GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 13:42:14

U-ROLEPLAY

Başlatan Ogulcanko, 14 Haziran 2018, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neveserc

Başarılar dilerim.

Jarveus

Şu klasik RPG sorunlarına değinen açıklamalar mükemmel aynı düşüncelere sahibiyiz.
Son düzenlenme: 20 Haziran 2018, 18:53:24 Jarveus

bozy

/do'dan yapılan bir hatayı patavatsızlık olarak görmek de çok yanlış bir düşünce. Bunu insanlara öğreterek değiştirebilirsiniz, bu olay SA-MP Roleplay'inin en büyük sorunlarından biri değil. Bence bunu ortaya sürmeniz şu an sizin, oyunculara sunucunuzun farklı olduğunu gösterebileceğiniz bir politikaya ve düşüncelere sahip olmamanız. Eğer olsaydınız daha ciddi sorunları konuşuyor olabilirdik bence. Line Roleplay zamanında fazlasıyla yanlışlık yaptığınızı herkes biliyor. Tabi ki herkes değişiyor ve tecrübe ediniyor bu konuda size hak veriyorum. Umarım siz de dediğiniz gibi bir sunucu yönetmek ve insanları dinlemek konusunda kendinizi değiştirmişsinizdir. Açıkçası şu anda konuya veya son yazdıklarınıza baktığımda çekilişler haricinde insanları sizde oynamaya teşvik edecek bir yazı bulamadım. Türkler olarak yaptığımız Roleplay'in ciddiyetinin farkında olmayan insanlar var. Örnek vermek gerekirse Breeze Roleplay. Türklerin yaptığı rollerin aksine tamamen ciddiyetsiz bir ortamın olduğu bir sunucuyu örnek almak bana saçma geliyor. Ülkemizde çok fazla fikir var bu Roleplay konusunda fakat sunucu sahipleri genelde kendisini bir b*k olarak görüp insanların fikirlerini dinlemek konusunda biraz özürlü. Ne kadar laf etseler de insanları en fazla dinleyen sunucu Rina Roleplay oldu ve bu sayede kısa bir sürede çok fazla oyuncu kazandı. Belki rollerin fazla iyi olmadığını söyleyecekler, evet belki de öyle ama ekipten ayrıldığım halde oyunculara diğer sunuculara kıyasla ne çok değer veren sunucu Rina Roleplay. Size tavsiyem oyuncuları dinlemeniz, çünkü oyuncular tahmin ettiğinizden çok daha fazla fikre sahip. Bunu ben yönetim ekibinden ayrıldığımda fark ettim, sizin gibi aynı şekilde ben de biraz tecrübesizlik yaptım ilk kez yetkili olduğum için ama insan bir süre sonra anlıyor. Sunucunuza şu anda laf etmiyorum daha sunucu işleyişi hakkında bir şey yazmamışsınız o yüzden sataşmak yerine sizin fikirlerinizi yazmanızı beklemek ve bu yazdıklarınızı uygulamayı başaracağınızı veya başaramayacağınızı düşünmekten başka bir şey gelmez elimizden. Sunucunuz hakkında bir öneri yapacaksam buradan yapmam tabi ki, o yüzden biraz farklı konulara girdim. Line Roleplay'den sonra, açılacak bu sunucuya karşı çok büyük bir ön yargı var, belki de haklılardır. Eğer buna rağmen yine de bir kitle toplarsanız sunucunun işleyişine yönelik öneri yapmak isterim ben de. Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı ama dediğim gibi oyuncuların fikirleri önemli.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Ogulcanko

Tekrar Merhaba @Bozy;
     Sunucumuzun içeriği, rol konsepti ve detaylarını kendi forumumuz üzerinden sizler ile paylaşacağız. Line Rpg örneğine gelince; U-RPG hiç bir sunucunun devamı niteliğinde değildir. Kendine özgü bir duruşu ve konsepti vardır.
     Ön yargıları bir kenara bırakıp mobil uygulamamızı indirmiş olan kullanıcılarımız, amaçladığımız şekilde bizlere sunucu konsepti ve benzeri bir çok konuda fikir & öneri & isteklerini uygulama üzerinden iletti. Siz de uygulama üzerinden bizler ile fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

666

Rivero

Daha iyisi olabilir

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Aytuk

Ver çoşkuyu kolonlar inlesin, Cuma günü forum açılışıı ;)
Son düzenlenme: 21 Haziran 2018, 22:48:14 Aytuk

Reaction

Cuma akşamı çok güzel geçicek İnşAllah.

zero

Cuma günü büyük gün.

Henkai

Beklemedeyim, başarılar dilerim.

toshape

Forum açılmıştır.

Dogukan

Forum hesabım onaylandı ancak aktivasyon epostası gelmedi. Spam klasöründe de yok. Ne yapmam gerekiyor? Bu arada başarılar.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Dogukan - 23 Haziran 2018, 00:14:16

Forum hesabım onaylandı ancak aktivasyon epostası gelmedi. Spam klasöründe de yok. Ne yapmam gerekiyor? Bu arada başarılar.

Aktivasyon kodu gelmiyor bildirim geliyor. Gelmemişse giriş yapmayı deneyebilirsin.

- S O N

Dogukan

Alıntı yapılan: lacosapalm - 23 Haziran 2018, 00:14:58

Alıntı yapılan: Dogukan - 23 Haziran 2018, 00:14:16

Aktivasyon kodu gelmiyor bildirim geliyor. Gelmemişse giriş yapmayı deneyebilirsin.
Bir Hata Meydana Geldi!

Giriş yapmadan önce e-posta adresinize gönderilen ileti ile onaylamanız gerekiyor. Aktivasyon kodu mu gerekiyor? böyle bir hata alıyorum giriş yaparken.