GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 23:06:46

-

Başlatan !Cratos, 29 Ekim 2022, 16:12:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!Cratos

konu kilit
Son düzenlenme: 29 Ekim 2022, 18:01:37 !Cratos

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

!Zypra

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Rodri

Başarılar, gönlünüzce olsun.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

!Cratos

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

!Cratos

!Cratos

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

deks1337

Öncelikle kolay gelsin. Sunucunuzda aşırı fazla alıntı metin bulunuyor,  #hakkımızda metini bile sunucumuzdan copy + paste. Ve sunucuya emek verdiğinizi düşünmüyorum hepsi hazır şeyler. Bunları Discord sunucunuzda belirttiğim zaman ise 7 gün timeout atıyorsun. Başarılar.

herşey sıfırken görmedim destek

!Cratos

Alıntı yapılan: Guardian. - 29 Ekim 2022, 17:14:50
Öncelikle kolay gelsin. Sunucunuzda aşırı fazla alıntı metin bulunuyor,  #hakkımızda metini bile sunucumuzdan copy + paste. Ve sunucuya emek verdiğinizi düşünmüyorum hepsi hazır şeyler. Bunları Discord sunucunuzda belirttiğim zaman ise 7 gün timeout atıyorsun. Başarılar.

Sunucuma gelip reklam yapıyorsan bu kadar düşmüşsün demek.

deks1337

Alıntı yapılan: !Cratos - 29 Ekim 2022, 17:16:25
Alıntı yapılan: Guardian. - 29 Ekim 2022, 17:14:50

Sunucuma gelip reklam yapıyorsan bu kadar düşmüşsün demek.
Sunucuna gelip reklam yapmadım hakkımda metninin sunucumuzdan alıntı olduğunu belirttim.

deks1337

Reklam yapacak kadar düşmedim sunucundaki adminler sürekli sunucumdaki kişilere dm reklam atıyor sesimizi bile çıkartmıyoruz.

!Cratos

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum şimdiden konuyu kavgaya çevirmekte istemiyorum iyi günler..

deks1337

Alıntı yapılan: !Cratos - 29 Ekim 2022, 17:19:09
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum şimdiden konuyu kavgaya çevirmekte istemiyorum iyi günler..
Kavgalık bir durum yok zaten, iyi günler.

Rodri

Daha yeni görüyorum, walden ismini kullanmanız ayrı bi sorun şaka gibi, yanılmışım konu tasarımı berbat, hakkımızda kısmını bile waldenden çalmışsınız.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.