GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vancouver Roleplay™ ∾ "185.9.159.149:7777" Açık!

Başlatan NMVAU, 17 Şubat 2018, 20:58:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NMVAU

Vancouver Roleplay

Vancouver Roleplay olarak,
siz oyuncularımıza mükemmel bir roleplay deneyimi yaşatmak istiyoruz! Bu yüzden bu sunucuyu açma kararında bulunduk, kullandığımız mod Vatan Roleplay'in modu olup üstünde çok az değişiklik yaptığımız bir moddur. Bu modun zamanla değişeceğinininden eminiz. Özellikle sunucumuzun şu son zamanlarda sürekli restartlanan, konspet değiştiren veya sürekli userlerin çarları(hesapları) sıfırlanan sunuculardan ayrı olacağının garantisini verebiliriz!

IP Adresimiz; 185.9.159.149
TS3 IP Adresimiz; vancouverroleplay.ts3giris.com // 185.9.159.184:9990
Websitemiz; Yakında!
Altyapısını kullandığımız oyun modu; Vatan Roleplay bir diğer adıyla ReDDoM Roleplay

Kurucu;Lexter
Ortak;Oguz
Developer;Emre
5 Level Admin;DarkBlue
4 Level Admin;Flash
3 Level Admin;Alp, Emin Mustafa
2 Level Admin;Doğukan

Admin ve Tester(Helper) alımlarımız devam etmektedir!

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 17 Şubat 2018, 21:04:57 theNMVAU

Myth

Gogh

Modunuz alıntı olduğu için tutacağını sanmam, başarılar.

NMVAU

Alıntı yapılan: MythArrow - 17 Şubat 2018, 20:59:12

Konu tasarımı güzel başarılar.

Teşekkürler!
Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 21:00:47

Modunuz alıntı olduğu için tutacağını sanmam, başarılar.

0'dan bir mod kodlamanın ne kadar zahmetli ve zor olduğunu bildiğimiz için alıntı bir mod kullandık. Fakat zamanla eklediğimiz sistemler ile bu alıntı modun adını bile duyamayacağınızı düşünüyoruz.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Viality

Doğruyu söylemek gerekirse daha acemisiniz, lütfen alınmayın. Tanıtımdaki yazım hataları olsun, trailer çekimindeki acemilik olsun cidden geliştirmeniz gereken çok şey var. Vatan'ın modunu kullanıp üzerinde edit yaptık demişsiniz, sıfırdan bir mod kodlamanızı öneririm. Ha eğer sıfırdan düzenleyecek kadar iyi bir pawncoder'a sahip değilseniz maalesef yolun başında bu işi bırakmanız gerekiyor. Yerinizde olsam sunucu açmak yerine günümüzdeki sunuculara yerleşirdim, iyi oyunlar.

ExO

Öncelikle başarılar dilerim,sunucuda sıradan,her roleplay serverında olan sistemler ise baştan kaybettiniz hiç o sunucuyu açmayın proje çöp olur.Modunuzu en iyi şekilde hazırlayıp piyasaya öyle çıkmanızı öneririm.Yıl oldu 2018,aynı sistemler aynı rollerden sıkılan bir topluluk var.Değişik ve farklı roller için çok iyi sistemler getirmelisiniz.Tekrardan başarılar dilerim. :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Jetta

@ReDDooM
başarılar,kanka senin mod :D
Alıntı yapılan: ExO - 17 Şubat 2018, 21:33:20

Öncelikle başarılar dilerim,sunucuda sıradan,her roleplay serverında olan sistemler ise baştan kaybettiniz hiç o sunucuyu açmayın proje çöp olur.Modunuzu en iyi şekilde hazırlayıp piyasaya öyle çıkmanızı öneririm.Yıl oldu 2018,aynı sistemler aynı rollerden sıkılan bir topluluk var.Değişik ve farklı roller için çok iyi sistemler getirmelisiniz.Tekrardan başarılar dilerim. :helal:

haklısın

ExO

Alıntı yapılan: Viality - 17 Şubat 2018, 21:31:48

Doğruyu söylemek gerekirse daha acemisiniz, lütfen alınmayın. Tanıtımdaki yazım hataları olsun, trailer çekimindeki acemilik olsun cidden geliştirmeniz gereken çok şey var. Vatan'ın modunu kullanıp üzerinde edit yaptık demişsiniz, sıfırdan bir mod kodlamanızı öneririm. Ha eğer sıfırdan düzenleyecek kadar iyi bir pawncoder'a sahip değilseniz maalesef yolun başında bu işi bırakmanız gerekiyor. Yerinizde olsam sunucu açmak yerine günümüzdeki sunuculara yerleşirdim, iyi oyunlar.

Görüşüne katılmıyorum dostum,bu zamanda sıfırdan mod kodlamak en büyük aptallıktır ve zaman kaybıdır.Ortalıkta birçok roleplay modu var.sıfır mod yazmak ile kaybedeceğin zamanı alıntı moda edit yaparak zamandan kazanılabilir.

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Gogh

Alıntı yapılan: ExO - 17 Şubat 2018, 21:36:53

Görüşüne katılmıyorum dostum,bu zamanda sıfırdan mod kodlamak en büyük aptallıktır ve zaman kaybıdır.Ortalıkta birçok roleplay modu var.sıfır mod yazmak ile kaybedeceğin zamanı alıntı moda edit yaparak zamandan kazanılabilir.

Piyasadaki çoğu sunucu edit mod kullandığı için roleplay sunuculari düzensiz.

pag

Keanu

Şimdi, doğruyu söyleyelim, forumda ekip ilanlarına konu açıyorsunuz, 2 tane mapper geliyor ben dahil o arkadaşla ikimiz ts3 adresinize geliyorum(z) bir soru soruyoz alıcaz diyonuz aradan zaman geçiyor hala boş boş konuşuyorsunuz, 2 3 kez soruyoz hala  doğru düzgün ilgilenmiyorsunuz. Biri tuşlara abanıyor,  bi tane a7 var acayip bir derecede fazla konuşuyor  yaşı küçük birşey demiyorum bende 13 yaşındayım fakat olgun bir nitelikte davranabilir, Bazen şakalaşıp troll falan geçersiniz kendi aranızda ona birşey demiyorum fakat ilk başta sunucuya önemli verip, ilgilenip yoğunlaşsanız daha iyi olur da yaklaşık 1 saatimi boş geçirdim.

Sunucu ile ilgili yorum söylersek.. Sene 2018 burada alıntı bir modla yürüyemessiniz bana göre,  ara ara güncellemeler yaparak tabii ki de çok iyi yerlere getirebilirsiniz ama sunucu player artmazdı. Kendiniz kodlayıp sabırla bekleseniz iyi bir sunucu açabilirsiniz.
Trailer acemi olmuş yinede sunucunuz için başarılar. Sunucuya birazda yoğunlaşın sunucu olur :)
Son düzenlenme: 17 Şubat 2018, 22:18:21 Keanu

Jack_Patrickson

Bence sunucunun kalitesini ilk başta yönetim belirler. Yönetim ne kadar aktif rol ortamı çıkarırsa oyuncu o kadar yaptığı rolden zevk alır. Bence

yali

+

Jarveus

@Viality kafa yapımız şaşmıyor. Aynıyız hep :)) haklı ve başarılı bir yorum.