GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[T.S]Group Xtreme - tsgrouptr.nitrado.net:10200 Güncel+

Başlatan ByGoldenPars, 02 Mart 2017, 23:38:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByGoldenPars

TURKISH SLAYER FAMILY

Turkish Slayer Group - Kuruluş Hikayesi

Sunucumuz 2014 Tarihinde 0.3c'de kurulmus olan bir sunucudur. Sunucumuz kendi çabaları ile kendimizi geliştirerek bugünlere gelmiş oldugumuz sunucudur.  sunucumuz bugünlere kadar gelmisse bizi destekleyen o 9 - 10 kisiye destegi ile gelmiştir. 9 - 10 Hafife almayın! bi umut olarak belki bu.
Onların Bizi desteklemesi bizi daha çok kendimizi geliştirerek daha iyi bir yere gelmemeizi sağlıyorlar.
Onların Borçları Ödenmez. Ve Bugün Hala Sizlere Hizmet Vermeye DEVAM EDİYORUZ !

"Hayatta Üç Çeşit İnsandan Kork; Dağdan İnme, Dinden Dönme, Sonradan Görme."

"Sunucumuzdan GörüntüleR";

NOT: Biz hic kimsenin hakkını yiyemeyiz hakkımız yoktur.! özelliklerimizin bir kaçını bazı kendi istekleri ile paylaşanların modlarından aldık. Ve Sunucumuzdaki Sumo - Game Buglu Oldugundan Geri Kaldırdık Bugu Düzelttikten sonra oyuncularımıza tekrardan sumo gameyi getirecegiz.!  :polis:

Sunucumuza Ait İletişim Bilgileri - İp , Ts3 , Web Site

Sunucu Hostname / İsmi : •Turkish SlayeR © | Turk | www.sampts.esy.es »

Sunucu İp Adresi : tsgrouptr.nitrado.net:10200

Sunucu TeamSpeak3 Adresi :[/size] 185.86.6.111:4003

Web Sitemiz : https://sampts.esy.es   // Sitemiz Betadır Yakında Orjinal Siteye Geçicektir.
Son düzenlenme: 17 Mart 2017, 21:40:22 [T.S]UmutBaysaL

TheHunter

Başarılar,tanımı renklendir ve resimlerdirirsen daha güzel olur

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Suspectre

Tanıtıma biraz özen göstermelisiniz bence çok sade olmuş. Hafif görsellik katarsanız daha hoş gözükebilir, başarılar. :)

Jiaxe

Alıntı yapılan: Suspectre - 03 Mart 2017, 09:33:41

Tanıtıma biraz özen göstermelisiniz bence çok sade olmuş. Hafif görsellik katarsanız daha hoş gözükebilir, başarılar. :)

Katılıyorum.

Quintel

ByGoldenPars

Hepinize Teşşekur EDERİM. Yaptıgınız Yorumlara Dikkat Ederek Gitmeye Gayret Edecegim. :)  :polis:

r4gnar

Berkay.

ByGoldenPars

Toretto

0.3c'den kalma bir sunucu olduğunu biliyorum. Sunucu hâlâ o zamanları andırıyor ama bunun şimdiki oyuncuları tatmin edeceğini sanmıyorum. Yinede başarılar dilerim. :maalesef:

Ücretli pawno, grafik istekleriniz için özel mesaj atınız.

Silver

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

LanceX

ByGoldenPars

Alıntı yapılan: Toretto - 04 Mart 2017, 23:53:10

0.3c'den kalma bir sunucu olduğunu biliyorum. Sunucu hâlâ o zamanları andırıyor ama bunun şimdiki oyuncuları tatmin edeceğini sanmıyorum. Yinede başarılar dilerim. :maalesef:
Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 08 Mart 2017, 16:08:21

Teşşekurler. ( Sadelikler İyidir iyidir . ) :D  :kro:  :helal:  :evet:

RyzeeN