GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batuhanyrd

İyi hoş, ancak şöyle bir problem mevcut dostlar. Alıp, üzerine kırmızı renk giydirdiğiniz logoyu ben linkte göreceğiniz üzere 12 Temmuz 2018 'te Mehmet Demir adına ücretli tasarladım. Sizin yaptığınız açık ara emek hırsızlığı olmuş.

Logonun psd ve ai uzantılı halleri hala elimde, yok şu bu tasarladı gibi laflar atamazsınız anlayacağınız. 3 Gün içerisinde tasarladığım logoyu bütün platformlarınızdan kaldırmanızı temenni ediyorum, aksi halde hukuksal süreç ile sizden güzel bir tazminat parası alacağım. (tabi reşitseniz.) :)

https://www.behance.net/gallery/67841105/Sanal-Roleplay-Logo?tracking_source=search-all%257Ccoddycat

Eldrithc

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 18 Temmuz 2019, 21:50:52
İyi hoş, ancak şöyle bir problem mevcut dostlar. Alıp, üzerine kırmızı renk giydirdiğiniz logoyu ben linkte göreceğiniz üzere 12 Temmuz 2018 'te Mehmet Demir adına ücretli tasarladım. Sizin yaptığınız açık ara emek hırsızlığı olmuş.

Logonun psd ve ai uzantılı halleri hala elimde, yok şu bu tasarladı gibi laflar atamazsınız anlayacağınız. 3 Gün içerisinde tasarladığım logoyu bütün platformlarınızdan kaldırmanızı temenni ediyorum, aksi halde hukuksal süreç ile sizden güzel bir tazminat parası alacağım. (tabi reşitseniz.) :)

https://www.behance.net/gallery/67841105/Sanal-Roleplay-Logo?tracking_source=search-all%257Ccoddycat
Hukuki işlem başlatmanizi bekliyoruz. Biz alta bıraktığım tasarım üzerine yola çıktık. İyi günler dilerim.

Tıkla git

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

batuhanyrd

Alıntı yapılan: Eldrithc - 18 Temmuz 2019, 21:56:25
Biz alta bıraktığım tasarım üzerine yola çıktık. İyi günler dilerim.

Komik olduğunu sanıyorsun galiba, 19-20 yaşında çocuk yok karşınızda. Ben yine de hukuksal olarak zorunlu olduğum bildirimi yapıyor ve ekran görüntülerini alıyorum.

Rodriquez

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 18 Temmuz 2019, 21:57:51
Alıntı yapılan: Eldrithc - 18 Temmuz 2019, 21:56:25
Biz alta bıraktığım tasarım üzerine yola çıktık. İyi günler dilerim.

Komik olduğunu sanıyorsun galiba, 19-20 yaşında çocuk yok karşınızda. Ben yine de hukuksal olarak zorunlu olduğum bildirimi yapıyor ve ekran görüntülerini alıyorum.

Bizdede gerekli belgeler mevcut bizi o tarihte yapmanız ilgilendirmez bizim ismimizi kullanamazsınız teamspeak sunucumuza gelirseniz detaylıca konuşabiliriz şöylede söyliyeyim logoyu hiç bir zaman yaptık demedik tabiri caizse bizimde demedik istersenizde isminizi yazarız fakat işlem başlatıcaksan buyur başlat fakat zararlı cıkma.

batuhanyrd

Zararlı ben mi çıkacağım? Ahahahhah. Belki okursun diye telif hakkı ihlalleri kanununun bir kaç cümlesini bırakıyorum, umarım anlayarak okursun. Son mesajım bu olacak, 3 gün sonra tekrardan kontrol edeceğim bütün platformlarınızı.

"Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleme, temsil etme, çoğaltma, DEĞİŞTİRME, dağıtma, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletme ve yayımlama-..."

Kaynak:
https://www.telifhaklari.gov.tr/Telif-Hakki-Ihlali-Halinde-Ne-Yapilabilir
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 22:03:55 batuhanyrd

Rodriquez

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 18 Temmuz 2019, 22:02:53
Zararlı ben mi çıkacağım? Ahahahhah. Belki okursun diye telif hakkı ihlalleri kanununun bir kaç cümlesini bırakıyorum, umarım anlayarak okursun.

"Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleme, temsil etme, çoğaltma, DEĞİŞTİRME, dağıtma, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletme ve yayımlama-..."

Kaynak:

Teamspeak sunucumuza gel detaylı konuşalım yok dersen buyur başlat işlem hocam.

Rodriquez

Zararlı ben mi çıkacağım? Ahahahhah. Belki okursun diye telif hakkı ihlalleri kanununun bir kaç cümlesini bırakıyorum, umarım anlayarak okursun. Son mesajım bu olacak, 3 gün sonra tekrardan kontrol edeceğim bütün platformlarınızı.

Kaynak:

Bu arada bu alttaki bıraktığım linkteki logo üzerinden yola çıktık heralde buda size ait buyrun işlem başlatın.

Tıkla git

batuhanyrd

Alıntı yapılan: Ranthiel - 18 Temmuz 2019, 22:06:32

Kaynak:

Bu arada bu alttaki bıraktığım linkteki logo üzerinden yola çıktık heralde buda size ait buyrun işlem başlatın.

Tıkla git

Altta bıraktığınız tasarım şablonun ana hatlarını çizmeyi öğreten bir "tutorial" videosu. Sizin yaptığınız yazı fontları, logo şablonu stili olmak üzere bire bir içeriği "DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAK"

Forumlarda, veya oyunlarda uzun uzun takılan birisi değilim mesleğim gereği. Fazla söze gerek yok 3 gün sonra kontrol edeceğim tekrardan. Hala da ısrarcıysan bu tavrında, tebligat göndermek ve dava dosyası hazırlatmak çok masraflı bir iş değil.

Eldrithc

Kaynak:
https://www.google.com/search?q=s+letter+logo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqit3mlL_jAhVOxaYKHXV7A6QQ_AUIESgB&biw=1600&bih=757#imgrc=2ZiNNIKflgBBMM:
2016 YILINDA YAPILAN " S LETTER " siz direk alıp renklendirme yapmışsınız. Dava etmenizi bekliyoruz. Eğer dava açtıktan sonra davayı kazanmaz iseniz karşı taraf olarak biz dava açarız bundan emin olun. Bizimde gerekli belgelerimiz var. 2018 Yılında yaptım diyorsunuz " S " Letter tasarımı 2016 yılında yapılan bir tasarım. İnternet üzerinde de bulunan bir şey. Oraya bir renk katıp sanal roleplay yazarak sizin tasarımınız olmuyor. İyi forumlar dilerim daha fazla bu konuyu uzatmayacağım, sizde uzatmayın dava açacaksanız da açın bekliyor olacağız.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Rodriquez

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 18 Temmuz 2019, 22:09:26
Alıntı yapılan: Ranthiel - 18 Temmuz 2019, 22:06:32

Kaynak:

Tıkla git

Altta bıraktığınız tasarım şablonun ana hatlarını çizmeyi öğreten bir "tutorial" videosu. Sizin yaptığınız yazı fontları, logo şablonu stili olmak üzere bire bir içeriği "DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAK"

Forumlarda, veya oyunlarda uzun uzun takılan birisi değilim mesleğim gereği. Fazla söze gerek yok 3 gün sonra kontrol edeceğim tekrardan. Hala da ısrarcıysan bu tavrında, tebligat göndermek ve dava dosyası hazırlatmak çok masraflı bir iş değil.

Buyrun açın parasınıda ben vereceğim iyi forumlar.

batuhanyrd

GTAMulti güvenlik duvarını geçemedin, görüşürüz hakancım. Dava'da da görüşeceğiz. :) Bayss.

DenizK6107

Yada vazgeçtim daha konu altında tartışılıyor. Bence tutmaz.

Ulaşmak isteyene Discord hesabım.
DenizKazancioglu#4471

Eldrithc

Alıntı yapılan: DenizK6107 - 18 Temmuz 2019, 22:21:25
Tartışmayı başlatan taraf biz değiliz, karşı taraf kendisine ait olduğunu idda edilen " S " Tasarımı internet üzerinde bulunan bir tasarım aireten 2018 yılında yaptığını idda ediyor. Fakat tasarım 2016 yılında yapılmış, nasıl yapıldığını da anlatan bir video var. Yinede sizin kararınız saygı duyarız, iyi forumlar dilerim.

batuhanyrd

Alıntı yapılan: Eldrithc - 18 Temmuz 2019, 22:23:29
Alıntı yapılan: DenizK6107 - 18 Temmuz 2019, 22:21:25
Tartışmayı başlatan taraf biz değiliz, karşı taraf kendisine ait olduğunu idda edilen " S " Tasarımı internet üzerinde bulunan bir tasarım aireten 2018 yılında yaptığını idda ediyor. Fakat tasarım 2016 yılında yapılmış, nasıl yapıldığını da anlatan bir video var. Yinede sizin kararınız saygı duyarız, iyi forumlar dilerim.

Gidip S harfini alsanız boynum kıldan ince, sizin yaptığınız tasarladığım logoyu direkt alıp farklı bir renk tonu giydirmek...