GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 17:30:54

U-ROLEPLAY

Başlatan Ogulcanko, 14 Haziran 2018, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evol

Alıntı yapılan: Reaction - 18 Haziran 2018, 01:16:13

Line v1 de ve v2 de oynadım şuana kadar ap görmedim. v2'de meslek sistemleri kaldırılmıştı ara sıra iş teklifi geliyordu interior inşaat işi çok iyi parada kazandım 1 saaten fazla rol yapardık gereği kadar paramızı alırdık. V2'de balık mesleği vardı birde 4-5 saat sahilden çıkmayıp hem rol yapar hemde balıkları toplardık ve birlikçe fabrika aldık. Hiç bir sunucudan zevk almadım.
Ap yok muydu? v1'de aka green, söylenene göre de v2'de distingue coşturmuş ap konusunda. Oğulcanko'nun şahsına bir şey diyemem fakat ekibine dahil ettiği kişiler yanlış. Umarım başarırsınız.

Ogulcanko

Öncelikle herkese merhaba;
     İthamlar, gerçek yaşanmışlıkla sabit olmalıdır. Forum k.adının renkli olması kişi/kişileri tanrılaştırmaz. Yöneticilerin kişisel inisiyatifler ile karar almaları da vasıfları gereği çok normal. AP'ye gelince; bu mantelitede görev sistemi (birliklere rol yaptırmak amaçlı belirlenen kişinin öldürülmesi / korunması görevi vb görevler ile birliklere rol yaparak para kazandıran sistem) tamamen AP olarak algılanmalı. AP; x bir yönetici karakterin veya y oyuncuların yönetime yakınlığından ötürü diğer karakterlerden ayrılması, üstün olmasıdır. Karşılıksız olarak para/silah/ev/işyeri gibi maddi imkanlar ile sahip olunanlara kolay yönden sahip olmaları durumudur. Oyuniçi admin veya geliştirici yetkileri bunların hiç birine müsahade etmemesi de ayrı bir durum olmak ile beraber benzeri bir durum dahi yaşanmamıştır.
     Bu yorumlara cevap vermemin sebebine gelirsek; biraz daha realistiklik ile geçmişde yaşandığı varsayılan bu ithamın U-Roleplay ile ilgisinin olmadığı farkındalığı bu ve benzeri yorumları ironikleştirmektedir. Line Rpg kapanmış bir defterdir, U-RPG ile tek ortak noktası gerçek bir roleplay ortamı sağlayacak olup gerçek roleplayer'lara hitap edecektir.
Son düzenlenme: 20 Haziran 2018, 21:23:12 Ogulcanko

Reaction

Alıntı yapılan: lacosapalm - 18 Haziran 2018, 12:54:07

Alıntı yapılan: Ogulcanko - 18 Haziran 2018, 11:40:35

Öncelikle herkese merhaba;
     İthamlar, gerçek yaşanmışlıkla sabit olmalıdır. Forum k.adının renkli olması kişi/kişileri tanrılaştırmaz. Yöneticilerin kişisel inisiyatifler ile karar almaları da vasıfları gereği çok normal. AP'ye gelince; bu mantelitede görev sistemi (birliklere rol yaptırmak amaçlı belirlenen kişinin öldürülmesi / korunması görevi vb görevler ile birliklere rol yaparak para kazandıran sistem) tamamen AP olarak algılanmalı. AP; x bir yönetici karakterin veya y oyuncuların yönetime yakınlığından ötürü diğer karakterlerden ayrılması, üstün olmasıdır. Karşılıksız olarak para/silah/ev/işyeri gibi maddi imkanlar ile sahip olunanlara kolay yönden sahip olmaları durumudur. Oyuniçi admin veya geliştirici yetkileri bunların hiç birine müsahade etmemesi de ayrı bir durum olmak ile beraber benzeri bir durum dahi yaşanmamıştır.
     Bu yorumlara cebap vermemin sebebine gelirsek; biraz daha realistiklik ile geçmişde yaşandığı varsayılan bu ithamın U-Roleplay ile ilgisinin olmadığı farkındalığı bu ve benzeri yorumları ironikleştirmektedir. Line Rpg kapanmış bir defterdir, U-RPG ile tek ortak noktası gerçek bir roleplay ortamı sağlayacak olup gerçek roleplayer'lara hitap edecektir.

Merhabalar, "Mantelite" diye bir Türkçe kelime yoktur. "Mantalite" Diye vardır.  Vasıf tartışmasında Türkçe bilmemeniz ne kadar üzücü bir durum. Yüce Allah'tan niyaz ediyorum ki, Türk olarak bilmediğiniz "Ana Dilinizi" En kısa sürede öğrenmeniz dileğiyle.

Dostum sürekli bir eleştiri bir eleştiri. Ben bu kadar kindar insan görmedim. Kuyruk acınız mı var? Adam istediği gibi konuşur sanamı sorucak? Sen çok fazla yaşamazsın. Git kendi sunucunu yala.

kaannos

Alıntı yapılan: lacosapalm - 18 Haziran 2018, 14:18:36

Oğulcan Koçyiğit, Tanıyıp sevdiğimiz birisidir. Aramızda ki hukuk kimseyi alakadar etmemekle birlikte attığım yorum onun şahsına atılmıştır. Sunucu adına yorum dahi yapmadan " Havlayarak " saldırmanıza diyebileceğim tek şey, Tanıdığım "Ogulcanko" size bu yüzden yöneticilik vermez.

Boş yapma devam et

Rollowex

Başarılar dilerim bay Wahkan,kralsınızz :)

Lonnely

Umarım eskideki hatalar tekrarlanmaz ve daha parlak, daha başarılı bir sunucu olur. Başarılar dilerim.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

dreamz

sadece para kokuyor, kaliteli mobil uygulama gösteriyorsa herkes mobil uygulama yapsın herkes kaliteli olsun :)

parayadamermi

Alıntı yapılan: dreamz - 18 Haziran 2018, 17:28:45

sadece para kokuyor, kaliteli mobil uygulama gösteriyorsa herkes mobil uygulama yapsın herkes kaliteli olsun :)

Kimse boş boş konuşmasın. Her sunucu için geçerli bu, adam bu foruma ve vdsye para ödüyorsa, elbet bir yerden zararını karşılayacak. Niye batıyor size?

Ogulcanko

Yaşanmışlıkla tecrübe edilmiş bir konudur ki; "insanın vaktini hoş geçirmesine, oyalanmasına yarayan, genellikle belli kuralları olan hiç bir çıkara dayanmayan eğlence" manasına gelen oyun kelimesinin bir araya getirdiği bu platformda, özellikle çocukluğumuzun derinliğinde yatan bu kelimenin manasını kaybettiği bu günlerde, maddiyat ile ilgili konuşmak pek hoş değildir.
     Oyuncularına en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemiş bir proje için ödemeler ister istemez kaçınılmazdır. Şüpheniz olmasın ki kafanızda var olan algıyı gerekçeleriyle haklı buluyorum ama belirtmek isterim ki kalite parayla satın alınmaz, maddi destek ile ortaya çıkarılır. Mobil uygulamamızın olması, bizi kaliteli yapmaz fakat kalitemize kalite katar.

dreamz

Alıntı yapılan: parayadamermi - 18 Haziran 2018, 20:15:56

Kimse boş boş konuşmasın. Her sunucu için geçerli bu, adam bu foruma ve vdsye para ödüyorsa, elbet bir yerden zararını karşılayacak. Niye batıyor size?

Para kazanmasın mı dedik ? Rol planları hakkında bilgi var mı ? yok. Ekip hakkında bilgi var mı? yok. Sistemler hakkında bilgi var mı ? yok. Ama sunucunun forumuna da girdiğiniz de tanıtıma da girdiğiniz de her tarafta mobil uygulamanın reklamları var. Neye göre kalite? Sizin kalite anlayışınız ve çizginiz nedir? İki satır yazı yazmışlar birisi sponsorlar için diğeri mobil uygulama için. Bir şey mi sunmuşlar? Devam et belki böyle yönetici olursun.

Reaction

Alıntı yapılan: dreamz - 18 Haziran 2018, 21:32:44

Para kazanmasın mı dedik ? Rol planları hakkında bilgi var mı ? yok. Ekip hakkında bilgi var mı? yok. Sistemler hakkında bilgi var mı ? yok. Ama sunucunun forumuna da girdiğiniz de tanıtıma da girdiğiniz de her tarafta mobil uygulamanın reklamları var. Neye göre kalite? Sizin kalite anlayışınız ve çizginiz nedir? İki satır yazı yazmışlar birisi sponsorlar için diğeri mobil uygulama için. Bir şey mi sunmuşlar? Devam et belki böyle yönetici olursun.

Sen hele Line'da görecektin dostum. Şuanki admınler bile çok değerli Rayz Meta, Gzod ,Ruthless vs Line'da 30 kişi ile rol yaptığımı hatırlıyordum. Bağış sistemi olur en fazla. Git kendi sunucunu yala.

@hwang Konu altında böyle gereksiz postları silelim lütfen.

dreamz

Alıntı yapılan: Reaction - 18 Haziran 2018, 21:49:19

Sen hele Line'da görecektin dostum. Şuanki admınler bile çok değerli Rayz Meta, Gzod ,Ruthless vs Line'da 30 kişi ile rol yaptığımı hatırlıyordum. Bağış sistemi olur en fazla. Git kendi sunucunu yala.

@hwang Konu altında böyle gereksiz postları silelim lütfen.

Benim sunucum varda ben bilmiyorum herhalde. Sen git o saydığın adminlerini yala. Line dediğin sunucu şu 1-2 hafta her açılışında modu çöken sunucu değil mi ?

Ya arkadaşlar sorgulayamaz mıyım? Nereden oynayacağımı sana mı soracağım? Ben sadece açıklamalardan ve bilgilerden hoşnut kalmadım. Hiç bir şey ortada yokken milletin kaliteden bahsetmesi ve oraya buraya sallaması çok manasız.

@hwang şu konu açıldıktan sonra açılmış adminlerin yan hesaplarını bir gözden geçirelim lütfen.

Ayriyetten şu yazıma cevap ver. Buranın neresinde taşlama baltalama var, aklı kıt arkadaşım?
Son düzenlenme: 18 Haziran 2018, 21:58:08 dreamz

Xobho

Klasik bir şekilde yıllardır yaptığı gibi Oğulcanko yine aşırı egosunu belli ediyor .Yani artık *yuh diyorum.Bir insan her yaptığı şeyi bu kadar abartıp över ve böbürlenir mi!.

zero

Alıntı yapılan: Xobho - 18 Haziran 2018, 22:49:52

Klasik bir şekilde yıllardır yaptığı gibi Oğulcanko yine aşırı egosunu belli ediyor .Yani artık *yuh diyorum.Bir insan her yaptığı şeyi bu kadar abartıp över ve böbürlenir mi!.

Bence bu çekememezlik, iyi forumlar.

Hardy

Gayet bayıldığım proje, ileti kutunuzu kontrol eder misiniz?