ki yng adlı sunucuda Fermandan da önce adminlik yapıyordum. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki sunucunun çöküşü tamamen sunucu sahibinin saçma kararları yüzünden oldu. O yüzden Ferman'a çamur atmaktan vazgeçin. (Lafım meclisten dışarı)

Vega RPG çok farklı bir sunucu olacak. Konsept, sistem, kural ve içerik açısından çok daha farklı olacağımızı göreceksiniz.

Teşekkürler.

Polat abi tek başına karar vermiş olsa dahi ferman a7 admindi saçma buluyorum demesi Polat için yeterli olucaktır.

Sunucu için kritik karar alındığında Alpay A7 admindi Ferman kadroda yoktu. Ferman sunucu çöküşe geçtiği zaman düzeltmeye çalışmak için tekrar kadroya girdi.

Eamon

Trailer!

Son düzenlenme: 12 Temmuz 2018, 15:12:24 Fermann

AdemTR

Sunucuya ve foruma girdim gerçekten eski günlerimi anılarımı bana yaşattı yeni nesil roleplaydan farkı yok nostaljiyi gördüm. O forum anılarımı depreştirdi resmen harika.

Eamon

Alıntı yapılan: AdemTR - 13 Temmuz 2018, 23:08:55

Sunucuya ve foruma girdim gerçekten eski günlerimi anılarımı bana yaşattı yeni nesil roleplaydan farkı yok nostaljiyi gördüm. O forum anılarımı depreştirdi resmen harika.

Yorumun için teşekkürler, biz münkün olduğunca kendimize öz şeyler yapmaya çalışıyoruz fakat belki biraz benzerlik olabilir. Kimseye özenmiyoruz veya taklit etmiyoruz, doğru bildiğimiz şeyler neyse onu yapıyoruz.
Sunucumuzun kitlesi şuan 40 / 50 civarı fakat buna rağmen çok aktiflik mevcut.
Oyun içerisinde çoğu kişi aktif olarak rol yapıyor ve herkes aktif.
Sunucumuz her geçen gün yavaş, yavaş yükseliyor.

AdemTR

Alıntı yapılan: Fermann - 14 Temmuz 2018, 03:09:26

Alıntı yapılan: AdemTR - 13 Temmuz 2018, 23:08:55

Yorumun için teşekkürler, biz münkün olduğunca kendimize öz şeyler yapmaya çalışıyoruz fakat belki biraz benzerlik olabilir. Kimseye özenmiyoruz veya taklit etmiyoruz, doğru bildiğimiz şeyler neyse onu yapıyoruz.
Sunucumuzun kitlesi şuan 40 / 50 civarı fakat buna rağmen çok aktiflik mevcut.
Oyun içerisinde çoğu kişi aktif olarak rol yapıyor ve herkes aktif.
Sunucumuz her geçen gün yavaş, yavaş yükseliyor.

Evet biliyoruz kendinize özgü fakat biraz yanlış telafüz ettim ama iyi anlamda dedim yani insanların medium rolerplaydaki istedikleri o ortamı tekrardan yaşaması güzel anlamda.

Eamon

Yanlış anlaşılmasın, sunucuya hard veya medium gibi bir kavram koymadık biz.
Münkün olduğunca realistik ve münkün olduğunca oyuncuları zorlamayan bir düzenimiz var.
Silah ve uy****rucu elde etmek medium rp de gibi materyal kasma sistemi ile yapılmıyor.
Bodyguard mesleği ile zırh satılmıyor, avukatlık mesleği ile suç silinmiyor, polis şefi gibi karakterler ile devriye atılmıyor, çete lideri olupta aynı isim ile lspdye girilmiyor, in character olarak ölen karakterler tekrar aynı isim ile devam etmiyor vb. şeyler yok.

Yani dediğim gibi yanlış anlaşılmasın, hard veya medium gibi bir kavram yok bizde.

Eamon

YuzarTR

Merhaba Ferman yaptığım hatalar için özür dilerim. Materyal kasarak silah yapma badiguard olarak zırh yapma uy****rucu kasma gibi olaylar olsa emin ol en zevkli sunucu olurdu.Etraftaki sunuculara  bak hepsi aynı yok baron maron sevkiyatlar var.Yine sevkiyat olsun rolle olur zaten yinede siz bilirsiniz güzel sunucu başarılar başlayacağım.

YuzarTR

Alıntı yapılan: khanqit - 14 Temmuz 2018, 21:13:36

Alıntı yapılan: YuzarTR - 14 Temmuz 2018, 17:23:37

Merhaba Ferman yaptığım hatalar için özür dilerim. Materyal kasarak silah yapma badiguard olarak zırh yapma uy****rucu kasma gibi olaylar olsa emin ol en zevkli sunucu olurdu.Etraftaki sunuculara  bak hepsi aynı yok baron maron sevkiyatlar var.Yine sevkiyat olsun rolle olur zaten yinede siz bilirsiniz güzel sunucu başarılar başlayacağım.
eyvallah siz burada eski yng tarzını istiyorsunuz ama, yng sunucusu yng'de kaldı yani artık eskileri unutmak lazım. ha çok derseniz yng gibi bir sunucu lazım, ingilizce heaven/light rp sunucular var. girin oralarda takılın.

Sende eyvallah bro ee ben horizon roleplay oynuyorum yn tarzı olduğundan yabancı sunucu 200 ü geçiyor.

Eamon