GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vega Roleplay || www.vg-gaming.net

Başlatan Eamon, 10 Mayıs 2018, 19:22:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooper

Siz kendiniz dediniz sıfırdan kodlanıyor diye bizde sıfır bir şey bekledik kardeşim.

Dehatles

Alıntı yapılan: Rooper - 14 Haziran 2018, 22:52:46

Siz kendiniz dediniz sıfırdan kodlanıyor diye bizde sıfır bir şey bekledik kardeşim.

Nerde yazıyor gösterir misin?

Dehatles

Sunucu tekrar aktif, sadece ufak tefek sorunlar kaldı sunucu aktifken düzeltiliyor.

Eolo(Kullanım Dışı)

Alıntı mod kullanıyorsa adamlar size ne? Geliştirecekler mi? Evet hayatta kalmak için geliştirecekler modu, bu bir zorunluluk değil ama yapmak zorundalar. Adamların hazır oyun modu kullanması sizi ne ilgilendirir ki? Koskoca Santos düzenini silip, Fierro'ya göre uyarlamışlar, bir zahmet biraz şans tanıyın derim.

Ama Dehatles(yetkili mi bilmiyorum) yanlış bir yazı yazmış, oyun modunun farklı olması sunucuyu çekici kılar, eğer bu mantıktaysan sana temel sistemleri verelim onunla rolünü yap. İnsanların gelmesi için sistemlerin iyi olması lazım, kimse düz ekrana bakarak me do yazmak istemez.

Oyun modu geliştirilecek ise önce Deniz'e, sonra hepinize başarılar dilerim. İş uzun.

Son düzenlenme: 15 Haziran 2018, 08:23:13 Eolo

Eamon

Alıntı yapılan: Eolo - 15 Haziran 2018, 08:22:07

Alıntı mod kullanıyorsa adamlar size ne? Geliştirecekler mi? Evet hayatta kalmak için geliştirecekler modu, bu bir zorunluluk değil ama yapmak zorundalar. Adamların hazır oyun modu kullanması sizi ne ilgilendirir ki? Koskoca Santos düzenini silip, Fierro'ya göre uyarlamışlar, bir zahmet biraz şans tanıyın derim.

Ama Dehatles(yetkili mi bilmiyorum) yanlış bir yazı yazmış, oyun modunun farklı olması sunucuyu çekici kılar, eğer bu mantıktaysan sana temel sistemleri verelim onunla rolünü yap. İnsanların gelmesi için sistemlerin iyi olması lazım, kimse düz ekrana bakarak me do yazmak istemez.

Oyun modu geliştirilecek ise önce Deniz'e, sonra hepinize başarılar dilerim. İş uzun.

Yorumun için teşekkürler Kaan,

Alıntı mod kullanıyorlar, çalıntı mod kullanıyorlar diyen arkadaşlar, şuan da çoğu sunucu zaten alıntı moddan ibaret. Şuan kullandığımız mod farklı bir mod fakat South Central olarak geçen mod tarafımca da Türkçeleştirilmiştir. Zaten dediğim gibi şuan zaten bir çok sunucu yabancı bir modu türkçeleştirip yükseldi.
Yok işte alıntı mod, çalıntı mod diyenler; biz kimseden izinsiz veya çalıntı bir mod kullanmıyoruz.
Amacımızda zaten kimseyi tatmin etmek veya bu sunucu üzerinden para kazanmak değil.
Şuan zaten makineye ödediğim para emin olun ödeme sistemini aktif etsem dahi bizim için bir şey ifade etmez :D

Oyundan bir kaç görüntü paylaşmak istedim, sunucu yeni açılmasına rağmen gayet güzel bir ortam oluştu umarım böyle devam eder. Sunucu şuan gelişim döneminde umarım her şey dilediğimiz gibi gider.
Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada.

Son düzenlenme: 15 Haziran 2018, 16:36:07 Vega
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Roleplayer

Sunucu açıldı ve olağanca hızıyla ilerliyor.

Buradan içinde kuşku olan arkadaşlara bir sesleniş yapmak istiyorum.Sunucuya girip da 14-15 oyuncu sayısını gördükten sonra çıkan veya rol ortamı bulamayan arkadaşlar, sunucudan çıkmak yerine biraz takılın.Elbette canınız sıkılır bu şekilde, fakat herkes sizin gibi sunucudan tak tak çıkarsa nasıl yürüyecek ki bu iş ? Bu 14-15 oyuncunun ne bildiği var ki sunucudan çıkmıyorlar ?

Arkaaşlar, Türkiye'deyiz ve 1980'li yıllar tarzı konsept bulmanız imkansız denecek derecede zor.Şu anda gündemde duran sunucuların ilk açılışlarını araştırın, isim vermeyeceğim fakat şu anda herkesin bildiği klasik bir sunucunun ilk açılışı 5-6 kişiyle olmuş ve bu şekilde yürümüş.Fakat gelin görün ki günümüzde 200-300'den aşşağıya çekmeyen bir sunucu olmuş.Şunu demek istiyorum; rol ortamı siz oldukça her türlü çıkar.

Ben bir helper/admin veya herhangi bir yetkili de değilim, sadece bu konsepti çok denemek isteyen bir oyuncuyum.Çok şükür bayram da sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçti, umarım bayramdan sonra beklenen artış da alınır.Çünkü bu tür konseptlerin yaygınlaşması için sizin de desteklemeniz lazım arkadaşlar, kendinize sunucuya 2-3 dakika girip oyuncu sayısını gördükten sonra "Aa, ne kadar az oyunculu bir yer." ifadesini kurup da roleplayer diyemezsiniz.Her sunucu açılışında +40-50'lere ulaşmaz bunu bilin.Şimdiden bu sözlerimi okuyup da sunucuya gelenlere içtenlikle teşekkür ediyorum, sadece bu konsepti deneyine bakın.

-Bir oyuncu.

Roleplayer

Arkadaşlar, sunucu bildiğiniz üzere San Fierro şehrinde geçiyordu ve roller orada ilerliyordu.Fakat oyuncuların hem harita bilgisi olsun hem de nerede rol yapacaklarını bilememeleri olsun çok sıkıntı yaratıyordu.Bu sebeple rol yapılacak şehir artık "Los Santos" olucak.Bütün meslekler, oluşumlar, interiorlar ve her şey buraya taşınarak düzenlendi.Oyuncuların hiç bir kaybı olmadı, eşyalar ve mal varlıkları hepsi duruyor.

Dediğim gibi, bütün herkesi bu sunucuya davet ediyorum.Konsept hala aynı işliyor, 1980'lerde geçiyor.Siz de sunucuya gelip bu konseptin keyfini çıkarabilirsiniz hala geç değil.Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Ayrıca sunucuda "Teamspeak" platformunda aktif bulunanlara oda hediye ediliyor.Kullanmayı bilmeyenlere de nasıl kullanacağı öğretiliyor, foruma girip bunlara göz gezdirebilirsiniz.
Son düzenlenme: 17 Haziran 2018, 13:58:29 Roleplayer

Eamon

Vega Roleplay,

Rollerinizde sınır tanımıyor musunuz? Oyunculara yardım etmek istiyor ve ileride yardımlarınızın oyunculara bir faydası olsun istiyor musunuz? Uzun zamandır bir projede yer almak veya bir şeyler yapmayı hedefliyor musunuz?

Vega Roleplay olarak Helper başvurularımızı tekrar açtık ve olgun yaşta, oyunculara ve sunucumuza katkısı olacak kişileri arıyoruz. Alimlarımız önce başvuru yolu ile sonra ise Teamspeak3 üzerinden özel bire bir konuşma ile yapılacaktır.
Eğer yukarıda yazan maddeleri karşılıyorsanız ve bir projede yer almak istiyorsanız, hemen vg-gaming.net/forum
adresine girerek kayıt olabilir ve Helper başvurusunda bulunabilirsiniz.

Adreslerimiz:

Teamspeak: ts.vg-gaming.net
Forum: vg-gaming.net/forum

wildclaWZ

Son düzenlenme: 19 Haziran 2018, 11:41:46 navrharv
Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Dehatles

Guapo

kutsi

Eamon

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Eamon