GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Selamlar

Şimdiden sizlerden önerilerinizi almak için ve bir çok diğer şey için forumun kayıtlarını açtık.

www.vg-gaming.net/forum üzerinden foruma kayıt olabilirsiniz.

İyi Forumlar :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

lenny

Ferman ve Umut sizinle daha önceden hiç tanışma fırsatım olmamıştı fakat in-aktif olup derslere yoğunluk verdiğim dönemlerde sadece Yeni nesil roleplay'da bir tane gate almıştık. Yaptığınız ise şu olmuştu; arkadaşınız veya para yatıran herhangi birine benim gate'imi verip banada git istediğin bir yer bul oraya koyacağız gibisinden bir kelime yapmıştınız. Ahımı aldınız ama yinede başarılar.

Dehatles

Alıntı yapılan: lenny - 27 Mayıs 2018, 22:09:17

Ferman ve Umut sizinle daha önceden hiç tanışma fırsatım olmamıştı fakat in-aktif olup derslere yoğunluk verdiğim dönemlerde sadece Yeni nesil roleplay'da bir tane gate almıştık. Yaptığınız ise şu olmuştu; arkadaşınız veya para yatıran herhangi birine benim gate'imi verip banada git istediğin bir yer bul oraya koyacağız gibisinden bir kelime yapmıştınız. Ahımı aldınız ama yinede başarılar.

Admin kariyerimde kimsenin üzerine bir şey vermedim, gerekli yerlerinde sunucu sahibi zaten adminleri denetliyordu. Senin olayını hatırlıyor gibiyim fakat ben sana gateyi eklemiştim, o gate normalde non-rp olduğu için yasakmış ve geri silinmiş. Bu kadarını hatırlıyorum eğer yanlış bir şeyler olduysa kendim özür dilerim. Fakat dediğin gibi bir şey olmadı, teşekkürler.

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Dehatles

Eamon

Selamlar

Tatilde sunucuyu açmayı planlıyoruz o yüzden çalışmalarımızı hızlandırdık.
Yakında karakter ve helper başvurularını forum üzerinden yapacağız.
Sunucunun açılışında ve ileriki zamanlarda sunucuyu trollemek veya düzenini bozmaya çalışan kişiler içinde client kullanmayı düşünüyoruz(kesin değil). Onun dışında Forum ve TS3 sunucumuz açık, bize forum üzerinden öneride bulunabilirsiniz veya şimdiden kendi konularınızı açabilirsiniz.

Şunuda eklemek istiyorum, evet şuanda bir çok sunucuyu açılıyor ve bu sunucuların yarısı tekrar kapanıyor.
Ortalıkta yazlık, mevsimlik sunucular vb. şeyler söyleyen kişiler oluyor, bunlara cevaben şunu söyleyebilirim;
evet çoğu sunucu genellikle böyle oluyor fakat şunu unutmamalıyız şuanda kitlesi olan sunucularda zamanında böyle herkes gibi bir sunucu açma düşüncesiyle bu işe girdiler. Biz ortaya bir fikir attık ve bunun arkasında duruyoruz, kolay kolay da pes etmeyi düşünmüyoruz.

İyi forumlar.

Rhea

Selim53

HEY GİDİM YGNCİM HEEEY

Constantine

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım

Eamon

Selamlar

Helper başvurularımız açılmıştır, detaylı bilgi için forum üzerinden duyurular & bilgilendirme bölümüne göz atabilirsiniz.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım