GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» Initial Gaming™ Meslek Sunucusu ~ Tırcılar Mekanı ~ initial-gaming.com

Başlatan EvoturK, 07 Haziran 2018, 20:25:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EvoturK

Initial Gaming olarak ilk kez 2013'te Long Way Trucking adı altında meslek sunucumuzu açmıştık. İlk Türk meslek sunucusu değildik fakat meslek sunucusu konseptini Türk SA:MP camiasına benimseten bir sunucu olduk. Sunucu dönem dönem el değiştirmesine rağmen her geçen yıl sunucumuzu geliştirmeye devam ettik ve siz oyuncularımızın da desteğiyle bugünlere getirdik.

En son Trucksamp adı altında devam ederken sunucumuza yapılan saldırılar ve veri kaybı sebebiyle kapatmak zorunda kalmıştık. Oyuncularımız bu duruma tepki gösterdiler ve sunucunun yeniden açılmasını talep ettiler. Biz de bu talebe cevap vererek sunucuyu tekrardan hizmete açıyoruz. Tüm veriler kurtarıldı fakat başarımlar sıfırlanmak zorunda kaldı. Oyuncularımız kaldıkları yerden devam edebilecekler.

IP Adresi: 185.82.223.10:7777
Website: https://initial-gaming.com
TS3: 185.82.223.10
Durum: AKTİF

Üst Yönetim
EvoturK ~ Kurucu Ortak, Pawn Scripting
AdrenaLiN ~ Kurucu Ortak
asrin88TR ~ Kurucu Ortak, Genel Sorumlu
Akep344 ~ Ortak, Forum Sorumlusu
Azrail52 ~ Ortak

Admin Sorumluları
huseyin(A7)

Rehber Sorumluları
huseyin(A7)
TEXAST5(A5)

DJ Sorumluları
Strike(TR)(A5)
niq0tin(A4)

TeamSpeak Sorumlusu
HerquL(A4)
Mortal_Anqel(A2)

Discord Sorumlusu
vevampire(R1)
iYasinBey(A4)

Şirket Sorumlusu
Emirhan4427(A7)

Ev Yönetim
TEXAST5(A5)

İşyeri Yönetim
Lucifer(A6)

Yönetim, Rehber ve DJ Ekibimiz
Bu ekip değişken olduğu için konuda göstermemekteyiz.

Sunucumuzda Kamyoncu, Otobüs Şoförü, Pilot, Polis, Mafya, Yol İşçisi, Gemici, Oduncu, Banka Güvenlik Görevlisi, İtfaiyeci, Balıkçı, Çöpçü, Kargocu, Pizzacı, Dolmuşçu, Çevik Kuvvet olmak üzere 16 çeşit mesleğe girebilirsiniz.

Adalar, yük yerleri, yol yapım çalışmaları, meslek araç depoları, evler ve işyerleri, şirketler gibi birçok haritamız sayesinde GTA San Andreas haritasıyla sınırlı kalmayacaksınız.

Yönetim tarafından başvuruya açılan şirketleri satın alarak kendi şirketinizi işletebilirsiniz. Şirket arazisi içerisinde araçlarınızı istediğiniz gibi dizebilir, benzin alabilir, istediğiniz türden kasa indirebilirsiniz. Şirket kapıları şirket üyeleri yaklaştıkça açılır kapanır ve şirket arazisine şirket üyeleri hariç kimse giremez. Şirket yöneticileri üyenin şirkete kazandırdığı paraya göre maaş dağıtmaktadırlar.

Arkadaşlarınızla konvoylar halinde kamyonculuk ve otobüs görevleri yaparak daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

Emek harcayarak kazandığınız paralarla kendinize bir ev satın alabilirsiniz. Evinizin anahtarlarını birine verebilirsiniz.

İşyeri satın alarak oyunda yokken de para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paraları işyerinizi geliştirerek katlayabilirsiniz.

DJ'lerimizin oyunda açtığı müzikler ve radyolar ile canınız asla sıkılmayacak. İsterseniz sadece kendinize de müzik veya radyo Y tuşuyla açabilirsiniz.

Sunucumuz üzerinde bazı yollar ücretlidir. Gişelere yaklaşarak ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca gişeler oyuncular tarafından işletilmektedir. Gişeden her oyuncu geçtiğinde gişenin kasasında para birikir ve gişenin sahibi o parayı istediği zaman çekebilir.

Aracınızı hızlı sürmeniz can güvenliğinizi tehlikeye sokar. Bu yüzden harita üzerinde çeşitli bölgelerde hız kameraları yerleştirdik. Hız kameralarına yakalandığınızda aranmaya başlarsınız ve polisler size ceza kesebilir.

Sadece feribot vasıtasıyla gidebileceğiniz Madison adamız bulunmaktadır. Feribot yolculuğu size farklı bir deneyim yaşatacaktır.

Aracınızı sürerken yakıt düzeyini kontrol etmeyi asla ihmal etmeyin. Benzinliklerde kornaya basarak belirli bir ücret karşılığı aracınızın deposunu doldurabilirsiniz.

İstediğiniz bir aracı kiralayarak oyunda gezebilirsiniz. Araç kiraladığınızda aracınız bir sonraki araç kiralamaya kadar veya siz oyundan çıkasıya kadar sizle kalır.

Paralarınızı bankaya yatırarak güvende tutabilirsiniz. En fazla 10 banka hesabı açabilirsiniz ve para sınırları 800M$'dır.

Harita üzerinde yerleştirdiğiniz gizli kasaları toplayarak para  ve skor kazanabilirsiniz. Gizli kasaların tamamını topladığınızda ek olarak bir miktar para ve skor daha kazanacaksınız.

Güncellenecek

"Sunucu tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu düşünüyorum. Kuralları kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 25 Temmuz 2018, 20:37:05 EvoturK

TestaMent

Sahiplerin fazla olması ileriki zamanlarda fikir ayrılığından oluşan tartışmalara sebep olabilir. Başarılar.

● Ne mutlu Türküm diyene!

Reiss_Umut

Alıntı yapılan: TestaMent - 07 Haziran 2018, 20:31:35

Sahiplerin fazla olması ileriki zamanlarda fikir ayrılığından oluşan tartışmalara sebep olabilir. Başarılar.

Sahiplerimiz eski Üst Yönetim üyelerimizdendir yıllarca ortak kararlar ile devam ettik bundan sonra bir sorun yaşayacağımızı sanmıyoruz çünkü sunucuyu gelir kaynağı olarak görmemekteyiz.
Yorumunuz için teşekkürler :)

pag

Tanıtım güzel görünüyor,fakat ekran görüntülerinde sıkıntı var,resim görünüyor,2-3 saniye sonra kayboluyor.
Onun dışında başarılar dilerim  :helal:

Reiss_Umut

Alıntı yapılan: ReDDooM - 07 Haziran 2018, 20:49:39

Tanıtım güzel görünüyor,fakat ekran görüntülerinde sıkıntı var,resim görünüyor,2-3 saniye sonra kayboluyor.

Farkettik @EvoturK iligileniyor birazdan düzelecektir :)
Yorumunuz için teşekkürler.

EvoturK

Alıntı yapılan: TestaMent - 07 Haziran 2018, 20:31:35

Biz daha önce de sunucumuzu bu sahip kadrosuyla yönetiyorduk bu konuda sıkıntı çıkmayacağından emin olabilirsiniz. Eleştiriniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 07 Haziran 2018, 20:49:39

Yüklediğimiz site kaynaklı görsellerde sıkıntı çıktı. Şimdi farklı siteye yükledik düzeldi. Bildiriminiz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 07 Haziran 2018, 21:34:32 EvoturK

tıss.

EvoturK

Alıntı yapılan: tıss. - 07 Haziran 2018, 21:51:02

Modunuz şuanda paylaşıldı :D

Bu konuda bizim adımıza bir sıkıntı yok. Daha önceki zamanlarda da modumuz paylaşıldı fakat bu bizi hiçbir zaman yıldırmadı. Biz sunucumuzu geliştirmeye devam ettikçe o moddan daha iyisiyle karşınıza çıkacağımızdan emin olun. Bildiriminiz için teşekkürler.

Xobho

TRSinan28

Yılmamanız beni sevindiriyor.Kapandığını duyunca bir hayli üzüldüm.Çok iyi karar almışsınız.Başarılar dilerim  :helal:

Reiss_Umut

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 08 Haziran 2018, 00:20:11

Yılmamanız beni sevindiriyor.Kapandığını duyunca bir hayli üzüldüm.Çok iyi karar almışsınız.Başarılar dilerim  :helal:

Yorumunuz için teşekkürler :)

EvoturK

Alıntı yapılan: Xobho - 07 Haziran 2018, 22:07:11

Metin nerde metin?!

ULAAAAA AHIRCI

Metin Bey ile uzun zaman önce yollarımız ayrıldı maalesef kendileri yok. Sunucumuza bekleriz.

Alıntı yapılan: Guapo - 08 Haziran 2018, 02:09:31

Hala açılmamış sunucu ?

Açılışımız 08.06.2018 saat 19.00'da olacaktır.
Son düzenlenme: 08 Haziran 2018, 02:20:48 EvoturK