GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Eamon

Helper başvuruları bugün açıklanacaktır, forumda takipte kalın!

Gutierrez

Eamon

Alıntı yapılan: Gutierrez - 10 Haziran 2018, 20:15:47

sunucu ne zaman açılıyor? pusuda bekliyorum

Sunucu tahminen bu hafta açılacak, son kalan şeyleri halledip beta sürümünde açmayı düşünüyoruz sunucuyu. Belki bugün, yarın açılabilir.

Roleplayer

Ferman'ı çok tanımam, yönetimini de fazla bilmem açık söylemem gerekirse.1-2 ayda yönetimdeyken neler yaptığını gördüm ve eleştirdim o kadar.Kendimce iyi ve çabalamaya çalışan bir insan.
Konsept çok uygun düşünülüp planlanmış, özellikle San Fierro'da geçmesi ayrı bir hava katıcak gibi.Klasik Los Santos'ları artık bırakmak tüm oyunculara iyi gelicektir.Fakat oyuncularımız değişikliğe/yeniliğe ne kadar açık orası fazlasıyla malum.Tutması dileğiyle, başarılar dilerim.

Orada olucağım  :evet:

Eamon

Teşekkürler yorumun için umarım güzel bir ortam kurarız :helal:

Not; Sunucunun açılmasına sayılı zamanlar kaldı ve çok yoğun bir şekilde sunucuyu açmak için uğraşıyoruz.

Son düzenlenme: 11 Haziran 2018, 02:39:39 Vega

Eamon

Selamlar,

Sunucunun açılmasına çok az bir zaman kaldı ve şimdiden San Fierro Polis Departmanı ve San Fierro Yangın & Medikal Departmanı'nın başvurularını açıyoruz. Bu iki oluşuma katılmak isteyen arkadaşlar forum üzerinden başvuru yapabilirler. Alımlar kısıtlı olacaktır o yüzden ne kadar hızlı başvuru yaparsaniz o kadar şanslı olursunuz.

www.vg-gaming.net/forum
www.vg-gaming.net/forum
www.vg-gaming.net/forum

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Eamon

Selamlar

Münkün olduğunca San Fierro şehrine map yapıyoruz ve şuan bu maplerden bir kaçını sizinle paylaşıyorum.
Mapler için Umut'a teşekkürler.

Son düzenlenme: 12 Haziran 2018, 23:41:22 Vega

Eolo(Kullanım Dışı)

Haritalar hoş olmuş

80-90'larda San Fierro'da çeteler ön planda olmaz diye düşünüyorum, başka yöne odaklı olsanız çooook daha iyi olur bence.

Sağ üstteki şey açlıksa, kaldırmanız daha iyi olacaktır derim, başarılar  :helal:

Eamon

Alıntı yapılan: Eolo - 13 Haziran 2018, 05:18:30

Haritalar hoş olmuş

80-90'larda San Fierro'da çeteler ön planda olmaz diye düşünüyorum, başka yöne odaklı olsanız çooook daha iyi olur bence.

Sağ üstteki şey açlıksa, kaldırmanız daha iyi olacaktır derim, başarılar  :helal:

Çok fazla çete olmasada yinede çeteler olucak ama daha çok sivil rolleri ön planda olabilir.
O yukardaki şey açlık barı değil can barı bu arada.