GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Armen

Farklı bir sebepten de olsa Teamspeak3 adreslerine girdim. Admin bekliyoruma gittim. İsmimin yanına [Ferman] yazdım ve daha 2 dakika geçmeden direk cevap geldi. Gereğince ilgilendi. Yönetimden sıkıntı çekmez bu sunucu. Yetkilileri bilemem tabiki. Farklı bir projede olsamda başarılar diliyorum. Hakettiğinizi almanızı ümit ediyorum...

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

ParsMapping

Sonsuz desteklerimi ve başarılar dileklerimi sunuyorum :)

Henkai

Eamon

Selamlar, sunucu genel bakıma alındı, beta sürecinde admin ve oyuncular tarafından tespit edilen sorunlar düzeltiliyor. Sunucu bir iki gün içerinsinde tekrar aktif olup bu süreçte rollere odaklı olacaktır.
Ek olarak sunucuya yeni skinler eklendi ve daha sade gözü yormayan bir forum temasına geçiş yapıldı.
Son düzenlenme: 24 Haziran 2018, 10:04:55 Fermann
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Eamon

Tekrar dan selamlar,

Artık beta sürecini kapatıyoruz ve tertemiz bir sayfa açarak yarın yani bugün akşam saatlerinde sunucuyu açıyoruz.
Beta sürecinde olan karakterlerinize bir şey olmadı, aynı karakterleriniz ve mal varlıklarınız ile sunucuya girebileceksiniz.

İyi forumlar.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2018, 01:33:21 Fermann

DarkRoll

Uzun uğraşlar sonucunda sunucuyu beta sürümünden ve bakımdan çıkartıp sunucuyu oyunculara açtık. Sunucunun açılması ile beraber 2x Payday eventini aktif ettik.

İyi eğlenceler!

samp.vg-gaming.net
ts.vg-gaming.net

Buğra

Eamon

Helper alımlarımız devam etmektedir, olgun yaşta ve bilgisi olan kişileri kadroya davet ediyoruz.
Alımlarımız Teamspeak3 üzerinden yapılacaktır.

Prisonero

Alıntı
  • Konu sahipleri ve ekip üyelerinin; güncellemeleri tek tek yeni ileti atarak belirtmesi yerine, tek iletide birleştirmesi gereklidir.

kaannos

Gelişen, değişik konseptli hoş sunuculardan. Oynayacağımı sanmazdım fakat sunucuya girince çıkamadım.

Tunahan

Bir ara arkadaşım ile uğrayacağız. Rolleri merak ediyorum. Belki takılmaya başlarız sunucuda. Başarılar.

DarkRoll

Alıntı yapılan: kaannos - 29 Haziran 2018, 03:32:16

Gelişen, değişik konseptli hoş sunuculardan. Oynayacağımı sanmazdım fakat sunucuya girince çıkamadım.

Yorumun için teşekkürler. :)

Alıntı yapılan: Tunahann - 29 Haziran 2018, 03:33:59

Bir ara arkadaşım ile uğrayacağız. Rolleri merak ediyorum. Belki takılmaya başlarız sunucuda. Başarılar.

Yorumun için teşekkürler, her zaman bekliyoruz. :)

Buğra

Eamon

Sunucuya saldırı yapan kişiler umarım ne yaptıklarının farkındalardır çünkü bu işin peşini bırakacak veya bunu hoş görü ile karşılayacak kişiler değiliz.

Not; Bir kaç gün içerisinde Vbulletin'in Lisanslı forumuna geçiş yapacağız.
Forumun özelliklerine vbulletin.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Grafik konusunda yardım etmek isteyen arkadaşlar bu arada bana ulaşabilir.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2018, 21:45:49 Fermann

Umut52!

batuhanyrd

Ciddi bir ping problemi var, az da olsun rol yapmaya kalkıyorsun, o da olmuyor.

Eamon

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 03 Temmuz 2018, 19:17:43

Ciddi bir ping problemi var, az da olsun rol yapmaya kalkıyorsun, o da olmuyor.
Ping problemi bizden kaynaklanan bir durum değil, sunucuya saldırı yapılıyor arada ondan dolayı lagg oluyor. Güvenlik koruması saldırıyı algılıyor, sunucu düşmüyor fakat lagg oluyor saldırıdan dolayı.

Alıntı yapılan: lenny - 03 Temmuz 2018, 15:46:40

Yeni Nesil Roleplay'dan farkı yok, biri beni rol için çağırıp deagle ile vurmasına mı dersin yoksa sırf zenciyim diye gelip bana küfür etmesini mi? Hadi her şeyi geçtim dövebilir okey. 1 level olan adam şu sunucuda hiç bir şey. Vurma ve zarar vermesi yasaklanmış saçmalığın danişkası devam edin böyle. Yeni nesil roleplay'ın yönetcilerinden daha ne olsun...

Sunucu daha yeni açıldı ve sunucuya trollemek için giren kişiler çok oluyor bu konuda elimizden geleni yapıyoruz biz. Eğer zaten kural ihlali yapılıyorsa gerekli ceza da veriliyor oyunculara.
Dediğim gibi bazen trollemek için girenler oluyor fakat onun dışında oyuncular aktif olarak rol yapıyor.
1 level olana kişilere zarar verememe olayı, sunucu yeni açıldığı için bir nevi güvenlik tedbiri.