GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• Vatan™ Hirsiz Polis | #yeniden #çokyakında •

Başlatan Xchatt, 26 Mayıs 2019, 01:18:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Merhaba dostlar belli başlıklar altında server ve hakkında olanları  açıklayacagım.

Sa-mp alemininin para ugruna ardı arkası kesilmeyen server açılışları server sahiplerinin oyuncuları birer robot gibi görüp sadece para ugruna açık tuttukları bu zamanlarda samp aleminde taze bir kana ihtiyaç duyulduğunu düşündüm amaçımız serverde eğlenceli dakikalar geçirip eski samp ortamını bir nebzede olsa yaşatmak bizim için oyuncu zevk alıyorsa gerisi önemsizdir.

Sizlere her dakıkasında eğleneceginiz hırsız polis tadı alacagınız sıcak bir ortam vadediyorum arkadaşlık ilişkilerinin ön plana geçmediği paranın üstün olmadıgı bir hırsız polis vadediyorum her geçen gün server modumuzu geliştireceğimize siz server dostlarım için en iyi şeyleri sunacağıma şüpheniz olmasın bir kurucu olarak her dakıkasında sizlerle iç içe olacağım yeri gelir grup kurar soygun yaparım yeri gelir polis olup hırsız yakalarım amaçta zaten bu değilmi zevk alıp oyuna girip afk kalıcaksam kalsın bu proje dostlar.

Vatan Gaming 2017 de samp aleminin hala güzel denilebilcek yıllarında rekabetin ortasında doğdu yaklaşık 2 aylık bir süreçte açık kaldık bu 2 ayda çok güzel şeyler yaptık serverimizde hosted tab olmamasına rağmen çüzzi miktarda oyuncu sayımızla geçinip gidiyorduk maddi sıkıntılar ve çok zeki server sahiplerinin saldırsından ötürü projeyi durdurma kararı aldık fakat yaklaşık 2 hafta benim emektar bilgisayarımın bozulması ile vatan gaming tarihin tozlu sayfalarında kayboldu ve biz 2019 da o sayfayı bulup temiz bir sayfa açıyoruz..

Sunucu bilgileri hakkında net birşey söylemesekte sunucumuz haziran 10-12 arası açılış yapacaktır.
HostName: © « Vatan ™ Hırsız Polis | 0.3.7 , v1.0 | CnR »
İP : Yakında
VDS Özellikleri :  Intel® Xeon® İşlemci Serisi , 4 Core , 4 GB Ram DDR3 Bellek , 80GB SATA/40GB SSD Disk , 1GBit Port İnternet
Forum : Güncellenecek
Discord : https://discord.gg/7cdvzx

Kurucu & ARGE : CHATT

Admin alımları açıktır discord adresimize gelin görüşelim  :aynen:.

MOD , SİSTEMLER , MAPLER Açıklamalar görseller açılış tarihinine yakın eklenecektir anlayışınız için teşekkürler

Not : Server açılış tarihinden itibaren serverin 1 aylık tüm geliri lösev'e bağışlanacaktır

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

TRAİLER

Son düzenlenme: 12 Haziran 2019, 15:18:18 Chatt
Sa-Mp 2014-2020

HeartS

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

HeartS

Alıntı yapılan: Chatt - 26 Mayıs 2019, 01:26:48

Alıntı yapılan: heartizm - 26 Mayıs 2019, 01:25:09

Başarılar

baya komiksin ha  :hayir: şaka bi yana teşekkürler brom  :aynen:

Önemli değil, başarılar dilerim  :D Sunucuyu tanımıyorum ama dur bakalım tutar belki  :helal:

Kalashnikoff

███████████████████  %71

TURK1Y3

Xchatt

Alıntı yapılan: heartizm - 26 Mayıs 2019, 01:27:23

Alıntı yapılan: Chatt - 26 Mayıs 2019, 01:26:48

Alıntı yapılan: heartizm - 26 Mayıs 2019, 01:25:09

Başarılar

baya komiksin ha  :hayir: şaka bi yana teşekkürler brom  :aynen:

Önemli değil, başarılar dilerim  :D Sunucuyu tanımıyorum ama dur bakalım tutar belki  :helal:

İnşallah diyelim o zman  :kral:

Sa-Mp 2014-2020

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Codes.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Matite

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

DracDonix

Başarılar dilerim her şeyi zaman gösterir  :helal:
Mod 0 dan mı yoksa yeni nesil alt yapısı ile devam mı?
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2019, 01:51:03 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Mayıs 2019, 01:49:34

Başarılar dilerim her şeyi zaman gösterir  :helal:
Mod 0 dan mı yoksa yeni nesil alt yapısı ile devam mı?

Devam benim için mod önemli değildir tabii bir yerde önemlidir fakat ortam olmadıktan sonra kral mod olsada tutmaz saygılar  :kral:

Sa-Mp 2014-2020

AloneAnqel