GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 15:48:45

U-ROLEPLAY

Başlatan Ogulcanko, 14 Haziran 2018, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero

Hoş, beğendim. (: Başarılar.

TestaMent

Sağlam bir sunucu geliyor, Başarılar.

● Ne mutlu Türküm diyene!

parayadamermi

Bomba gibi geliyor.

ozanbaran

#rez Ama vendettaya ayıp ettiler iş güç diyip yeni server açmaları hiç yakıştıramadım umarım Aykut abi ile konuşmuşlardır bu konuyu

parayadamermi

Alıntı yapılan: ozanbaran - 15 Haziran 2018, 14:14:18

#rez Ama vendettaya ayıp ettiler iş güç diyip yeni server açmaları hiç yakıştıramadım umarım Aykut abi ile konuşmuşlardır bu konuyu

Ya kardeşim boş boş konuşma, Vendetta'ya ayıp ettiler ne demek?

Amper

sanal bir platformda bulunuyoruz ha diyeceksin oyun zevkini bu tür şeyler bozabilir iki yıldır gelmeyen yangın sistemini söyleyip geri çekilmek yeterlidir

Kripteks

Herkesin kendi özgür iradesi.Yaşını almış insanlar, aykut abinden izin almasına gerek yok ekibi değiştirmek için.Ayrıca Vendetta sunucusu yıllardır oyuncularına ayıp ediyor(Gelmeyen sistemler vesaire). O zaman buna ne demeli? Ben GZOD'un başka ekipte bulunmasında sakınca görmüyorum.

BullTerrier

Başarılarınızın Devamını Diliyorum! Kalite Kokuyor Resmen! Tutacağına Eminim Nice Güzel Userleriniz Olması dileğiyle...
Buralar Değerlenecek #Rez

markos

meta varsa sıkıntı yok başarılar bize rez :))

parayadamermi

Abi ne zamana açılır?

No-Name

Açılışı için, belirli bir tarih var mı? Serverin sponsor ve uygulamasından mükemmel bir sunucu olduğu belli oluyor. Başarılar..!

Reaction

Line'dan beridir burdayım açıkcası sunucu saldırı yediği zaman hiç pes etmedik desek yeridir. Daha çok pursuit rolleri yaptım hem kendim hemde LSPD zevk alıyordu İnşAllah burada'da böyle bir zevk yaşarız İnşAllah. Forumun açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ogulcanko

Gelen destek yorumları için ekibim adına teşekkür ederim. Forum açılışı haziran ayı içerisinde yapılacaktır. Gerekli bilgilendirmeler mobil uygulamamız üzerinden bildirim, anasayfamız üzerinden duyuru ve diğer sosyal ağa platformlarındaki sayfalarımızdan yapılacaktır. Yakın zamanda anasayfamıza forum açılışı ile ilgili geri sayım koyulacaktır.

pawnwhite

Kaliteden ziyade para kokuyor desek daha doğru olur.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47