GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• Vatan™ Hirsiz Polis | #yeniden #çokyakında •

Başlatan Xchatt, 26 Mayıs 2019, 01:18:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xDahdal

Alıntı yapılan: Chatt - 13 Haziran 2019, 12:22:40

Bu açıklamaya ancak gülerim bu son açıklamam forumu ve konuyu kirletmek istemem ; Bundan 1,5 Ay önce sunuyu açalım dediğinde ben tamam dedim evet bu süreçte 1 yıldır pawn ve sampa girmediğim için C# dilini öğrenmek için çabaladım bir yandan okul , sınavlar derken uğramadım mod ile sen ise bende habersiz fikrimi sormadan ya ortak almaya çalıştın yada başka sunucularda yetkili olmaya veya milletin modunu almaya neyse Vatan konusuna gelicek olursak peter sunucuyu fazla açık tutmadı ve isim haklarına dair resmi bir kanıt yok veya resmi bir bilgi konuyu ve sunucuya platforma ilk ben duyurduğum için isim hakları benimdir Saygılar Pawno Türk Forum Sakinleri  :kral:

Kisa dedigin 1 sene geçti aradan ve ben o sunucu baş adminlik yaptım ona bakarsan sende en uzun sunucuyi 1 ay açık tutabildin  veya minimum 2 ay o zaman bu ad sanada ait değil ve vatan adıyla giren yarı userleride ben başka bir platformdan getirdim uzatmicam bu sunucunun açık olması için resmi bir belgen yok 1 ay sonra görüşüceZ

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

TURK1Y3

Konuya el atmak istedim de ikiniz de vatan adı bizim diyorsunuz ama elinizde bir website vs bulunmuyor bence ikinizin bile değil.

FelleR

DracDonix

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 17 Haziran 2019, 16:31:27

Konuya el atmak istedim de ikiniz de vatan adı bizim diyorsunuz ama elinizde bir website vs bulunmuyor bence ikinizin bile değil.

Bende iletine el atmak istedim.Anadolu ismi senin mi? Web site vs. ile olacak işler değil.Hemen birazdan Anadolu Ajans'ını arıyorum ve şikayet name hazırlayıp postalıyorum  :dans:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TURK1Y3

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Haziran 2019, 15:26:43

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 17 Haziran 2019, 16:31:27

Bende iletine el atmak istedim.Anadolu ismi senin mi? Web site vs. ile olacak işler değil.Hemen birazdan Anadolu Ajans'ını arıyorum ve şikayet name hazırlayıp postalıyorum  :dans:

Adminlere konuyu ilettim 1.5 saatten fazladır ilgilenilmedi.

Cevabım şu o konu kapatıldı laf yapanların lafını kestik. Anadolu değil Anadolu Gaming ismini kullanıyoruz. Bizim size dediğimiz de şudur SAMP aleminde Anadolu Gaming adı bizimdir. Şirket adı olarak değildir bunu hala üstelemeniz bıktırdı. Konuda bu tartışma için tekrar yazmayın cevap verilmeyecektir.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Sunucunuz henüz proje halindeyse tanıtım konunuzu sunucu hakkında 15 günde bir güncel bilgiler vererek aktif tutmanız gerekmektedir . Ayrıca sunucunuzun aktiflik durumunu konunuz içinde güncel olarak bildirmelisiniz, mesela sunucunuz kısa süreli kapandıysa konuda bunu belirtmelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitli konular bölümüne taşınır ve minimum 2 hafta kilitli konularda kalır. Aynı durum tanıtım aktif edildiğinde tekrarlanır ise; sunucu açılana kadar konu kilitli kalır.

Konu sahibi konuyu aktif tutmadığı için kilitlenmiştir.