GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" Açılış: 30Temmuz2018

Başlatan AlpAkabey, 27 Temmuz 2018, 02:08:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlpAkabey

Dersaadet'te Yaşam

Sokakların eskisi kadar tekin olmadığı bu günlerde, İstanbul'a yeni göçmenler geldi.
Hayır Suriyeliler değil. Bu insanlar bir ırka yada bir topluluğa mensup değiller, lakin hepsinin ortak bir yönü var. Gerçekten kim olduklarını bulma arzusu. Bu insanlar yerlilerden daha cesur olduklarını düşündüklerinden ötürü, İstanbul'da her ortama uyum sağlayabilecek kabiliyete sahipler. Yerliler ise daha sakin hayatlara sahipler. Yani göçmenler gibi ortama hızlıca uyum sağlayamazlar.

İstanbul'da Kazanma Arzusu

Göçmenleri tanıttığımıza göre yerlilerin nasıl geçimlerini sağladığını anlatabiliriz. Son 5 yılda istihdama 735 bin kişilik katkıda bulunan İstanbul, 'ekmek parası'nın ilk kapısı olmaya devam ediyor. Yerliler geçimlerini genellikle yük teslimat işleri ile sağlıyorlar. Mesleklerin istihdam oranları birbirlerine çok yakın lakin insanlar, geliri en iyi olan mesleğin, tır şoförlüğü olduğunu söylüyorlar.

İstanbul'da Borsa

Ülkemizde borsa dedikodularını en iyi takip edebileceğiniz şehir İstanbuldur. Bu nedenle yatırımlarını doğru yönde yapan iş adamları daima kazanır. Son zamanlarda İstanbul'da, %200'lük değer kazanan altının değer kaybedeceği yakutun değer kazanacağı konuşulmakta. İş adamlarının bu tavsiyelere uyup bir satış dalgası başlatabileceği düşünülmekte.

İstanbul'da Fiyatlar

Bir gecekonduda bile geçinmenin zor olduğu bu şehirde fiyatlar oldukça uçuk. Şehre yeni taşınan göçmenler günde iki işte çalışıp geçimlerini anca sağlıyorlar. Bu durumun farkına varan leş yiyici bankerler göçmenlere ateş yakmaları için yüksek faizli kredi vermekten geri durmuyorlar.

Ekibimiz Ve Hedeflerimiz

Biz bu projeye bir ordu olarak başladık. Yolumuza devam ettikçe, kimimizin ayağı takıldı, Kimimiz umudunu kaybetti, Kimimiz düşmanla ortak oldu. Sona yaklaştıkça azaldık ve atımızın üzerinde arkaya baktığımızda sadece 4 atlı kaldığını görmüş olduk.

En öndeki atlı Ustdag

Bize yol gösteren ve inancımızın kırılmasını engelleyen liderimiz.

Atları hızlandıran Garbis

Bu hayali kentin beynelmilel mimarı

Engelleri kaldıran Kutay

Hayalimizin İstanbul'a benzemesini sağlayan kalem

Göçmen kaptanı AlpAkabey

Göçmenleri İstanbul'da yaşamanın karlı olduğuna inandıran kaptan

Şehir İçi Sistemlerimiz

Sunucu Bilgileri

Sunucu adı: SA-T Roleplay
Sunucu erişim adresi: samp.sa-trp.com
Forum erişim adresi: www.sa-trp.com/forum - www.sa-trp.com [AKTİF]
Mod: SA-T RPG v1.0.0
Harita: İstanbul
Sürüm: 0.3.DL-R1
Rcon Şifresi : 123456
Açılış: 30.07.2018 Saat 20.00
Discord adresi: https://discord.gg/TTKefer [AKTİF]
Teamspeak3 Adresi: ts.sa-trp.com [AKTİF]

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2018, 14:48:00 AlpAkabey
Akabey

AlpAkabey

SUNUCUMUZ 30 TEMMUZ 20.00'DA SİZLERLE
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2018, 14:49:37 AlpAkabey
Akabey

Garbis

TheKej

Dystopian

Adolphe

Basarilarınız Devamını Dilerim Keyifli Vakit Gecirmek dileğiyle :helal:

«      miss out on fun  »

Jizzy

AlpAkabey

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz :)
Herkesi 30 temmuz 20.00 da sunucumuza bekliyoruz.

Akabey

Jaremy_Lewis

Ufuk07

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

AlpAkabey

Akabey

AdemTR

SA-MP ortamında Türk roleplayı hakkını verdirilmesi gereken tek Türk sunucu olduğu çok kesin. Sistemler olarak kesinlikle eğlenceli ve mükemmel. Emek  veren yönetim kadrosunu tanıyorum, oyuncuya verilen değer ilgi çok yüksek sıcak kanlı insanlar. Kısacası sunucu güzel klişe ortamlardan arınacaksınız.

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

AlpAkabey

Alıntı yapılan: AdemTR - 28 Temmuz 2018, 21:15:05

SA-MP ortamında Türk roleplayı hakkını verdirilmesi gereken tek Türk sunucu olduğu çok kesin. Sistemler olarak kesinlikle eğlenceli ve mükemmel. Emek  veren yönetim kadrosunu tanıyorum, oyuncuya verilen değer ilgi çok yüksek sıcak kanlı insanlar. Kısacası sunucu güzel klişe ortamlardan arınacaksınız.

Teşekkür ederiz 😉

Akabey