GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 15:53:20

U-ROLEPLAY

Başlatan Ogulcanko, 14 Haziran 2018, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İPŞİR

Mobil uygulamanız varmış, anladım.
Kolay gelsin.

Aytuk

Umarım 1-2 hafta içersinde forum ve sunucu açılır, sabırsızlıkla bekliyoruz  :evet:

Karnizcowski

Bu ekibin başaracağından şüphemiz yok.
Son düzenlenme: 16 Haziran 2018, 17:22:30 Karnizcowski

aka green

Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkari umumide muhhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazı halimi tamir ve temin edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim.

Hürmet ile
aka green

NikolaiS

Daha bir şey görülmüyor, bakalım.
Başarılar.

ExO

Çok iddialı görünüyorsunuz,dış görünüş çok iyi olabilir fakat yönetim sağlam olmadıktan sonra çöp bir proje olur,umarım her şey planladığınız gibi olur.Başarılar :helal:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

Zeta

Proje sağlam.Bakalım istikrarı koruyup ilerletebilecekmisiniz.Başarılar dilerim.

Guapo

Dystopian

Hadi bakalım iyi olur sunucu umarım, başarılar.

Anka

Şuanlık proje olarak sağlamsınız hakkınızda hayırlısı arkadaşlar. Umarım başarırsınız.

Hate

Ogulcanko adını nerede görsem aklıma direkt AP geliyor umarım bu sunucuda olmaz.

Aytuk

Alıntı yapılan: Hate - 17 Haziran 2018, 22:46:22

Ogulcanko adını nerede görsem aklıma direkt AP geliyor umarım bu sunucuda olmaz.

Böyle yorumlar görmek aslında bakarsanız hoş, biz her ne kadar umudumuzu yitirmesek de bu yorumlar sayesinde üyelerin içinde halen bir umut olduğunu görmek sevindirici ki bende bir üye olarak yorum atıyorum. Açıkcası Line RolePlay de pek fazla AP görmedim, oğulcanko ile 5 senedir tanışıyorum tanışmakla kalmaksızın tüm SA-MP serüvenimde onunla birlikteydim bunu hepiniz biliyorsunuz. LineRolePlay de normal bir üyeden hiçbir farkım olmadı, hatta bir anımı paylaşayim sizlerle.. Çok eskiden farklı sunucuda kullandığımız bir malikane var idi, bu malikaneyi almak istiyordum bütçem yeterli değildi bende pm atarak oğulcankodan fiyatı indirmesi konusunda yardım istemiştim ve oğulcanko malikanenin fiyatının az olduğunu söyleyip fiyatı arttırmıştı.. Bence kimse AP'dan bahsetmesin arkadaşlar olduysa bile amatörlüğe bırakın.. Yeni ve daha güvenilir bir sayfa açın.

Kraus

Mobil uygulama benim projelerim arasında, bir türlü zaman bulup başlayamadım. Kısmet sizinmiş. Güzel görünüyor. Başarılar.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Hate

Alıntı yapılan: Aytuk - 17 Haziran 2018, 23:05:42

Alıntı yapılan: Hate - 17 Haziran 2018, 22:46:22

Böyle yorumlar görmek aslında bakarsanız hoş, biz her ne kadar umudumuzu yitirmesek de bu yorumlar sayesinde üyelerin içinde halen bir umut olduğunu görmek sevindirici ki bende bir üye olarak yorum atıyorum. Açıkcası Line RolePlay de pek fazla AP görmedim, oğulcanko ile 5 senedir tanışıyorum tanışmakla kalmaksızın tüm SA-MP serüvenimde onunla birlikteydim bunu hepiniz biliyorsunuz. LineRolePlay de normal bir üyeden hiçbir farkım olmadı, hatta bir anımı paylaşayim sizlerle.. Çok eskiden farklı sunucuda kullandığımız bir malikane var idi, bu malikaneyi almak istiyordum bütçem yeterli değildi bende pm atarak oğulcankodan fiyatı indirmesi konusunda yardım istemiştim ve oğulcanko malikanenin fiyatının az olduğunu söyleyip fiyatı arttırmıştı.. Bence kimse AP'dan bahsetmesin arkadaşlar olduysa bile amatörlüğe bırakın.. Yeni ve daha güvenilir bir sayfa açın.

Benim de yaşadığım bir olayı kendisine özelden bildirdim, hak verecektir neden böyle bir yorum yaptığıma.

Reaction

Line v1 de ve v2 de oynadım şuana kadar ap görmedim. v2'de meslek sistemleri kaldırılmıştı ara sıra iş teklifi geliyordu interior inşaat işi çok iyi parada kazandım 1 saaten fazla rol yapardık gereği kadar paramızı alırdık. V2'de balık mesleği vardı birde 4-5 saat sahilden çıkmayıp hem rol yapar hemde balıkları toplardık ve birlikçe fabrika aldık. Hiç bir sunucudan zevk almadım.