GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türkiye Lodos Hırsız Polis www.Lodos-HP.net

Başlatan TURK1Y3, 13 Mayıs 2017, 17:13:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TURK1Y3

Sunucu Kapatılmıştır. Yeni ismi ile aktif.
HostName:       ««• Anadolu ™ Hırsız Polis - Istanbul •»»
Address:  151.80.242.134:7777
Players:  37 / 100
Ping:     54
Mode:     |HirsizPolis|Turkiye|TR|
Language: Turkish
Son düzenlenme: 05 Eylül 2017, 16:04:07 TURK1Y3

Hwang

Kişisel husumetlerinizi konuya yansıtmayınız yorum atarken objektif olunuz lütfen. Olmak istemiyorsanız yorum atmak zorunda değilsiniz arkadaşlar tartışma çıkıyor gördüğünüz gibi. Herkese iyi forumlar dilerim, iletiler temizlendi.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Hwang - 13 Mayıs 2017, 21:55:57

Kişisel husumetlerinizi konuya yansıtmayınız yorum atarken objektif olunuz lütfen. Olmak istemiyorsanız yorum atmak zorunda değilsiniz arkadaşlar tartışma çıkıyor gördüğünüz gibi. Herkese iyi forumlar dilerim, iletiler temizlendi.

Teşekkür ederim Hwang bey.

TURK1Y3

notoriouS

Sistemler iyi, tamam, eyvallah bir oyunda olması gereken şeyler. Tecavüz sistemi nedir? Türkiye gibi bir yerde küçük yaşlı oyunculara aşılamak mı? Görünce tilt oldum resmen

LanceX

Alıntı yapılan: n0toriouS - 29 Mayıs 2017, 23:02:19

Sistemler iyi, tamam, eyvallah bir oyunda olması gereken şeyler. Tecavüz sistemi nedir? Türkiye gibi bir yerde küçük yaşlı oyunculara aşılamak mı? Görünce tilt oldum resmen

Modu satın aldıkları için takmamışlardır. :D

TURK1Y3

Serverimizin role Play tarzı değildir. Tecavüz sistemi Hırsız Polis modların da bulunmaktadır.

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 30 Mayıs 2017, 00:03:11

Modu satın aldıkları için takmamışlardır. :D

Takmamışlardır derken?
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2017, 11:39:03 krwolf630

TURK1Y3

LargeBoy

TURK1Y3

TURK1Y3

Rainy

ScarletQuin diye biri ekip kadronuzda bulunmuyor yani ben yönetimde değilim Arkadaşlara Duyurulur bide ismimi sil kardeş ordan  :yaramaz2:

Rainy

Baştan belirtiyim Sunucuda ismimi kullanan varsa ben değilim