GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunshine Police Pursuits

Başlatan Marvellous, 03 Ocak 2021, 06:46:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marvellous

Alıntı yapılan: UwernzTR - 23 Nisan 2021, 01:09:34
Alıntı yapılan: Marvellous - 23 Nisan 2021, 00:20:05
Olayı gözlemleyebildim ve yaşadığınız diyalogların farkındayım fakat bu dramayı kaldıramam. Yönetici arkadaşımın size samimiyetli davranması onun ailevi değerlerine veya kişiliğine küfür edebilmenizi sağlamaz bunu bilin. Benim ve yönetici olan arkadaşlarımın oluşturduğu bu platformda oynayacaksanız kurallarımıza uymalı ve bu tarz saçma hareketleri bırakmalısınız. Banlandığınız vakit #ban-temyizi kanalına mesaj gönderebilmeniz için açık tutuyoruz eğer yanlış bir işlem yapıldıysa bunu düzeltebilirdik fakat seçtiğiniz yoldan hoşlanmadım. Bu tarz türk sunucularına destek olacağınıza köstek oluyorsunuz bunu bilin, tavrınızı düzelttiğiniz vakit benim ve ekip arkadaşlarımın yönetiminde bu sunucuda tekrardan oynama hakkı kazanabilirsiniz o vakite kadar yasaklı olarak kalacaksınız, güzel bir gece geçirmenizi dilerim. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)

İletişim bilgilerim;
Discord: Marvellous#2742

kimse senin **değerli** adminine küfür etmedi. senin **değerli** adminin bize küfür etti ama sen bilirsin. kanıt zaten net, kimse küfür etmemiş. aksini idda edecek editsiz kanıtın varsa bekliyorum. ek olarak sunucudna hile felan da kullanmadım. gayet emeğimle sunucuyu test edercesine oynuyordum. bir çok bugu da discord kanalınızdan bildirdiğimi hatırlatırım, üstlere çıkarsanız görürsünüz zaten. onun dışında ailevi küfür zaten neden yazdın bilmiyorum ben adminine küfür bile etimedim. dc platformunuzdan bu şekilde banladıktan sonra oyun sunucunuza girip " adminler bu şekilde küfür ediyorsa bizim de etmemizde sakınca yoktur sanırım." dedim ve "aynen" diye ban yedim. banımı kontrol edebilirsin. karakter ismim uwernz. üstüne üstlük NEDEN BİLMİYORUM AMA sadece #ban-temyizi kanalından yazmadım diye küfür yemem ve senin bunu haklı bulman ayrı bi trajikomik :D:DD:D:D :thumbsup: :hot_face:
dramaya gerek yok keyfine bak.

sharax

@Marvellous bu yolda çok başarılı ilerliyorsun, başarılarının devamını dilerim.

RaideNN

Olayı gözlemleyebildim ve yaşadığınız diyalogların farkındayım fakat bu dramayı kaldıramam. Yönetici arkadaşımın size samimiyetli davranması onun ailevi değerlerine veya kişiliğine küfür edebilmenizi sağlamaz bunu bilin. Benim ve yönetici olan arkadaşlarımın oluşturduğu bu platformda oynayacaksanız kurallarımıza uymalı ve bu tarz saçma hareketleri bırakmalısınız. Banlandığınız vakit #ban-temyizi kanalına mesaj gönderebilmeniz için açık tutuyoruz eğer yanlış bir işlem yapıldıysa bunu düzeltebilirdik fakat seçtiğiniz yoldan hoşlanmadım. Bu tarz türk sunucularına destek olacağınıza köstek oluyorsunuz bunu bilin, tavrınızı düzelttiğiniz vakit benim ve ekip arkadaşlarımın yönetiminde bu sunucuda tekrardan oynama hakkı kazanabilirsiniz o vakite kadar yasaklı olarak kalacaksınız, güzel bir gece geçirmenizi dilerim. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)

İletişim bilgilerim;

kimse senin **değerli** adminine küfür etmedi. senin **değerli** adminin bize küfür etti ama sen bilirsin. kanıt zaten net, kimse küfür etmemiş. aksini idda edecek editsiz kanıtın varsa bekliyorum. ek olarak sunucudna hile felan da kullanmadım. gayet emeğimle sunucuyu test edercesine oynuyordum. bir çok bugu da discord kanalınızdan bildirdiğimi hatırlatırım, üstlere çıkarsanız görürsünüz zaten. onun dışında ailevi küfür zaten neden yazdın bilmiyorum ben adminine küfür bile etimedim. dc platformunuzdan bu şekilde banladıktan sonra oyun sunucunuza girip " adminler bu şekilde küfür ediyorsa bizim de etmemizde sakınca yoktur sanırım." dedim ve "aynen" diye ban yedim. banımı kontrol edebilirsin. karakter ismim uwernz. üstüne üstlük NEDEN BİLMİYORUM AMA sadece #ban-temyizi kanalından yazmadım diye küfür yemem ve senin bunu haklı bulman ayrı bi trajikomik :D:DD:D:D :thumbsup: :hot_face:
Beyler burası tanıtım konusu mu yoksa şikayet konusu mu foruma insanlar yeni yorum geldiğinde şikayetlerinize bakmaya giriyo beyler yapmayın artık şu forumun amacını öğrenin sadece birbirinizi kötülemekten başka birşey yapmıyorsunuz sonra açılan sunucular neden tutmuyor sikayetlerinizi gidin discord üzerinden halledin iyi forumlar

Başarılar marvellous tekrardan

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

benberk

Kajmer

uwernz

kudurduğumuz felan yok no name konuşma, tek hesapla oynadım adamlar küfür edip banladılar daha da girmedim. hile açmadım, hileden ban yedim. bildirdim, küfür yedim. birde gelip türk sunucusuna destek olmuyosunz diyo. aaaaa evet dostum yaaaa ne olacak ki adam anneme sövse onun canını yerim ben ya canını canını, türk olum adam. TÜRK LAN TÜRK TABİ ANAMA SÖVÜCEK TABİ!!!!!! TÜRK SUNUCUSU ANAMA SÖVSÜN NE OLACAK Kİ? CANI SAĞOLSUN :) OLUR ÖYLE ŞEYLER, ZULA POLİCE PURSUİT :) SÖVEBİLİRSİN ABICIM ANAMA YAUV TÜRK SUNUCUSU NE DE OLSA :)

Alıntı yapılan: RaideNN - 23 Nisan 2021, 15:43:16

İletişim bilgilerim;

Beyler burası tanıtım konusu mu yoksa şikayet konusu mu foruma insanlar yeni yorum geldiğinde şikayetlerinize bakmaya giriyo beyler yapmayın artık şu forumun amacını öğrenin sadece birbirinizi kötülemekten başka birşey yapmıyorsunuz sonra açılan sunucular neden tutmuyor sikayetlerinizi gidin discord üzerinden halledin iyi forumlar

Başarılar marvellous tekrardan

kimse olumlu yorum yapmak zorunda değil, kötü yorum da yapabiliceğimiz özgür bi platform burası. klişe laflar söyleyip gereksiz şekilde prim kasma gülüm.
Son düzenlenme: 24 Nisan 2021, 14:32:16 Mellifluous Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

Readew

Sunucunun açıldığını duydum ve bir arkadaşımla oyuna girdik. Sunucunun ilk izlenimi güzeldi fakat biraz durduktan sonra hile koruması olmadığı için adamlar bizi minigun ile tarıyordu ve adminler izliyordu sadece. Birde son olarak attığım ss'i bir şekilde sildirmissiniz sanırım Sunucunun admin ekibi saygısız bir ekip olayı tam bilmiyorum fakat adam hile 
açsa bile "An*** Atl***" gibi bir küfür içerikli açıklamayla ban atamaz. Açılmadan kapanmalı tavsiye etmiyorum.

Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

NorthWay

Madem hileleri engelleyemiyorsunuz, açanı da küfür ederek banlamanın anlamı yok.

Marvellous

Güncelleme maddemizde Anticheat zaten var. Belirli önlemleri aldık fakat güncel sunucu üzerinde göremiyorsunuz. Bu testleri tamamen 1-2 gün içerisinde bitirip ana sunucuya entegre ederiz, iyi oyunlar. Ekip arkadaşlarımı yasaklama yaparken attıkları yasak nedenleri konusunda sert bir şekilde uyardım bir daha bu gibi bir durum olursa direkt bana ulaşmanızı isterim, iyi günler.

Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 02:24:39 Marvellous

Can!~

Sunucunun Management'i "Anani Yatiririm" diye ban atarsa sunucu için çok hoş olmaz, bug sıkıntısı çok fazla sunucunun sorumluluğunu doğru düzgün alamazsanız sunucuyu kapatmanızı öneririm. Bu gidişle daha çok isminiz lekelenecek.

AhmetDuru

Güzel gözüküyor. Denemeye değer.  :gtavc:

Diaz ≁

Marvellous

Alıntı yapılan: Can!~ - 26 Nisan 2021, 11:04:45
Sunucunun Management'i "Anani Yatiririm" diye ban atarsa sunucu için çok hoş olmaz, bug sıkıntısı çok fazla sunucunun sorumluluğunu doğru düzgün alamazsanız sunucuyu kapatmanızı öneririm. Bu gidişle daha çok isminiz lekelenecek.
SA-MP için hayatını ayıran tiplerden değiliz yönetim ekibinde görev alan her yöneticinin bir iş hayatı var bu nedenle sürekli olarak güncelleme yapamıyor ve bugları fixleyemiyoruz. Tatil günlerimizin çoğu saatini sunucu için harcıyoruz bunlara yenilikler ve bugfixlerde dahil, olumlu olumsuz eleştiriler için teşekkür ederim fakat Sunshine isteğiniz dahilinde kapanmayacak ve her daim hizmet verecek, iyi akşamlar. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)

OnlySimon

Farklı bir konsept, copchase modu yapmak biraz(fazlasıyla) matematiğe kaçıyor, yapımı zor olmakla beraber herkese hitap ettiği için kanser bir kitleyi toplayabiliyor. Bu konuda dikkatli olun, başarılar, testlerini takip ediyorum.

Alıntı yapılan: Marvellous - 26 Nisan 2021, 22:12:40
SA-MP için hayatını ayıran tiplerden değiliz yönetim ekibinde görev alan her yöneticinin bir iş hayatı var bu nedenle sürekli olarak güncelleme yapamıyor ve bugları fixleyemiyoruz. Tatil günlerimizin çoğu saatini sunucu için harcıyoruz bunlara yenilikler ve bugfixlerde dahil, olumlu olumsuz eleştiriler için teşekkür ederim fakat Sunshine isteğiniz dahilinde kapanmayacak ve her daim hizmet verecek, iyi akşamlar. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)
Olayın dışında fakat konu hakkında bir tavsiye, oyun içerisinde bol bol zaman ayırabilecek yetkili kadrosu toplayın.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2021, 14:12:25 Mellifluous Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

uwernz

no one:

yetkilileriniz hakaret ediyor yorumu gören marvellous:
çalışıyoruz, işimiz var, oyun modu geliştiririz, samp hayatımızın parçası değil, kapanmayacak. ekip adına marvellous
Son düzenlenme: 27 Nisan 2021, 02:46:53 UwernzTR

merddz

Alıntı yapılan: UwernzTR - 27 Nisan 2021, 02:45:52

no one:

yetkilileriniz hakaret ediyor yorumu gören marvellous:
çalışıyoruz, işimiz var, oyun modu geliştiririz, samp hayatımızın parçası değil, kapanmayacak. ekip adına marvellous

Alıntı yapılan: Marvellous - 25 Nisan 2021, 23:24:16
Ekip arkadaşlarımı yasaklama yaparken attıkları yasak nedenleri konusunda sert bir şekilde uyardım bir daha bu gibi bir durum olursa direkt bana ulaşmanızı isterim, iyi günler.

Anlıyorum. :hm:

birazcik pawn birazcik web iste