GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkRoll

Buğra

Dehatles

Merhaba, A7 Umut olarak yazıyorum.

Bazı arkadaşlar kötülemeye çalıştığı için üyelik açmak istedim.

Öncelikle şu bilinsin ki yng adlı sunucuda Fermandan da önce adminlik yapıyordum. Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki sunucunun çöküşü tamamen sunucu sahibinin saçma kararları yüzünden oldu. O yüzden Ferman'a çamur atmaktan vazgeçin. (Lafım meclisten dışarı)

Vega RPG çok farklı bir sunucu olacak. Konsept, sistem, kural ve içerik açısından çok daha farklı olacağımızı göreceksiniz.

Teşekkürler.

Constantine

Bilgilendirme;

Arkadaşlar TS3 adresimizi aktif hale getirdik evet, ama satılık mod tarzı şeyler ile ilgilenmiyoruz. Bu konularda gelirseniz yüksek ihtimalle direk reddedilirsiniz, bilginize. Bunun dışında konsept ile ilgili kafanıza takılan her şeyi sormaya ve sohbet etmeye gelebilirsiniz. Kapımız herkese açık.

Eamon

Vega Roleplay wiki sayfası kuruldu, yakın zamanda sayfaya bir çok konu aktarılacaktır.

wiki.vg-gaming.net

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Myalis

Eamon

Selamlar

Wiki sayfamız güncellendi, sunucu politikalarımız hakkında bilgi edinmek için wiki.vg-gaming.net'e bakabilirsiniz.

Constantine

Constantine

Forumumuz birkaç gün içinde aktif olacak ve kayıt olabileceksiniz, onun dışında wiki sayfamızda birçok güncelleme yaptık. Sunucumuzla ilgili tüm kurallar wiki sayfamızda yer alıyor aşağıdaki linkten gidip kontrol edebilirsiniz;

https://wiki.vg-gaming.net/

Eamon

Selamlar

Forumun açılışı biraz uzun sürdü biliyoruz fakat hosting ve sunucu ile yaşadığımız sorunlar nedeniyle yeni bir hostinge geçiş yaptık. Her neyse forumumuz şuanda yeni hosting üzerine kurulu ve senelik ödemesi de yapıldı.
Şuan forum hazır durumda, bir kaç düzenleme sonra forumu kayıtlara aktif edicez.

AdemTR

YN nin eski ortamı gibi mi olacak? Örneğin silahlar matla falan yapılıyor o güzel günler gibi?

Eamon

Alıntı yapılan: AdemTR - 22 Mayıs 2018, 22:08:41

YN nin eski ortamı gibi mi olacak? Örneğin silahlar matla falan yapılıyor o güzel günler gibi?

Yorumun için teşekkürler.

Öncelikle bizim oyun modumuz ve konseptimiz YN ile tamamen bağımsız.
Amacımız zaten YN'yi canlandırmak değil ve bu zaten münkün olacak bir şey değil.
Eğer birisi çıkıp YN'yi canlandırıyoruz, eski ortamlar gelecek vb. muhabbetler yapıyorsa bu zaten yalandır.

Biz YN Ekibinden gelen kişileriz ve tabi OOC ortamımızda bir değişiklik yok.
Bundan kastım örnek olarak sohbet, muhabbet ve arkadaşlık ortamı.
Sıcak bir ortam kurmayı hedefliyoruz, bu tabi tek bizim elimizde olan bir şey değil.
Bir ortamın oluşması yöneticilerin ve oyuncuların elinde olan bir şey.

Yeni Nesil'deki gibi güzel arkadaşlık ortamının oluşmasını tabiki bizde isteriz fakat dediğim gibi sistemlerimiz öyle olmayacak.

Hayırlı geceler.

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Armen

Öncelikle hayırlı olsun, tanıtımınızı inceledim sade hoş ve göze güzel gelen bir tasarım yapmışsınız, oldukça da iddialısınız. Forumda güzel Yattagan teması çok hoş bir tema. Ama sizden beklenti büyüdükçe sizin işiniz daha da zorlaşıyor. Sunucu açıldığında hayal kırıklığına uğramak istemeyiz. Kadronuzda sadece 1 kişiyi tanıyorum büyük bir projeyi tek başına üstlendiğini biliyordum, kendine yardımcı olacak bir kadro ile iyi işler başarabilirsiniz diye umuyorum.  Başarılar.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2018, 11:15:47 Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Eamon