GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 13:30:29

U-ROLEPLAY

Başlatan Ogulcanko, 14 Haziran 2018, 23:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogulcanko

Monotonluktan uzak aktüel, kaotik bir şehir... Senin şehrin! Dejenere edilmiş roleplay kavramını yeniden yaşatmaya, dikte edilmiş kural ve kuramların tümünden kurtulup kendi jargonumuzla doğaçlama bir hayata hazır mısınız? Geçmişin özleminin buram buram korktuğu bu günlerde arkanıza yaslanın ve derin bir nefes alın.

U-Roleplay kendine özgü sansasyonel rol ortamı, görülmemiş altyapısı, adalet ve oyuncu odaklılığın yanında erişilebilirlik ilkesini benimsemiş yönetim ekibi ile hizmetinize açılacak, profesyonelliği her alanda hissedeceğiniz, özlediğiniz ortamı sizlere sunacaktır.

Mobil Uygulamamız & Sponsorlar

Yukarıda da belirttiğimiz gibi erişilebilirlik ilkesi kapsamında mobil uygulamamızı kullanıma hazır hale getirmiş bulunmaktayız. Sunucu açılışı ile mobil uygulamamız üzerinden dinamik olarak sunucu ve karakteriniz ile ilgili her türlü bilgiye erişim sağlayabilecek, karakterinizi yönetebileceksiniz. Şuan da mobil uygulamamızdan fikir & öneri & görüşlerinizi bizler ile paylaşabilirsiniz. Bildirimleri açarak açılışlar ve sunucu durumu hakkında sizlerle paylaşmak istediğimiz bilgileri bildirim olarak alabilirsiniz.

Sponsorlarımız; projemize olan desteklerinin yanı sıra yapılacak çekilişler ve yarışmalar ile sizlere hosting, domain, gaming klavye & mouse, mouse pad, kulaklık vb hediyeler verecektir.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 18 Haziran 2018, 22:32:04 Ogulcanko

Ogulcanko

Jarveus

Eski tutumlar kendini bırakırsa , Line'ın parlak günlerine dönülüp o günler sürdürebilir. Başarılar oğulcan

LanceX

Hwang

zero

mortale

HadesGSF

Kripteks

Mobil uygulama kısmını görünce kalite koktuğunu anladım. Web sitenizi ziyaret edince bir daha anladım. Yönetim ekibini de görünce tamam ben bu sunucuda sistem olmasa bile oynarım dedim.Görsel olarak çok kaliteli bir imaj oluşturdunuz benim için. Umarım oyun içi rol kalitesi, adalet gibi kavramlarda ön planda olur. Başarılar diliyorum.

Ardalan

Yine ogulcanko yine yeni proje daha emek falan vermem bir sunucu acilip kapanabilir belirli sebepler dolayisiyla bunlara tamamim ancak her defasinda isim degistirip yeni proje diyerek ortaya cikiliyorsa bu noktada taktiri oyunculara birakiyorum.

Ogulcanko

@ardalan U-Roleplay bizim profesyonellik dönemimiz projesidir. Bahsettiğiniz geçmiş kimin geçmişidir bilinmez fakat U-Roleplay bizim ikinci ve son projemizdir. Line RPG yapılan reel & tüzel saldırılara rağmen 1 buçuk yıllık süreçte kapanmamış, geçiş dönemlerinde dahi sunucu makinası kapatılmamıştır. Destekli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Aytuk

İyi akşamlar, amatörlük yerini profesyonelliğe bırakıyor. @Ogulcanko artık deneyim sahibi bir kurucu. Eskiden yaşanan hataların tekrarı olmayacaktır bundan eminim. Şuan da piyasa da var olan çoğu sunucu geçmişte pek çok kapatma girişiminde bulunmuştur. Line Roleplay'de yaşanan tüm olumsuzlukların üstü bu sunucuda örtülüyor. Herkes gönlünü ferah tutsun. Planlarınızı kurun, sunucuya girin ve ; akışına bırakın  :helal:

TRSinan28

Buralar değerlenir.Konu tasarımı ve sitenizi çok beğendim.Başarılar dilerim.

Tunahan

wang.rekt.killa

Tanıtımı görünce bir umut düştü içime. Başarılar, kolay gele.