GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 19:47:41

Ayrıldım.

Başlatan Goddew, 19 Nisan 2020, 16:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Zoxy

Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde gereken işlemler uygulanacak. Ayrıca konu sahibi bir daha kurallara aykırı iletiyi rapor etmeyip ileti ile karşılık verirse konu arşive taşınır, iyi forumlar.
Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 17:12:10 Zoxy

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Pegasus

Hem sunucumuza gelip reklam yapıyorsunuz hemde sizi bilgilendirmek için sunucunuza girdiğimde direk ban atıyorsunuz. Nedir bu çekememezlik ?

Bu da sunucunuzda yetkili olan ozgur.baskan isimli kişinin sunucumuza gelip yaptığı reklam:

Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 19:46:11 Enkei Sebep: Küfür içerikli resimler düzenlenmiştir.

Xchatt

Alıntı yapılan: Pegasus - 23 Nisan 2020, 19:19:47
Hem sunucumuza gelip reklam yapıyorsunuz hemde sizi bilgilendirmek için sunucunuza girdiğimde direk ban atıyorsunuz. Nedir bu çekememezlik ?

Bu da sunucunuzda yetkili olan ozgur.baskan isimli kişinin sunucumuza gelip yaptığı reklam:

Kardeşim adamın boynuna tasma takalım biz mi diyoruz git reklam yap diye sabahtır hile açıyorlar fixlemeye çalışıyoruz kafamız patlıyor dokunsalar patlayacağız , sunucu zaten 40-50 oluyor senin serverinde ki adamı neden çekeyim allah aşkına

Sa-Mp 2014-2020

Pegasus

Alıntı yapılan: Xchatt - 23 Nisan 2020, 19:57:58
Alıntı yapılan: Pegasus - 23 Nisan 2020, 19:19:47

Kardeşim adamın boynuna tasma takalım biz mi diyoruz git reklam yap diye sabahtır hile açıyorlar fixlemeye çalışıyoruz kafamız patlıyor dokunsalar patlayacağız , sunucu zaten 40-50 oluyor senin serverinde ki adamı neden çekeyim allah aşkına
Bak ben burda sizi suçlamaya gelmedim insan gibi serveriniza girip oyuncularınızı uyarmanızı isteyecektim konuşmama dahi fırsat vermediniz

Vanity

TRSihirbaz

Sunucu neden bakıma alındı acaba, merak ettim de. Bilgilendirebilir misiniz?

Hala vazgeçilmez olduğunu sananlar varsa, uyurken üstlerini örtsünler çünkü bazı rüyalar uzun sürer.

xDahdal

Alıntı yapılan: TRSihirbaz - 23 Nisan 2020, 21:03:57
Sunucu neden bakıma alındı acaba, merak ettim de. Bilgilendirebilir misiniz?
Anti hile güçlendiriliyor tekrardan aktif olduğunda discord üzerinden bildirilicek

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Enkei

Konu içerisindeki kavga içerikli iletiler silinmiştir.

Alıntı yapılan: Zoxy - 23 Nisan 2020, 17:08:55
Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde gereken işlemler uygulanacak. Ayrıca konu sahibi bir daha kurallara aykırı iletiyi rapor etmeyip ileti ile karşılık verirse konu arşive taşınır, iyi forumlar.

Konuda kavga eden üyeler orta yolu bulduğu için bu seferlik konuya bir şans tanıyorum. Eğer devam edilirse moderatör arkadaşımın da bahsettiği gibi konu kilitlenecektir.

Goddew

Arkadaşlar, her ne olursa olsun arkamızda duran herkese teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince fazla bilgili üst düzey kişilere ulaşmaya çalıştık hile konusunda biz sizler için en iyisini yapmaya kararlıyız halen direncimizi sürdürüyoruz lütfen bize anti hile geliştirici olan ulaşsın çok büyük sıkıntıdayız parası neyse konuşalım.

DracDonix

Alıntı yapılan: Rotex - 23 Nisan 2020, 22:06:30
Arkadaşlar, her ne olursa olsun arkamızda duran herkese teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince fazla bilgili üst düzey kişilere ulaşmaya çalıştık hile konusunda biz sizler için en iyisini yapmaya kararlıyız halen direncimizi sürdürüyoruz lütfen bize anti hile geliştirici olan ulaşsın çok büyük sıkıntıdayız parası neyse konuşalım.

Hilelere engel olmak, öyle göründüğü kadar kolay değil. :uzgun:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Goddew

Siz yaptığınız için doğal, bizde biliyoruz kolay olmadığını elimizden geleni ardımıza koymayacağımızı bilin isterim.