GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» Initial Gaming™ Meslek Sunucusu ~ Tırcılar Mekanı ~ initial-gaming.com

Başlatan EvoturK, 07 Haziran 2018, 20:25:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooper

Büyük emeğiniz var :) Başarılar diyeceğim ama gerek yok, başarmışsınız.

furkyy19

Tekrardan gelmenize sevindim bu sene tek değil ufak bir ekiple geleceğim :)

Hestia Role Play

Reiss_Umut

Alıntı yapılan: Rooper - 14 Haziran 2018, 00:01:19

Büyük emeğiniz var :) Başarılar diyeceğim ama gerek yok, başarmışsınız.

Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: furkyy19 - 14 Haziran 2018, 00:14:11

Tekrardan gelmenize sevindim bu sene tek değil ufak bir ekiple geleceğim :)

Herzaman bekleriz :)

Alıntı yapılan: Hestia Role Play - 14 Haziran 2018, 00:47:04

Girip bakınacaktım ama 0.3DL neden değil sürüm?

sa-mp.com Sayfasında yani SA:MP Platformunun kendi sitesinde halen daha 0.3.7 Sürümü yayında bundan dolayı da çoğunluk oyuncu kitlesi 0.3.7 sürümünde toplanmış durumda ayrıca şuanda 0.3.dl sürümünün özelliklerine ihtiyaç da duymuyoruz belki bir gün gerekirse geçiş yaparız. Yorumunuz için teşekkürler :)

JudaX

Willy

Tekrardan Başarılar  :helal: :helal:
Son düzenlenme: 14 Haziran 2018, 01:48:21 Willy

Rooper

AdrenaLiN

Alıntı yapılan: Wanted - 14 Haziran 2018, 02:02:25

Alıntı bir mod

Sunucumuz 5 yıldır aktif olarak hizmet vermektedir ve modumuz PPC_Trucking temeli üzerine inşa edilmiştir. Bu 5 yıllık gelişim süreci boyunca sistemler ve haritalar deneyimli ekibimiz tarafından sürekli güncellenmiş ve neredeyse modumuzun PPC_Trucking ile bir alakasıda kalmamıştır.

Reiss_Umut

Alonso

Gerçektende meslek sunucusu olarak 1 numarasınız sizi 2015 yılıdnan beri takip ediyorum ancak konseptiniz bana hitap etmiyor ben cnr tercih eden bir oyuncu olduğum için pek zevkli gelmiyor ancak sistemler gerçektende fevkalade BAŞARILAR EVOTÜRK  :helal:

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

R3D4T69

Ömürlük bir sunucu açılmasına sevindim uzun yıllar hizmet vereceğinize inanıyorum böyle devam edin. :helal:

EvoturK

Alıntı yapılan: TekTaBaNcA - 22 Haziran 2018, 22:58:34

Gerçektende meslek sunucusu olarak 1 numarasınız sizi 2015 yılıdnan beri takip ediyorum ancak konseptiniz bana hitap etmiyor ben cnr tercih eden bir oyuncu olduğum için pek zevkli gelmiyor ancak sistemler gerçektende fevkalade BAŞARILAR EVOTÜRK  :helal:

Konseptimiz size hitap etmemesine rağmen saygı duyduğunuz için sevindim. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Reiss_Umut

Alıntı yapılan: R3D4T69 - 22 Haziran 2018, 23:52:02

Ömürlük bir sunucu açılmasına sevindim uzun yıllar hizmet vereceğinize inanıyorum böyle devam edin. :helal:

Yorumunuz için teşekkürler :)

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)