GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hinbo24

Her sunucuya saldırı atmayı arkadaşlar meslek edinmişler. herşeyi kendi ellerinden olacaklarını zanneden varlıklar, kendileri başkalarının yaptıklarını kıskanan, o yetmeyince ddos atan insanlar oldunuz. bunları bırakın arkadaşlar, boş teneke çok ses çıkartır sizde ses çıkartıyorsunuz ama adı üzerinde boşsunuz. bu ülkede sizin hükmünüz değil allahın  hükümü geçer. Onursuz insanların yapıcı olmayan gereksiz tavırlarına aldırış etmiyorum bunu herkes bilsin. ddos ile bir yere gelemezsiniz..
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 17:44:40 hinbo24

Eldrithc

Hocam, karalama lekeleme için yaptığınız yorumları kınıyorum. Moderatörlere iletildi, hakkınızda işlem başlatırlar umarım. Her hangi bir delil olmadığı sürece gelip burada boş boş konuşmanız bir şeyi değiştirmez. Eğer ki delil vs. var ise dava açabilirsiniz. Saldırı atmak basit bir şey değildir. Bizi karalamak için elinizden gelinin en fazlasını yapın. Biz cesaretlenip dahada yükseleceğiz...

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Glyph

Saldırı yapmak basit birşey değildir diyerek kendi EGO nu tatmin ediyorsun sanırsam kanıta gerek yok bilen biliyor ne yaptığınızı ÇEKEMEYENLER ÇATLASIN !

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Utherz

Alıntı yapılan: Eldrithc - 18 Temmuz 2019, 17:46:55
Hocam, karalama lekeleme için yaptığınız yorumları kınıyorum. Moderatörlere iletildi, hakkınızda işlem başlatırlar umarım. Her hangi bir delil olmadığı sürece gelip burada boş boş konuşmanız bir şeyi değiştirmez. Eğer ki delil vs. var ise dava açabilirsiniz. Saldırı atmak basit bir şey değildir. Bizi karalamak için elinizden gelinin en fazlasını yapın. Biz cesaretlenip dahada yükseleceğiz...
inandım

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Hyperss

Helal DDoS atmaya devam

hinbo24

Dostum gülüyorum şuanda gerçekten, amacımız lekelemek olsa bunu burdan yapmam emin ol. TeamSpeak3 Adresimize gelip **Sunucunuzu açtırmayacağız** Kelimesini kullanan siz değilmişsiniz gibi yazmışsınız. bu yaptığınızın siber suçlara girdiğini biliyorsunuzdur umarım. ama ben normal adaletten çok allahın adaletine güvenirim o yüzden içim rahat, boş boş takılıp onurumuzu ayaklar altına alacağımıza aslanlar gibi dimdik durur yolumuzda yürürüz bizim için daha hayırlısı...

Rodriquez

Alıntı yapılan: hinbo24 - 18 Temmuz 2019, 17:51:21

Dostum gülüyorum şuanda gerçekten, amacımız lekelemek olsa bunu burdan yapmam emin ol. TeamSpeak3 Adresimize gelip **Sunucunuzu açtırmayacağız** Kelimesini kullanan siz değilmişsiniz gibi yazmışsınız. bu yaptığınızın siber suçlara girdiğini biliyorsunuzdur umarım. ama ben normal adaletten çok allahın adaletine güvenirim o yüzden içim rahat, boş boş takılıp onurumuzu ayaklar altına alacağımıza aslanlar gibi dimdik durur yolumuzda yürürüz bizim için daha hayırlısı...

Tamam kanıtın varsa şikayet edebilirsin madem giriyormuş ya insanların üzerine leke atmak çok kolay.

DenizK6107

Ulaşmak isteyene Discord hesabım.
DenizKazancioglu#4471

Eldrithc

Sunucumuz için yapılan/hazırlanan şarkımız yakın sürede konuya yorum olarak eklenecektir. Beklemede kalın...

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

enes020020

Başarılar Türk konsept roleplay sunucularına hiç önem verilmiyor nedense 

Krater

Ranthiel, Hakan Keskin'dir bu forumda yasaklı olan kişi, kimliğini gizleyerek konu açmıştır. https://hizliresim.com/00DvPD
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 19:36:08 AlqoliK

Zeta

Eldrithc

Sunucumuzun resmi şarkısı hazırlanmıştır, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 2 Şarkı için çalışmalara başlanılmıştır.

Eldrithc

Sunucumuzun 2. şarkı çalışmalarına başlanıldı, kısa süre içerisinde 2. şarkımızı yayınlayacağız. Spoiler amaçlı aşağıya ufak bir video bırakıyorum.  :kalp: