GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7/MOBILE] Turk Ibiza Freeroam | server.turkibiza.net:7777

Başlatan Zhywor, 27 Şubat 2019, 00:49:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sokrat

Alp.

Teşekkürler canlarım. @xT_9000 yönetiminde proje bomba gibi ilerliyor. IP: 80.93.220.67:7777

Alıntı yapılan: Sokrat - 10 Aralık 2020, 12:19:58
Discord adresi alabilir miyim?

@Alp.
https://discord.gg/eUbc7jhMZx

Backup

Başarilar canim ki zaten öylesiniz de   :rockstar:

Alp.

Alıntı yapılan: Backup - 10 Aralık 2020, 14:14:04
Başarilar canim ki zaten öylesiniz de   :rockstar:
Teşekkür ederim değerli arkadaşım.

Lloyd

Efsane ekip, pahabiçilemez anılar ve düşündükçe duygulandıran eski ortamları ile dolu ibizaa..
Eskiden olduğu gibi hâla üstüne server yok fakat zaman ilerledikçe düşen samp hiti yüzünden serverin oyuncu sayısını az görmek üzücü. 1 kişi çiksin da servere gireyim diye beklediğim o  full serverr...  :(
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 04:46:38 Lloyd

nejatatak

Türk İbiza'nın Baş admini [GST]Lyan, sunucunun üst yönetiminde olan Lyan'ın nasıl sunucuyu yönettiğini ve başına buyruk nasıl canı isterse kuralları hiçe sayarak hareket ettiği; kafasına eserse s-ban, istemezse nban veya jail attiğini söylüyor böyle bişey yok. Kendi kafasına göre iş yapması Türk İbiza sunucusunda ne zamandır hileye s-ban atılır oldu? Hizmet ettiği userlara karşı laubali laubali ve ukala bir tavırla konuştuğu, görülebilir.
Banladığı kişilerin banını açarken rezil ederim gibisinden bir görüşü var kaç yıldır sunucuda oynuyorum böylesini ilk kez görüyorum.  hizmet ettiği userlara böyle bir yaklaşımı olmamalı. Sunucunun paşası gibi davranıyor. Üst yönetim içerisinde ban açma açmama konusunda inat ettiğinin söylüyor böyle bişey yok, kişisel sebepleri bahane ederek milleti yasaklıyor. Ban attığı kişileri rezil ederdim vesaire diyor. Sunucu içerisinde rekabet ortamındayken 3. kişiye hile diyip rezil edebilceğinin idda ediyor. Yönettiği çetedeki üyeleride nasıl yönlendirdiğini videoda görebilirsiniz. Lyan'ın bukadar rahat kafasına göre davranabilmesine de anlam veremiyorum sunucu yönetiminin nasil göz ardı ettiğini düşünüyordum bu güne kadar ama bıktım. Gereği neyse yapılmasını rica ediyorum.
Son düzenlenme: 17 Aralık 2020, 21:14:33 Alp. Sebep: İZNİ OLMADAN KİŞİNİN SES KAYDI

xT_9000

Alıntı yapılan: nejatatak - 17 Aralık 2020, 19:46:07
Türk İbiza'nın Baş admini [GST]Lyan, sunucunun üst yönetiminde olan Lyan'ın nasıl sunucuyu yönettiğini ve başına buyruk nasıl canı isterse kuralları hiçe sayarak hareket ettiği; kafasına eserse s-ban, istemezse nban veya jail attiğini söylüyor böyle bişey yok. Kendi kafasına göre iş yapması Türk İbiza sunucusunda ne zamandır hileye s-ban atılır oldu? Hizmet ettiği userlara karşı laubali laubali ve ukala bir tavırla konuştuğu, görülebilir.
Banladığı kişilerin banını açarken rezil ederim gibisinden bir görüşü var kaç yıldır sunucuda oynuyorum böylesini ilk kez görüyorum.  hizmet ettiği userlara böyle bir yaklaşımı olmamalı. Sunucunun paşası gibi davranıyor. Üst yönetim içerisinde ban açma açmama konusunda inat ettiğinin söylüyor böyle bişey yok, kişisel sebepleri bahane ederek milleti yasaklıyor. Ban attığı kişileri rezil ederdim vesaire diyor. Sunucu içerisinde rekabet ortamındayken 3. kişiye hile diyip rezil edebilceğinin idda ediyor. Yönettiği çetedeki üyeleride nasıl yönlendirdiğini videoda görebilirsiniz. Lyan'ın bukadar rahat kafasına göre davranabilmesine de anlam veremiyorum sunucu yönetiminin nasil göz ardı ettiğini düşünüyordum bu güne kadar ama bıktım. Gereği neyse yapılmasını rica ediyorum.

yiğidim aynı şeyi şikayet olarka açtın zaten, gereği düşünülüp yapılacak neden her yere yaymaya çalışıyorsun acaba?
Son düzenlenme: 17 Aralık 2020, 21:14:38 Alp.

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Alp.

İzinsiz ses kaydı alımı hem anayasaya göre hem de forum kurallarımıza göre yasaktır, video kaldırıldı.

Mert.

Türk İbiza - Since 2007

Mert.

Sizde Sunucumuza Gelip MARIONETTA CLUB'TA Parti Etkinliğimize katılabilirsiniz..
Son düzenlenme: 22 Aralık 2020, 13:44:57 Mert.
Türk İbiza - Since 2007

zanace

oyleyadaboyle

Ben bunu yazmıyacaktım ama arkadaşlar kendileri yaptı bunu. Öncelikle ben "BayKURT" ile konuştum yetki işi halledilicekti fakat "Mert" ile konuşmamış. "Mert"le biraz konuştum ve arkadaşın üslupları:

Öncelikle bunu niye buraya yazıyorsun git şikayet et diyenler için büyük ihtimalle "Homelander" beni "Discord" sunucusundan "Ban"ladı ve şimdi yetkisi alındı "Discord" sunucusu "Ban"ımı açanda yok diyebilirim size herhalde "BayKURT"a bunu söylemiştim sanırım ama hallediceğini söylemişti galiba. Bir "Admin"e ben mi öğreteceğim hangi "Üslup"la konuşmasını.

Üstteki fotoğraflara gelirsek bunları diyerekten hemde "20" günlük "Ban" atmak sonra "Freezer3543" adlı arkadaşın "20" gün "Ban" atması.
Umarım gerekli işlemleri yaparsınız.
Son düzenlenme: 31 Aralık 2020, 16:18:25 oyleyadaboyle

Mert.

Öncelikle şikayetinizi Admin Şikayetleri bölümün'den yapmanız gerekiyor BayKURT' ile Discord Banı için konuşmusunuz ve bana gelip yetki vericekmisiniz artık diyorsunuz hitap şekliniz uygun olmamasıyla beraber Kara Liste'de olamanıza rağmen sizin cezanızı sildik burada algı oluşturmanın bir anlamı yoktur lütfen şikayet etmek istiyorsanız Admin şikayetleri bölümünden yeni konu açınız.

Türk İbiza - Since 2007

oyleyadaboyle

Alıntı yapılan: Mert. - 31 Aralık 2020, 16:21:41
Öncelikle şikayetinizi Admin Şikayetleri bölümün'den yapmanız gerekiyor BayKURT' ile Discord Banı için konuşmusunuz ve bana gelip yetki vericekmisiniz artık diyorsunuz hitap şekliniz uygun olmamasıyla beraber Kara Liste'de olamanıza rağmen sizin cezanızı sildik burada algı oluşturmanın bir anlamı yoktur lütfen şikayet etmek istiyorsanız Admin şikayetleri bölümünden yeni konu açınız.

Ben sana "yetki vericekmisiniz artık" demedim. Hitap şekli konusunda ben sana dedim istemiyorsan o hitap şekiliyle konuşmayayım diye aynı konuyu tekrar açma. "Kara Liste"de olma sebebim acaba ne "konuşma" gibi birşey demişsin bende kendimi savundum ve bu benim "Kara Liste"ye girmemi sağladı. Cezamı aç demedim zaten haksızdınız bunu kendinde biliyordun şikayet edip etmiyeceğim seni ilgilendirmez.

dpcco

Alıntı yapılan: oyleyadaboyle - 31 Aralık 2020, 16:15:40
Ben bunu yazmıyacaktım ama arkadaşlar kendileri yaptı bunu. Öncelikle ben "BayKURT" ile konuştum yetki işi halledilicekti fakat "Mert" ile konuşmamış. "Mert"le biraz konuştum ve arkadaşın üslupları:

Öncelikle bunu niye buraya yazıyorsun git şikayet et diyenler için büyük ihtimalle "Homelander" beni "Discord" sunucusundan "Ban"ladı ve şimdi yetkisi alındı "Discord" sunucusu "Ban"ımı açanda yok diyebilirim size herhalde "BayKURT"a bunu söylemiştim sanırım ama hallediceğini söylemişti galiba. Bir "Admin"e ben mi öğreteceğim hangi "Üslup"la konuşmasını.

Üstteki fotoğraflara gelirsek bunları diyerekten hemde "20" günlük "Ban" atmak sonra "Freezer3543" adlı arkadaşın "20" gün "Ban" atması.
Umarım gerekli işlemleri yaparsınız.

Biz yalnızca dc banının açılması için konuştuk, maalesef adminlik ile alakalı bir konuda nihai herhangi bir karar vermedim.

dava ettim.