GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» Initial Gaming™ Meslek Sunucusu ~ Tırcılar Mekanı ~ initial-gaming.com

Başlatan EvoturK, 07 Haziran 2018, 20:25:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lork

EvoturK

Alıntı yapılan: DracDonix - 02 Temmuz 2018, 22:05:26

Sıkılınca girilebilecek bir server :)

Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:33:17

Desteklemiyorum, izinsiz kullanılan bir mod.

Yorumunuzdan anladığım kadarıyla modun tarafımızca sahibinden izin alınmadan kullanıldığını düşünüyorsunuz ve kendimize ait bir modu kullanmamızı istediğiniz için durumdan memnun değilsiniz.

Modun sahibi sunucu dosyasını içinde modun kaynak kodları, veritabanı verileri de dahil olmak üzere çeşitli platformlar üzerinde kendisi bizzat paylaştı. Bizim düşüncemiz bir şeyi sahibi paylaşıyorsa herkesin onu kullanmasını isteyerek paylaşır dolayısıyla ek olarak modun sahibinden izin almamız gerektiğini düşünmüyoruz. Bu konuda farklı düşünüyorsanız burada açıkça yazabilirsiniz.

Modun geliştirilme işlemini bu zaman kadar biz yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

R3D4T69

Bu PPC-Trucking modu zamanın da genel olarak paylaşılmıştır bazıları modu direk sunucularına kurmuştur bazıları bu modu geliştirerek üstüne eklemeler yaparak sunucularına kurup yollarına devam etmişlerdir ve gördüğüm kadarıyla geliştirmeye de devam ediyorlar tebrik edeceğinize [Desteklemiyorum, izinsiz kullanılan bir mod.] bunu yazarak kendini belli ediyorsun neyse fazla uzattık iyi forumlar. :helal:Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:33:17

Lork

Alıntı yapılan: EvoturK - 03 Temmuz 2018, 23:44:03

Alıntı yapılan: DracDonix - 02 Temmuz 2018, 22:05:26

Sıkılınca girilebilecek bir server :)

Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:33:17

Yorumunuzdan anladığım kadarıyla modun tarafımızca sahibinden izin alınmadan kullanıldığını düşünüyorsunuz ve kendimize ait bir modu kullanmamızı istediğiniz için durumdan memnun değilsiniz.

Modun sahibi sunucu dosyasını içinde modun kaynak kodları, veritabanı verileri de dahil olmak üzere çeşitli platformlar üzerinde kendisi bizzat paylaştı. Bizim düşüncemiz bir şeyi sahibi paylaşıyorsa herkesin onu kullanmasını isteyerek paylaşır dolayısıyla ek olarak modun sahibinden izin almamız gerektiğini düşünmüyoruz. Bu konuda farklı düşünüyorsanız burada açıkça yazabilirsiniz.

Modun geliştirilme işlemini bu zaman kadar biz yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

modun içinde umut şahıs tarafından çalındı bende paylaşmak istedim yazıyor.

EvoturK

• Sunucu üst yönetimimizde değişiklik oldu ve üst yönetimde sistem değişikliğine gittik.

• Website domainimiz initial-gaming.com olarak değiştirilmiştir ve forum scriptinde değişiklik oldu.

• Sunucumuzun V6 güncellemesi için plan çizilmiş olup bu planda yazanlar parçalar halinde ilerleyen güncellemelerde getirilecektir.

• Konuda güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Alıntı yapılan: ByGold - 04 Temmuz 2018, 22:51:24

Başarılar Abi

Alıntı yapılan: R3D4T69 - 06 Temmuz 2018, 00:07:51

Bu PPC-Trucking modu zamanın da genel olarak paylaşılmıştır bazıları modu direk sunucularına kurmuştur bazıları bu modu geliştirerek üstüne eklemeler yaparak sunucularına kurup yollarına devam etmişlerdir ve gördüğüm kadarıyla geliştirmeye de devam ediyorlar tebrik edeceğinize [Desteklemiyorum, izinsiz kullanılan bir mod.] bunu yazarak kendini belli ediyorsun neyse fazla uzattık iyi forumlar. :helal:Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:33:17

Yorumunuz için teşekkürler. Modumuzun altyapısı PPC-Trucking'dir fakat yıllardır geliştiriyoruz ve şuanda o modla alakası neredeyse kalmadı denecek kadar az düzeyde.

Alıntı yapılan: Lork - 07 Temmuz 2018, 11:07:13

modun içinde umut şahıs tarafından çalındı bende paylaşmak istedim yazıyor.

Umut Bey'le ilişkimiz bulunmamaktadır. Biz şuanda modun Matite Bey tarafından paylaşılan halini kullanıyoruz.

EvoturK