GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eamon

Geçmişte bir yolculuğa hazır mısın?

Vega Roleplay, 07.05.2018 tarihinde kurulmuş yeni bir Roleplay sunucusudur. Sunucunun konsepti In Character olarak 1985 senelerinin Los Angeles şehrinde yani Los Santos'da geçmektedir. Sunucunun 1985 senelerinde geçmesi, oyunculara yeni bir Roleplay ortamı sunmaktadır. Şuan Vega Roleplay piyasada 1985 senelerinde geçen ilk Türk Roleplay sunucusudur.

Sunucu Bilgileri

SA:MP: samp.vg-gaming.net
Forum: www.vg-gaming.net
Discord: https://discord.gg/efvXrVK

Forum

Forum olarak Lisanslı Vbulletin Forumunu kullanmaktayız. Tema olarak oyun platformuna uygun ve münkün olduğunca sade bir temamız mevcut.

Hosting Özellikleri

Map Çalışmaları

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 06 Ağustos 2018, 15:32:20 Fermann
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Zeta

Constantine

Eamon

İyi kötü yorumlarınızı bekliyoruz.

Forum üzerinde bir kaç düzenleme yaptıktan sonra forum kayıtlarını aktif hale getireceğiz.

kaannos

Başarılar diliyorum, admin kadrosu bir sunucudan tanıdık geliyor. İş yapar.  :helal:

alamora

dillimore founder.

pag

kelly

I want everything

Dystopian

Başarılar , umarım uzun soluklu bir sunucu olur.

Eamon

Teşekkürler yorumlar için.

Sunucu konseptimiz konusunda önerilerinizi bekliyorum :helal:

LaFleur

k0nakonu

Hadi bakalım bekliyoruz, güzel olacak yetkili kadrosu sağlam. Sunucu yönetmiş kişiler. ( Server Owner ve A7 Bahsediyorum )

Constantine

Alıntı yapılan: Zeta - 10 Mayıs 2018, 19:24:28

Başarılar.

Teşekkürler.Alıntı yapılan: kaannos - 10 Mayıs 2018, 19:57:07

Başarılar diliyorum, admin kadrosu bir sunucudan tanıdık geliyor. İş yapar.  :helal:

Teşekkürler, tanıdık olan tek şey yönetici kadrosu olacak yepyeni bir konseptle geliyoruz.
Alıntı yapılan: ReDDooM - 10 Mayıs 2018, 20:28:35

Başarılar.

Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Shalute - 10 Mayıs 2018, 20:36:14

umarım yng moduyla açılmaz başarılar

YNG ile uzaktan yakından alakası olmayacak sunucumuzun, benzer olan tek şey yönetici kadrosundaki isimler, yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Dystopian - 10 Mayıs 2018, 20:51:04

Başarılar , umarım uzun soluklu bir sunucu olur.

Teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: LaFleur - 10 Mayıs 2018, 20:55:44

Başarılar dilerim.

Teşekkürler!
Alıntı yapılan: k0nakonu - 10 Mayıs 2018, 20:56:34

Hadi bakalım bekliyoruz, güzel olacak yetkili kadrosu sağlam. Sunucu yönetmiş kişiler. ( Server Owner ve A7 Bahsediyorum )

Eh, sunucu da sağlam olacak diye umuyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2018, 21:13:10 Constantine

Eolo(Kullanım Dışı)

Alıntı yapılan: Vega - 10 Mayıs 2018, 19:35:26

SA:MP'ta adminlikten anlayan birkaç insanın kadroda olması güzel, Deniz, Umut ve Ferman bunu başarabilir ama 'yönetim' olayında biraz şüpheli. Adminlerin eğer senin A4-A5 olduğun zamandaki gibi ilgili olacaksa bu konuda sıkıntı yaşanmaz, geçmişte iyi bi adminliğin var ama yönetim için aynı şey olmuyor, Yeni Nesil'deki halinde olacaklarsa sıkıntı.

1 ay gibi kısa bir süre içerisinde bir sunucuyu aktif etmek ne kadar doğru olabilir ki? Bu kadar kısa sürede bir sunucu açılacaksa, ya temelinizi önceden atmışsınızdır ve açılmasına yakın duyurmuşsunuzdur ya da kalitesiz bir iş yapıyorsunuzdur, temelinizi önceden attıysanız Vega Roleplay'den önce yönettiğiniz sunucuya zarar vermişsinizdir çünkü orasıyla uğraşmak yerine, burayla uğraşmışsınızdır. Veyahut, orada olan mantıktaki işleyişlerinizi buraya taşıyacaksınız ve yine sonuç hüsran olacaktır. Çünkü bir sunucunun yıkılmasını gözlerimizle görmüş olduk.

1980'lerde rol yapmanız gayet kulağa hoş geliyor ama 2018'de yaşıyoruz ve 80'lerde nasıl bir rol yapılacağını bilmeyen insanlara bu olayı açıklamanız lazım, çünkü bu dönemde insanların ne yaptığını diğer insanlar bilmiyor.

Yalnız sunucu pek özgün olmamış gibi, birkaç sunucuyu tek bir başlıkta toplamışsınız gibime geldi, kendi fikirlerinizi ortaya atsanız fena mı olurdu?

Yeni Nesil kadrosu ile böyle bir sunucu açmak yerine, Yeni Nesil'in gidişatını değişmeniz daha iyi olacaktı, başarılar dilerim fakat Yeni Nesil'in kapanmasından sonra aynı ekipten ışık görmüyorum. Yönetim ekibine tavsiyem, her şey benim olacak, tüm yetkiler benim, mezara götürecem yetkiyi tarzında yönetmeyin, Yeni Nesil'de yaptığınız hataları yapmayın, oyuncularla el ense gezmeyin. Umarım yorumlarınızda söylediğiniz gibi, 'tanıdık olan tek şey yönetici kadrosu' olur.

Başarılar tekrardan.

Sir Ahmet John

Alıntı yapılan: Eolo - 10 Mayıs 2018, 21:46:32

Alıntı yapılan: Vega - 10 Mayıs 2018, 19:35:26

SA:MP'ta adminlikten anlayan birkaç insanın kadroda olması güzel, Deniz, Umut ve Ferman bunu başarabilir ama 'yönetim' olayında biraz şüpheli. Adminlerin eğer senin A4-A5 olduğun zamandaki gibi ilgili olacaksa bu konuda sıkıntı yaşanmaz, geçmişte iyi bi adminliğin var ama yönetim için aynı şey olmuyor, Yeni Nesil'deki halinde olacaklarsa sıkıntı.

1 ay gibi kısa bir süre içerisinde bir sunucuyu aktif etmek ne kadar doğru olabilir ki? Bu kadar kısa sürede bir sunucu açılacaksa, ya temelinizi önceden atmışsınızdır ve açılmasına yakın duyurmuşsunuzdur ya da kalitesiz bir iş yapıyorsunuzdur, temelinizi önceden attıysanız Vega Roleplay'den önce yönettiğiniz sunucuya zarar vermişsinizdir çünkü orasıyla uğraşmak yerine, burayla uğraşmışsınızdır. Veyahut, orada olan mantıktaki işleyişlerinizi buraya taşıyacaksınız ve yine sonuç hüsran olacaktır. Çünkü bir sunucunun yıkılmasını gözlerimizle görmüş olduk.

1980'lerde rol yapmanız gayet kulağa hoş geliyor ama 2018'de yaşıyoruz ve 80'lerde nasıl bir rol yapılacağını bilmeyen insanlara bu olayı açıklamanız lazım, çünkü bu dönemde insanların ne yaptığını diğer insanlar bilmiyor.

Yalnız sunucu pek özgün olmamış gibi, birkaç sunucuyu tek bir başlıkta toplamışsınız gibime geldi, kendi fikirlerinizi ortaya atsanız fena mı olurdu?

Yeni Nesil kadrosu ile böyle bir sunucu açmak yerine, Yeni Nesil'in gidişatını değişmeniz daha iyi olacaktı, başarılar dilerim fakat Yeni Nesil'in kapanmasından sonra aynı ekipten ışık görmüyorum. Yönetim ekibine tavsiyem, her şey benim olacak, tüm yetkiler benim, mezara götürecem yetkiyi tarzında yönetmeyin, Yeni Nesil'de yaptığınız hataları yapmayın, oyuncularla el ense gezmeyin. Umarım yorumlarınızda söylediğiniz gibi, 'tanıdık olan tek şey yönetici kadrosu' olur.

Başarılar tekrardan.

Bu adamlar Yeni Nesil'de hiç bir politik hata yapmadılar, bazılarının pohpohlaması batırdı sunucuyu, bir de developer eksiği.

Vega'dan çok umutluyum, aşırı sağlam geleceğinden şüphem yok, başarılar dilerim.