GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aytuğ

Sessizsound

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Constantine

Alıntı yapılan: thraust - 11 Mayıs 2018, 21:24:01

YN-G'de fazla oynamadım sadece bir dönem rol öğrenmek için bulunduğumu hatırlıyorum ama umarım orada bulunan yönetim problemleri buraya yansımaz. Çünkü YN-G oynayan arkadaşlar Ferman abiyi görüp geleceklerdir. DM'ci tayfayı uzak tutarsanız sunucu yararına olur kolay gelsin.

Bir problemin yansıyacağını düşünmüyoruz, hevesli ve daha farklı bir ekibimiz var. Önerileriniz ve yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: AdemTR - 12 Mayıs 2018, 08:21:29

Saints veya  Vega , kafalarımızın karışacağı dönem.
Başarılar.

Pek kafa karıştıracak bir şey yok, kalite belli. :) Yorumun için teşekkürler!
Alıntı yapılan: Aytuğ - 12 Mayıs 2018, 14:05:59

Başarılar.

Teşekkürler!
Alıntı yapılan: Sessizsound - 12 Mayıs 2018, 14:50:22

Başarılar.

Teşekkürler!

Eamon

Selamlar

Forumumuz bir kaç düzenlemden sonra kayıtlara açık olacaktır.

Görüntüler;

Son düzenlenme: 12 Mayıs 2018, 23:59:51 Vega
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

thraust

Forum gibi ortamı da eski YNG olursa olur bu iş.

Constantine

Alıntı yapılan: thraust - 13 Mayıs 2018, 00:03:23

Forum gibi ortamı da eski YNG olursa olur bu iş.

Tamamen farklı bir oyun olacak bunu söyleyebiliriz, ama ortam size bağlı. Biz de herkesi geri toplayıp eski ortamlara geri dönmek istemiyor değiliz. Yorumunuz için teşekkürler.

YigitEmre

Herkes kendi açtığı sunucuyu kötülemez fakat Kaanın da dediği gibi olucak gibi değil elinde 150+ oyuncu sayısı varken hazır sunucuyu elinde tutamayan bir adam sıfırdan sunucu açması ne kadar doğru tartışılır. Role play kavramında iş yapıcağını düşünmüyorum ama adminken güzel etkinlikler hazırlıyordun yol yakın TDM sunucusu çevirirsin gibime geliyor orayı dene birde, başarılar.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 15:46:20 YigitEmre
Rina RPG // H5 + FG

Constantine

Alıntı yapılan: YigitEmre - 13 Mayıs 2018, 13:46:25

Herkes kendi açtığı sunucuyu kötülemez fakat Kaanın da dediği gibi olucak gibi değil elinde 150+ oyuncu sayısı varken hazır sunucuyu elinde tutamayan bir adam sıfırdan sunucu açması ne kadar doğru tartışılır. Role play kavramında iş yapıcağını düşünmüyorum ama adminlen güzel etkinlikler hazırlıyordun yol yakın TDM sunucusu çevirirsin gibime geliyor orayı dene birde başarılar.

Merhaba, sunucu +150 oyuncu sayısındayken yönetimde kimin olup oyuncu sayısını elinde tutamadığını demek ki doğru bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza sormanızı tavsiye ederim o zamanki yönetimi. Kaldı ki, Serwer Owner bir şeye izin vermedikçe A7 admin sunucuda bir şey yapamaz. Yetki dahilinde olan şeyler var. Güncelleme gelmedikçe, buglar arttıkça A7 admin bir yere kadar bir şeyler yapabilir. Kaldı ki bunu da bilebileceğinizi düşünmüyorum. Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkürler, ama bilmediğiniz konular hakkında daha dikkatli tavsiyeler vermeyi bir düşünmeniz gerek.

kelly

Herkes kendi açtığı sunucuyu kötülemez fakat Kaanın da dediği gibi olucak gibi değil elinde 150+ oyuncu sayısı varken hazır sunucuyu elinde tutamayan bir adam sıfırdan sunucu açması ne kadar doğru tartışılır. Role play kavramında iş yapıcağını düşünmüyorum ama adminlen güzel etkinlikler hazırlıyordun yol yakın TDM sunucusu çevirirsin gibime geliyor orayı dene birde başarılar.

dedikleri mantıklı  :helal:

I want everything

YigitEmre

Alıntı yapılan: Constantine - 13 Mayıs 2018, 14:15:20

Merhaba, sunucu +150 oyuncu sayısındayken yönetimde kimin olup oyuncu sayısını elinde tutamadığını demek ki doğru bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza sormanızı tavsiye ederim o zamanki yönetimi. Kaldı ki, Serwer Owner bir şeye izin vermedikçe A7 admin sunucuda bir şey yapamaz. Yetki dahilinde olan şeyler var. Güncelleme gelmedikçe, buglar arttıkça A7 admin bir yere kadar bir şeyler yapabilir. Kaldı ki bunu da bilebileceğinizi düşünmüyorum. Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkürler, ama bilmediğiniz konular hakkında daha dikkatli tavsiyeler vermeyi bir düşünmeniz gerek.

Ben gördüğümü söylüyorum bir çok kişide buna kalıcaktır, A6-A7 geçiş döneminde Ferman gerçekten etkinlik yapma konusunda iyi bir admindi fakat gerek forum gerek oyun üzerinden ilgisiz birsiydi. Aktifliği olmasına rağmen Teamspeak3 üzerinde çöküş döneminde başka oyunlar oynamayı tercih etti oyuncularla ilgilenmedi fakat gerçekten bir sunucu açmak istiyorsanız role play değilde TDM deneyiniz hazır sunucuyu yönetemeyen bir kadro yeni sunucuda başarılı olamaz gerçekler biraz kötü olabilir ama zaten SAMP ortamında yeteri kadar isminiz duyulmuş durumda, sosyal medyalar üzerinden söylentiler başladı bile Yeni Nesil Roleplay kadrosu olduğu sürece güzel işler dönmez siz isteseniz bile oyuncuların YNG Roleplayde yaptıklarınızdan sonra izin vermez. Bir çok oyuncu sunucuyu TDM gibi kullanacaktır zaten. Bu platform 1 haftalık emekle hazırlanmış gibi durmuyor, Yeni Nesil yönetimindeyken bu kararınızdan dolayı yönetimi başka bir kişiye devretseydiniz daha saygılı bir davranış olurdu sunucu yönetime geçen kişinin emekleri karşısında belki Aktif olabilirdi. Zaten daha ismi çıkan bir kadro fazla bir şey beklemiyorum kimse kusura bakmasın hazır platform da 5 dakikasını ayırıp oyuncularla ilgilenmeyen kadro kendi sunucusunu açtığında fazla bir iş çıkaramaz bu benim kararım yinede hepinize başarılar diliyorum. Vakit kaybetmenizi istemem TDM sunucusu sizin için daha zevkli olabilir orada da etkinlik yapabilirsiniz sıkıntı yok. Yazdıklarımı da yanlış anlamayın zaten tecrübeli bir kadronuz var ise gerçekten bu dediklerimi saygıyla karşılamanız gerekir hepinize başarılar kolay gelsin.

Rina RPG // H5 + FG

Constantine

Alıntı yapılan: YigitEmre - 13 Mayıs 2018, 15:43:29

Ben gördüğümü söylüyorum bir çok kişide buna kalıcaktır, A6-A7 geçiş döneminde Ferman gerçekten etkinlik yapma konusunda iyi bir admindi fakat gerek forum gerek oyun üzerinden ilgisiz birsiydi. Aktifliği olmasına rağmen Teamspeak3 üzerinde çöküş döneminde başka oyunlar oynamayı tercih etti oyuncularla ilgilenmedi fakat gerçekten bir sunucu açmak istiyorsanız role play değilde TDM deneyiniz hazır sunucuyu yönetemeyen bir kadro yeni sunucuda başarılı olamaz gerçekler biraz kötü olabilir ama zaten SAMP ortamında yeteri kadar isminiz duyulmuş durumda, sosyal medyalar üzerinden söylentiler başladı bile Yeni Nesil Roleplay kadrosu olduğu sürece güzel işler dönmez siz isteseniz bile oyuncuların YNG Roleplayde yaptıklarınızdan sonra izin vermez. Bir çok oyuncu sunucuyu TDM gibi kullanacaktır zaten. Bu platform 1 haftalık emekle hazırlanmış gibi durmuyor, Yeni Nesil yönetimindeyken bu kararınızdan dolayı yönetimi başka bir kişiye devretseydiniz daha saygılı bir davranış olurdu sunucu yönetime geçen kişinin emekleri karşısında belki Aktif olabilirdi. Zaten daha ismi çıkan bir kadro fazla bir şey beklemiyorum kimse kusura bakmasın hazır platform da 5 dakikasını ayırıp oyuncularla ilgilenmeyen kadro kendi sunucusunu açtığında fazla bir iş çıkaramaz bu benim kararım yinede hepinize başarılar diliyorum. Vakit kaybetmenizi istemem TDM sunucusu sizin için daha zevkli olabilir orada da etkinlik yapabilirsiniz sıkıntı yok. Yazdıklarımı da yanlış anlamayın zaten tecrübeli bir kadronuz var ise gerçekten bu dediklerimi saygıyla karşılamanız gerekir hepinize başarılar kolay gelsin.

Gerekli cevapları konu açıldığından beri ve bir önceki yanıtımıda verdik zaten, ya okumamışsınız ya okuduğunuzu anlamamışsınız bunu çıkarttım ben şahsen. Kaldı ki yeni hesap açıp bize sallamanız sürekli konuyu takip etmeniz de komik açıkçası. Yapıcı yorum ve kötülemek arasında ince bir çizgi var. Çizgiyi aşmamaya çalışsanız da olmuyor maalesef, belli ediyorsunuz bir şeyleri. Yorumunuz için teşekkürler, iyi günler.
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 17:41:15 Constantine

Eamon

Alıntı yapılan: YigitEmre - 13 Mayıs 2018, 15:43:29

Selam

Bu tür eleştirilerde olacak hepsine saygı duyarız ve her şeyede cevap veririz.
Fakat eleştirmek ile kötülemenin arasındaki çizgiye dikkat etmek gerekir.
Sen belki kendi düşüncene göre başaramayacağımızı düşünebilirsin bu tamamen kişisel bir şey. Başka bir kişide tam aksine başaracağımızı düşünebilir.
Bu zaten bir proje, tutma ihtimali olduğu kadar tutmama ihtimali var.

Sunucuya yaklaşık 500 / 600 TL para harcandı, amacımız devamlılık gösteren bir sunucu kurmak. Yani öyle hamachinden felan sunucu açmıyoruz. Sadece açılışına 500 / 600 TL harcadık. Ne kadar ciddi olduğumuzu anlayın yani.

Benim Yeni Nesilde Adminlik dönemime ve kadrom hakkında bir şeyler demişsin.
Ben Yeni Nesilin yönetimindeyken sunucu 30/40 kişi çekmiyordu. Sunucu yaz ayında o kadar sıkıntılar olmasına rağmen günlük 150 kişi çekiyordu ve biz 170'leri gördük.
Oyuncu sayısı Roleplay'in çok sağlam olduğu anlamına gelmez fakat oyuncu sayısı yüksekse demek ki bir şeyler başarılmış demektir. Yeni Nesil benim yönetimimde düşmedi zaten, ben ayrıldıktan sonra olanlar oldu. Burada yine kimseyi suçlamıyorum. Benden sonra gelenler de sunucunun yükselmesi için uğraştı. Yani ben eğer ilgisiz veaaire olsaydım o zamanlar 170 kişilik bir oyuncuya sahip olmazdım. Ben Yeni Nesili, Yeni Nesil olarak yönettim, Sunucu nasıl ilerliyorsa, konsepti neyse ona göre yani.

Bu konuyla ilgili aklıma bir hikaye geldi, kısaca anlatim :D

Zamanında İstanbulda bir sandalcının namı çapkın diye yayılmış. Anlatılanlara göre adamın sandalına binen kadınlar elinden kurtulamıyormuş. Buna duyan sağlam bir kadın; öyle şey mi olur canım ben bindiğim gibi inerim demiş. Sonra gün gelmiş bu kadın sandalcının sandalına binmiş ve boğaza doğru çek demiş sandalcıya. Kadın sandalcıyı şöyle bir incelmiş, adam kürek çekiyor ve kendi kendine mırıldanıyormuş. Adam kürekleri çekip derler, derler diye mırıldanıyormuş.
Kadında adama ne diyorsun be adam diye sormuş. Adam'da kadına bakıp; güzelim sen şimdi bu sandala bindin ya, vermesende verdi derler demiş.

Yani diyeceğim o ki, biz ne kadarda sağlam bir iş yapsak da bazı kişiler yine bir şeyler diyecek. Sağlam bir sunucumuz olsa bile yine kötü diyenler olacak.

Biz ortaya bir proje attık ve bunun için çok emek harcıyoruz. Kadromda bende çok şükür sunucunun her işinden anlıyoruz ve zorluk çekmiyoruz. Çoğu şeyde zaten senelerce uğraştığımız şeyler.

Yeni Nesil kapandı ve burası Yeni Nesil değil. Yeni Nesili her oyuncusuna kapımız açık ve Yeni Nesil bizim için değerli bir sunucu.

Not; Bu tür şeyleri devlet meselesi haline getirmeye gerek duyulmadığını düşünüyorum çünkü buraya ben bir oyun platformu olarak bakıyorum.

Mobil
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 18:17:08 Vega

Constantine

Steam grubumuz, Facebook sayfamız ve  Instagram hesabımız kurulmuştur, alttaki linklerden ulaşıp takip edebilir ve üye olarak yeni haberlere direk ulaşabilirsiniz. Instagram hesabımızı da takip etmeyi unutmayın, çok önemli bu devirde Instagram. :)

Steam;
https://steamcommunity.com/groups/vegaroleplay

Facebook;
facebook.com/vegaroleplay

Instagram;
instagram.com/vegaroleplay

Eamon

Selamlar

Teamspeak3 sunucumuzu şimdiden aktif etmek istedik.
Sunucu hakkında sorularınızı ve ya bizimle sohbet etmek için TS3 sunucumuza gelebilirsiniz.

ts.vg-gaming.net

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn